تزیین مرغ برای سفره شام مهمانی با خلال سیب زمینی و هویج بسیار زیبا
مدل کت سارافون برای عید 1403 + زیباترین و ترندترین مدل های کت سارافون امسال
مدل کت سارافون برای عید ۱۴۰۳ مدل کت سارافون برای عید ۱۴۰۳ + زیباترین و ترندترین مدل های کت سارافون امسال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل لباس زنانه برای افراد لاغر در طرح ها و رنگ های مناسب
مدل لباس زنانه برای افراد لاغر مدل لباس زنانه برای افراد لاغر در طرح ها و رنگ های مناسب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل بلوز شلوار مجلسی ۲۰۲۴ + جدیدترین مدل های بلوز شلوار مجلسی زنانه اینجاست
مدل بلوز شلوار مجلسی ۲۰۲۴ مدل بلوز شلوار مجلسی ۲۰۲۴ + جدیدترین مدل های بلوز شلوار مجلسی زنانه اینجاست در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
تزیین مرغ برای سفره شام
تزیین مرغ برای سفره شام مهمانی با خلال سیب زمینی و هویج بسیار زیبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
شام یکی از وعدههای غذایی است که میتواند سبب گردهم آمدن خانواده یا پذیرایی از مهمانان شود. با توجه به سلیقه غذایی افراد، غذاهای متنوعی در این وعده غذایی سرو شده و به کمک آنها سفره تزیین میشود.
مرغ یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی برای مجالس و مهمانی است و شما با تزئین مرغ در ظرف می توانید کدبانو گری خود را به رخ بکشید. برای دیزاین مرغ مجلسی شما می توانید از هویج، سبزیجات، نخودفرنگی، گوجه فرنگی، سیب زمینی سرخ شده و .. استفاده کنید. تزئین غذا می تواند موجب افزایش اشتها شده و همینطور برای عکاسی از سفره نیز عالی خواهد بود.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.
برای طرز تهیه مرغ مجلسی، ابتدا مرغ را تمیز کنید و بشویید. آن را با نمک و فلفل و زعفران و یک پیاز مزه دار کنید. و اجازه بدهید یکی دو ساعت به همین صورت باقی بمانند.
پیاز را ریز خرد کنید و با کمی کره و روغن تفت بدهید. سیر را هم رنده کنید و به آن اضافه کنید زمانی که سبک شدند فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را هم اضافه کنید. و سپس مرغ ها را درون تابه ای بچینید بهتر است مرغ ها روی هم نباشند و کف تابه یا قابلمه قرار بگیرند. روی آن پیازها را بریزید و هویج ها را حلقه ای خرد کنید و لابه لای مرغ ها قرار بدهید.
مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به روی آن بپاشید و درب آن را بگذارید و زیر آن را کم کنید تا به آرامی خودش آب بیاندازد و بپزد. بعد از اینکه مرغ ها کمی پخت، سس مرغ را آماده کنید برای طرز تهیه سس مرغ مجلسی رب گوجه فرنگی را داخل ظرفی دیگر بریزید و مقداری آب جوش و آب لیموترش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی مرغ ها بریزید.
مقداری زغفران آب کرده روی مرغ ها بریزید و درب تابه را بگذارید تا به آرامی بپزند بعد از گذشت ۱۰ دقیقه مقداری از سس مرغ را روی مرغ ها بریزید.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار بدهید و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ ها بریزید و به همراه پلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.
یادتان باشد برای داشتن یک مرغ خوشمزه بهتر است قبل از اینکه مرغ را به قابلمه اضافه کنید، آن را در مخلوط ماست، زعفران، نمک و فلفل به مدت حداقل ۲ ساعت بخوابانید تا مرغ خوب مزهدار شود. اگر فرصت دارید حتما این کار را برای تهیه مرغ انجام دهید اما اگر به هر دلیلی فرصت ندارید بهترین کار این است که وقتی تکههای مرغ در آب جوش پخته میشوند، دو یا سه پیاز کوچک اضافه کنید و وقتی مرغ پخته شد آنها را بردارید.
فوت و فن دیگری که باید برای تهیه مرغ زرشک پلو به آن دقت داشته باشید، این است که تکههای مرغ را قبل از پختن کمی سرخ کنید تا خوشمزهتر شود. برای این کار قبل از اینکه مرغ را به قابلمه اضافه کنید، مقداری روغن را در تابهای جداگانه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید بعد تکههای مرغ را در ماهیتابه بریزید و هر طرف آنها را تفت دهید تا پوسته قهوهای طلایی به خود بگیرند.
یکی از نکاتی که برای خیلیها هنگام تهیه زرشک پلو مطرح میشود این است که آیا خوب است مرغ را پوستش بپزیم یا نه. واقعیت این که وجود پوست مرغ غذا را خوشمزهتر میکند اما بسته به سلیقه اگر دوست دارید، میتوانید پوست مرغ را بگیرید و بعد مرغ را بپزید.
اگر از علاقهمندان به غذاهای ترش هستید، اضافه کردن یک یا دو عدد آلو ترش به مرغ هنگام پختن میتواند آن را برای شما خوشایندتر کند.
میتوانید برای افزایش طعم پلوی زرشک پلو از ادویهها و افزودنیهای مختلف مثل زرشک، زعفران، دارچین و کشمش استفاده کنید. اما ادویه زرشک پلو که ترکیبی از زعفران، دارچین، هل و فلفل است را همیشه برای خوشمزه شدن زرشک پلو استفاده کنید.
همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک مرغ می شود.
برای طرز تهیه خوراک مرغ می توانید یک قطعه چوب دارچین داخل قابلمه قرار بدهید و قبل از سرو آن را بیرون بیاندازید.
مرغ یکی از پایه های غذایی ما در ایران محسوب میشود. طعم و عطر مرغ با تنوع طبخ آن متفاوت و متنوع خواهد شد. شما به راحتی میتوانید مرغ خوشمزه خودتان را با دستوران مختلفی بپزید و از طعم متفاوت هرکدام لذت ببرید. مرغ خوشمزه با سس مخصوص یکی از بهترین گزینه هایی است که برای مهمانی های رسمی میتوانید درست کنید.
به همان میزان که افراد عاشق مرغ با رب هستند، عده زیادی نیز مرغ بدون رب را میپسندند! این مدل مرغ با رنگ زرد زردچوبه ای خودش را نشان میدهد. اضافه کردن ادویه در این مرغ اهمیت زیادی دارد. شما باید برای طبخ این مرغ، ابتدا آن را مزه دار کنید یا به همراه میزان زیادی پیاز و سیر تفت دهید. پس از این مرحله اضافه کردن کمی زعفران، زرد چوبه و چوب دارچین طعم مرغ را میسازد. در طرز تهیه مرغ بدون رب، همین اقدامات کافی است. کمی آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. بعد از این مرحله، کمی زعفران و نمک به آن اضافه کنید و آب لیمو تازه را داخل مرغ بریزید. طعم دلپذیر این مرغ نیز بسیار جذاب است. اضافه کردن فلفل دلمه ای میتواند طعم جذاب تری برای این مرغ ایجاد کند.
وقتی صحبت از مهمانیها و دورهمیها میشود، اولین چیزی که به عنوان غذا برای پذیرایی از مهمانها به ذهنمان میرسد، پخت مرغ است. به دلیل اینکه مرغ تنها غذایی است که هضم آسانی دارد و مورد پسند بیشتر افراد است. دراین مطلب از تشریفینو، قصد داریم چند فوت و فن خوشمزه شدن مرغ و همینطور راز خوشمزگی مرغ مجلسی را برای شما عنوان کنیم. مهمترین موضوعی که در پخت مرغ باید به آن توجه کنید، این است که با کمک ادویهها و سبزیجات بوی زهم مرغ را بگیرید و بعد از آن، مرغ را با روشهای مختلف بپزید. در پخت مرغ، باید با استفاده از ادویههای خورشتی، مرغ را بپزید و طعم خوبی برای آن ایجاد کنید. مرغ مهمانی معمولا رنگ و لعاب فوقالعادهای دارد.