تزیین مرغ مجلسی + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین کردن خورش مرغ
مدل مو بابلیس باز مجلسی برای موهای بلند و کوتاه
مدل مو بابلیس باز مدل مو بابلیس باز مجلسی برای موهای بلند و کوتاه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مو های باز را …
مدل چتری مو دخترانه + طرفداران موی چتری این مطلب را از دست ندهید
مدل چتری مو دخترانه مدل چتری مو دخترانه + طرفداران موی چتری این مطلب را از دست ندهید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل …
تعبیر خواب نذری گرفتن از دیدگاه امام صادق و نذری دادن از حضرت یوسف
تعبیر خواب نذری تعبیر خواب نذری گرفتن از دیدگاه امام صادق و نذری دادن از حضرت یوسف در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب از سایت تعبیر خواب ما مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین مرغ مجلسی
تزیین مرغ مجلسی + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین کردن خورش مرغ در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.
پخت مرغ مجلسی به روش رستوران نیاز به دانستن یکسری اصول و فوتوفنها دارد. مرغهای رستورانی علاوه بر خوش طعم و خوشعطر بودن، خوشرنگ هم هستند و ظاهر زیبایی دارند. برای طرز تهیه مرغ رستورانی به مواد ساده و در دسترسی نیاز دارید و به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید.
درست کردن مرغ ربی یکی از روشهای مجلسی تهیه مرغ برای سرو کنار برنج در رستوران و مراسم بزرگ مثل عروسی و مهمانی است.
در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ رستورانی با رب گوجه فرنگی، تکههای مرغ را به خوبی بشویید و در ظرفی بگذارید تا آب آنها خارج شود. پوست پیاز و سیر را بگیرید. پیاز را با قسمت درشتتر و سیر را با قسمت ریز رنده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ ربی مجلسی به روش رستورانی باید یک ظرف مناسب، تکههای مرغ، پیاز و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن مواد دیگر است. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، آبغوره و دو قاشق از زعفران (نصف میزان لازم) را هم به مرغ اضافه و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تکههای گوشت مرغ مزهدار شوند. مواد مرینیت باید به خوبی روی مرغ را بپوشانند.
روی ظرف را سلفون یا یک پلاستیک بکشید و حدود یک شب تا صبح یا ۱۲ ساعت، ظرف را در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی طعم ادویهها و مواد دیگر را به خودش بگیرد. سپس ظرف را بیرون بیاورید. در یک تابه به میزان کافی روغن بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ رستورانی با رب باید مرغها را با تمام مواد مرینیت مرغ در یک ماهیتابه مناسب بریزید. شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک لیوان آب به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. آب حتما باید جوش باشد تا به مرغ شوک وارد نشود. بعد از جوش آمدن محتویات داخل ماهیتابه، حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید تا کاملا و به آرامی، مرغ بپزد. ۳۰ دقیقه بعد، تکههای مرغ را پشت و رو کنید. سپس هر ۱۰ دقیقه یک بار، مرغها را برگردانید تا مرغ به طور کامل پخته و خوش رنگ شود.
در این مرحله باید سس رب گوجه فرنگی را درست کنید. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. بعد از این که روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و رب را کاملا به هم بزنید تا به خوبی سرخ شود. در این حالت هم رنگ رب گوجه شفاف و قرمز میشود و هم طعم خام رب، از بین میرود. در صورت ملایم بودن حرارت، حدود ۳ تا ۴ دقیقه زمان برای سرخ کردن رب نیاز دارید.
در آخرین مرحله از سرخ کردن رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. یک دقیقه بعد شعله گاز را خاموش کنید. سس رب گوجه را به صورت مساوی و یکسان روی مرغهای پخته بریزید. به کمک پشت قاشق، آنها را روی تکههای مرغ پخش کنید. تابه را تکان دهید تا مواد یکدست شوند.
درب تابه را روی آن بگذارید و حرارت را خیلی ملایم کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید. باید سس ربی به خوبی غلیظ شود و روغن بیندازد. بعد از آن که سس غذا به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید و مرغ ربی خوشمزهتان را در ظرف مناسب و با برنج زعفرانی یا به صورت زرشک پلو با مرغ سرو کنید.
برای پخت و تهیه خورشت مرغ آبدار علاوه بر هویج و فلفل دلمه بخصوص اگر میخواهید این خورشت را با نان سرو کنید، میتواند متنوعتر باشد مثلا استفاده از سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی یا حتی کرفس میتواند گزینه خوبی برای تکمیل این خورش باشد.
خورشت مرغ را میتوانید همراه با پلو یا نان مصرف کنید. اما اگر در کنار پلو سرو کردید یادتان باشد میتوانید آن را با یک پلوی ساده همراه کنید یا با پلوهایی که چیزی داخلشان دارند مثلا همراه با باقالی پلو و شوید پلو. البته بهترین گزینه استفاده از این خورشت به عنوان مرغ زرشک پلو با مرغ است.
یکی از رایجترین روشهای تزیین زرشک پلو و مرغ این است که از زرشک و برنج زعفرانی استفاده کنید. برای این کار کافی است زعفران دم کرده را روی بخشی از پلوی زرشک پلو بریزید و هم بزنید تا پلوی شما زعفرانی شود سپس از آن برای تزیین روی دیس یا بشقاب پلویتان استفاده کنید. این کار را میتوانید کاملا با سلیقه خود انجام دهید و در کنارش زعفرانی که در مقداری کره یا روغن تفت دادهاید را هم برای بخشهای دیگر ظرف استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که برای تزیین این غذا میتوانید با خلال پسته ترکیب رنگ جذابتری هم داشته باشید.
استفاده از ظروف خاص مثل انواع سینی مسی یا نقره یا حتی ظروف همسان و یکرنگ در کنار هم و ایجاد یک ترکیب جذاب با آنها هم یک روش خاص برای تزیین زرشک پلو است.
بهتر است که از ران و سینه در کنار هم برای پخت استفاده کنید تا مرغ لذیذ تری داشته باشید. استفاده از یک تکه هویج و کرفس در کنار مرغ بسیار در گرفتن بوی زخم مرغ کمک می کند.
اگر برای مجالس می خواهید این مرغ را تهیه کنید و به تعداد بالا فقط کافیست مواد را چند برابر کنید. اگر رژیم غذایی ندارید و مرغ را کنار برنج می خواهید سرو کنید بهتر است از کره برای تمام مراحل سرخ کردن استفاده کنید.
مرغ ما باید اندازه ۲ استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.
پس از اینکه سیب زمینی سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و هویج را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم. در نهایت خورش مرغ را در ظرف مناسب می ریزیم و با سیب زمینی و هویج سرخ شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.