تزیین حلیم + زیباترین مدل های تزیین حلیم با دارچین و شکر که تاکنون ندیده اید
مدل مو مردانه ساده و کلاسیک کوتاه و خوشتیپ ایرانی و بلند
مدل مو مردانه مدل مو مردانه ساده و کلاسیک کوتاه و خوشتیپ ایرانی و بلند در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. بدون شک مدل …
مدل مانتو ابروبادی مشکی جدید + خاص ترین و زیباترین مدل های مانتو ابروبادی مشکی برای محرم و مراسم عزاداری
مدل مانتو ابروبادی مشکی جدید مدل مانتو ابروبادی مشکی جدید + خاص ترین و زیباترین مدل های مانتو ابروبادی مشکی برای محرم و مراسم عزاداری در سایت پرشین سرا . امیدواریم این …
مدل آشپزخانه بدون اپن و جزیره بسیار شیک با طراحی کابینت بی نظیر
مدل آشپزخانه بدون اپن مدل آشپزخانه بدون اپن و جزیره بسیار شیک با طراحی کابینت بی نظیر در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. همزمان …
تزیین حلیم
تزیین حلیم + زیباترین مدلی های تزیین حلیم با دارچین و شکر که تاکنون ندیده اید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوقالعاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید. این غذای لذیذ در اکثر مواقع برای صبحانه سرو می شود. شما می توانید این غذا را رسپی های مختلفی تهیه کنید اما متداول ترین طرز تهیه حلیم درست کردن حلیم با گندم و بلغور می باشد. ترجیحا برای درست کردن حلیم خوشمزه و یا نذری از گوشت قرمز بهخصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما گاهی اوقات برخی افراد آن را با مرغ نیز تهیه می نمایند که خوش طعمی آن به نسبت کمتر می باشد.
حلیم گندم در واقع نوعی آش سنتی است که از گندم کامل پوست کنده و یا بلغور گندم تهیه میشود. پخت حلیم نیاز به دانستن یک سری نکات فوتوفنهای مهم دارد. هرکسی نمیتواند بدون داشتن تجربه و مهارت کافی این غذای خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید. برای آماده شدن این غذا شما باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید. حلیم شما زمانی به قوام و لعاب میرسد که شما آن را با حوصله هم بزنید و صبر کنید. هر چه زمان بیشتری برای پخت این غذا صرف شود، نتیجه بهتر و دلپذیرتر خواهد شد.
حلیم از غذاهای مقوی سرشار از آهن، فیبر، منیزیم، نیاسین و پروتئین است که میتواند انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کند. همانطور که میدانید خوردن سبوس گندم برای بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن فواید زیادی دارد. زنان باردار، کودکان و نوجوان با خوردن حلیم میتوانند خود را تقویت کنند. این غذای خوشمزه در بیشتر اعیاد و ماههای مبارکی همچون ماه رمضان به عنوان نذری در بین عموم پخش میشود.
برای پخت حلیم باید یک روز قبل از پخت گندمها را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. پروسه خیس کردن گندمها بهتر است با آب ولرم انجام شود. پس از ۲۴ ساعت خیس خوردن گندمها را درون دیگ بریزید و با آب سرد بگذارید تا به جوش آید. هم زدن حلیم بهتر است به صورت هفت و هشتی آغاز شود. همزدن باید مرتب انجام شود تا ته قابلمه نگیرد. همچنین بهتر است شعله گاز بسیار ملایم باشد. پس از پختن گندمها نوبت به اضافه کردن گوشت گوسفندی است.
مدت زمان پخت حلیم گندم هرچه آرامتر و طولانیتر باشد، نتیجه نهایی شما محشر میشود. با توجه به حجم مواد بهتر است میزان شعله را تنظیم کنید. هرچه زمان پخت بیشتر باشد، گندمها نرمتر شده و پوست آنها جدا خواهد شد. پخت حلیم بهصورت میانگین به حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد.
از فوتوفنهای مهم درست کردن یک حلیم خوشمزه گوشت آن است. گوشت گوسفندی بدون شک انتخاب بهتر است، شما میتوانید از گوشت گردن، سر سینه یا دنده گوسفندی استفاده کنید. میزان گوشت به کشدار شدن و خوشمزهتر شدن حلیم ربط دارد و هرچه بیشتر باشد، حلیم خوشمزهتر خواهد شد. دقت داشته باشید که استفاده از قسمت قلوهگاه و گردن گوسفند، حلیم شما را چربتر خواهد کرد. البته در صورتی که گیاه خوارید، میتوانید حلیم را بدون گوشت هم تهیه کنید.
حلیم یکی از غذاهایی است که هیچ ادویه خاصی ندارد. چاشنی و ادویههای که میتوانند طعم حلیم را جذابتر کنند شامل چوب دارچین، پودر دارچین، شکر، شیره انگور، روغن، کنجد و کره هستند.
برای آنکه حلیم شما ته نگیرد بهتر است آن را مدام هم بزنید و این کار از سوختن حلیم جلوگیری میکند. شعله گاز را کم کنید و هر ۵ دقیقه یکبار فرایند همزدن حلیم انجام دهید.
حلیم در صورتی کشدار میشود که گوشت بیشتری به آن اضافه شده باشد. برای پخت یک حلیم گندم کشدار باید گوشت به مقدار کافی اضافه شود و همچنین همزدن به صورت هفت هشتی انجام گیرد. یکی از مناسبترین گوشتهای برای حلیم استفاده از گوشت دنده است. این گوشت میتواند خاصیت حلیم را نیز دوچندان کند. سعی کنید تمامی گوشتها را درون ظرفی مجزا ریش ریش کنید و ریش ریش کردن گوشت به کشدار شدن حلیم کمک زیادی میکند. میتوانید برای راحتی کار از گوشتکوب برقی یا دستی استفاده کنید. گوشت حلیم شما باید حسابی بپزد. توجه داشت باشید که هرگز از چرخ کردن گوشت برای حلیم استفاده نکنید.
غلظت حلیم نباید خیلی رقیق و شل و آبکی و نه خیلی غلیظ و سفت باشد. به منظور رسیدن به غلظت مناسب باید حلیم را به صورت مرتب هم بزنید و چک کنید.
علت ترش حلیم گندم میتواند به نوع گندم شما ربط داشته باشد. همچنین خیساندن گندم بیش از اندازه درون آب ممکن است، طعم ترش آن را ایجاد کند. به منظور درست کردن حلیم همیشه از گندم مرغوب و تازه استفاده کنید.
سرو حلیم به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد. شما میتوانید برای خوردن حلیم از نمک یا شکر استفاده کنید و یا از کره و روغن حیوانی درون آن بریزید. در هر صورت این غذای خوشمزه همه جوره لذیذ و دلچسب است. میتوانید روی حلیم خود را با روغن حیوانی داغ، کنجد و دارچین و کمی شکر تزیین کنید. این مدل تزیین یکی از رایجترین روشهای تزییم حلیم است.
اضافه کردن شیر به حلیم یک فوت آشپزی در دستور پخت آن است. بعد از پختن و جا افتادن مخلوط گندم و گوشت و در حالی که هنوز قابلمه روی حرارت ملایم است می توانید به آن مقداری شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
حین پخت می توانید یک عدد چوب دارچین به مواد اضافه کنید و بعد از پخت چوب را خارج کنید. حلیم هر چقدر بیشتر روی شعله بماند و با حرارت کم چندین ساعت بپزد هم خوشمزه تر می شود و هم ظاهر زیباتری هنگام سرو پیدا می کند.
برای داشتن حلیم رژیمی باید کره و شکر را حذف کرد و به جای شکر، حَلیم با عسل یا بدون شیرین کننده میل کنید. حلیم بدون گوشت برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب است.
اگر گندم پوست دار استفاده می کنید کمی بیشتر گندم مصرف کنید چون پوست آن دور ریز می شود. اگر هم گندم خرد شده گیر نیاوردید می توانید گندم درسته بخرید و آنرا قبل از مصرف خرد کنید.
میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید که در این صورت زمان کمتری برای کشدار شدن غذا نیاز دارید. برخی افراد از ترکیب مرغ و گوشت استفاده می کنند این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
اگر حلیم مخصوص کودک درست می کنید می توانید آن را پس از پخت از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود. برای اینکه حلیمی شبیه به حلیم بازاری داشته باشید باید قبل از اضافه کردن گوشت، گندم پخته را میکس و صاف کنید.