تزیین حلوا با پودر نارگیل + ایده های ساده و زیبا برای تزیین حلوا نذری و مجلسی
مدل مو کوتاه زنانه ۲۰۲۳ جدیدترین و بهترین برای انواع فرم صورت
مدل مو کوتاه زنانه ۲۰۲۳ مدل مو کوتاه زنانه ۲۰۲۳ جدیدترین و بهترین برای انواع فرم صورت در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. دل …
زیباترین چیدمان منزل + جدیدترین و خفن ترین ایده ها برای چیدمان منزل به سبک ایرانی
زیباترین چیدمان منزل زیباترین چیدمان منزل + جدیدترین و خفن ترین ایده ها برای چیدمان منزل به سبک ایرانی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل مو زنانه کوتاه جدید بسیار زیبا و مد روز مناسب افراد خاص
مدل مو زنانه کوتاه جدید مدل مو زنانه کوتاه جدید بسیار زیبا و مد روز مناسب افراد خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین حلوا با پودر نارگیل
تزیین حلوا با پودر نارگیل + ایده های ساده و زیبا برای تزیین حلوا نذری و مجلسی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
تزیین حلوا با پودر نارگیل یکی از رایج ترین انواع تزیین حلوا است. شما عزیزان می توانید به کمک چاقو و یا قاشق روی حلوای خود را شکل هایی ایجاد کرده و سپس با پودر نارگیل آن را تزیین کنید.
همچنین می توانید با استفاده از پودر نارگیل، روی حلوا مدل های مختلف ایجاد کرده و چشم ها را خیره کنید. البته تزیین حلوا بر اساس مناسبت های مختلف تعیین می شود.
حلوا نوعی دسر محسوب می شود. این ذسر خوشمزه همچون سایر دسرها دارای تنوعی بالا می باشد که طعم دلچسب و عالی بودن را می توان یکی دیگر از ویژگی های آن به شمار آورد. چگونگی پخت آن نیز متناسب با نوع حلوا تنوع می یابد. پس از تهیه حلوا یکی از مهم ترین مراحل متعلق به تزیین می باشد که باید رد انجام تمامی ظرایف را مد نظر قرار دهید.
اغلب نام حلوا که آورده می شود یاد ماه مبارک رمضان نذری های خاطره انگیزش می افتید و یا یاد ماه محرم و مراسم هایش، یا مراسم ختم و سوگواری در ذهن شما تداعی می گردد. همه ی اینها که گفته شد درست است اما انشالله همیشه روزهایتان به خوشی باشد، گاهی می توانید این دسر خوش طعم را به عنوان یک میان وعده مقوی نیز تهیه و به یهترین شکل مزین، و برای میزبانی از خانواده و دوستان انتخاب کنید. تهیه حلواها که نسبتا جزو آشنایی های نسبی خانم ها است، اما شاید این آشنایی دیزاین حلوا را پوشش ندهد.
از جمله دسرهای لذیذ و خوشمزه ی دسرها، حلواها هستند. حلوا خرما، حلوای شکری، حلوا سه آرد، حلوا شیر، حلوا زعفرانی، حلوا مسقطی، حلوا شیره انگور، حلوا قهوه و …. از جمله ی تنوع حلواها شمرده می شوند. غیر از گوناگونی در نام، قطعا در شکل، طعم و عطر همچنین مواد تشکیل دهنده متفاوت می باشد که می توانید با استفاده از هنر بی نظیر خود از آن بهره مند شوید.
پس از پخت و تهیه ی آن نوبت به تزیین می سرد که نیاز به ایده های خلاقانه و باسلیقه ی شما دارد. روش های مختلفی برای این منظور وجود که با بکارگیری وسایل و مواد متفاوت نیز انجام می شود. از جمله ی آنها می توان به تزیین حلوا با قاشق، تزیین حلوا با ماسوره، تزیین حلوا با چاقو، تزیین حلوا با سیخ، تزیین حلوا با قیف، تزیین حلوا با قالب، تزیین حلوا با چنگال همچنین تزیین حلوا با پودر پسته، تزیین حلوا با پودر بادام، تزیین حلوا با گردو اشاره داشت.
حلوا از آن دسته دسرها و یا شیرینی های نرم و لطیف است که محبوبیت و معروفیت خاصی دارد و به عنوان یک خوراکی مقوی برای پذیرایی مجالس ختم و ماه محرم استفاده می شود. البته که این دسر خوشمزه برای سفرهای افطاری ماه رمضان هم خیلی پر طرفدار است. پس سعی کنید آن را با بهترین و شیک ترین تزئین ، مجلسی تر کنید.
طرز تهیه حلوا مانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع می توان به حلوای شیر و حلوای هویج نیز که طرفداران زیادی دارد اشاره کنیم ، در کل طرز تهیه حلوای ساده دستوری آسان و روان می باشد که به همین دلیل برای اکثر بانوان پخت آن خوشایند می باشد.
برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنید و برای این کار میزان شکر گفته شده را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در اثر گرما و حرارت گاز آب شود.شهد شما حاضر است.
بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد حال نوبت افزودن گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده به شهد است. مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بزارید تا عطر و طعم گلاب از بین نرود.
حال باید آرد حلوا را حدود ۳ بار الک کنید تا ذرات آن کاملا جدا و سبک شود. سپس یک تابه مناسب با حجم مواد را روی حرارت قرار دهید و در ادامه آرد را درون تابه بریزید و تفت دهید.
آرد را با حرارت ملایم رو به بالا تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی مانند به خود بگیرد. در ظرف دیگری کره را به همراه روغن آب و داغ کنید سپس کمکم و آرام آرام به آرد اضافه کنید.
به خوبی روغن و آرد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا یکدست و طلایی رنگ شود. روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقدر بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیرهتر و قهوه ای تر میشود.
بعد از اینکه کره و روغن را اضافه کردید و حلوا به رنگ دلخواهتان رسید شعله را کم کنید و در ادامه شهدی را که تهیه کرده اید را در چند مرحله و کمکم به حلوا اضافه کنید.
شروع به هم زدن حلوا با شهد بکنید دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.
از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره های ماهیتابه به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.
حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین کنید. این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
اصلیترین ماده اصلی حلوا، آرد است. وجود گلاب و زعفران، عطر و طعم و بوی حلوا را دو چندان میکند. حلوا علاوه بر دسر میتواند در وعدههای غذایی روزانه، در مراسمهای سوگواری، در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین در ماه محرم به عنوان نذری کاربرد داشته باشد.