تزیین حلوا مجلسی + ساده ترین و بهترین ایده ها برای تزیین حلوای مجلسی حرفه ای
مدل مانتو جلو باز جدید زنانه و دخترانه بسیار شیک مد روز
مدل مانتو جلو باز جدید مدل مانتو جلو باز جدید زنانه و دخترانه بسیار شیک مد روز در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل مانتو …
مدل لباس مجلسی کوتاه زنانه و دخترانه بسیار شیک
مدل لباس مجلسی کوتاه مدل لباس مجلسی کوتاه زنانه و دخترانه بسیار شیک در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل های لباس مجلسی کوتاه …
مدل مانتو میکرو بلند + پرطرفدارترین مدل های مانتو بلند زنانه با پارچه میکرو
مدل مانتو میکرو بلند مدل مانتو میکرو بلند + پرطرفدارترین مدل های مانتو بلند زنانه با پارچه میکرو در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین حلوا مجلسی
تزیین حلوا مجلسی + ساده ترین و بهترین ایده ها برای تزیین حلوای مجلسی حرفه ای در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
حلوا یکی از شیرینیهای قدیمی ایران است که در دسته محبوب ترین دسرهای غذایی به شمار میآید. حلوا از جمله دسرهای سرو شده در مراسمهای عزا نیز میباشد به همین علت بیشترین شیرینی ایست که هر یک از افراد چندین بار آن را چشیده و مزه آن را میپسندد. حلوا ی ساده از جمله دسرهای محبوب شبهای ماه رمضان نیز محسوب میشود. حلوا همانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع علاوه بر حلوا ی ساده و مجلسی میتوان به حلوای شیر و حلوای هویج اشاره کرد.
حلوا در هر یک از شهرهای ایران با توجه به شرایط اقلیمی آن شهر به نوعی متفاوت از شهر دیگر پخته می شود که در این مقاله به طرز تهیه و پخت انواع حلوا و نکات کلیدی برای خوش طعم شدن آنها پرداخته شده است .
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است، انواع مختلفی دارد و بر حسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی و برخی مواقع عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار میگیرد . به طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده میشود.
از انواع مشهور حلوا میتوان به ترحلوا، حلوا شکری، حلوا هویچ، حلوا ارده، حلوا دورنگ، حلوا گردویی، حلوا لوز و غیره اشاره کرد .
با وجود این همه تنوع در حلواها هرجا که اسم حلوا به زبان می آید ناخودآگاه فکر افراد به سمت حلوای آرد می رود که برای همه ایرانی ها آشناست و همان حلوایی است که برای فاتحه خواندن بر سر مزارها برای خیرات و مناسبت های عزاداری به عنوان حلوای نذری در بین مردم توزیع می شود .
مواد اولیه انواع حلواها بر حسب نوع آن ها متفاوت است. به عنوان مثال حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و هل و کلاب ، شکر (می توانید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید ) ، مغز پسته و زعفران درست میشود .
برای اینکه اطمینان حاصل کنید حلوایتان گلوله گلوله نشود بعد از تفت دادن ابتدایی آرد دوباره آن را الک کنید. اگر مایلید حلوایتان کش دار باشد می توانید به جای شکر از شیره انگور در پخت آن استفاده کنید که در خیلی از جاها مرسوم است . برای تزیین حلوایتان می توانید از خلال بادام ، پودر نارگیل ، کنجد و خلال پسته استفاده کنید که کاملا به سلیقه شما بستگی دارد .
رنگ حلوا سلیقه ای است اما اگر به قهوه ای رنگ برود بهتر و مجلسی تر است. اگر بتوانید برای تهیه حلوای مجلسی از آرد سبوس دار استفاده کنید بهتر است زیرا آرد سبوس دار گلوتن پایین تری دارد و این امر باعث لطف تر شدن حلوا مجلسی شمت می شود . برای جلوگیری از شکرک زدن حلوا نباید اجازه دهید که شهد شما بجوشد و به قل زدن بیفتد ، به محض حل شدن شکر در آن و گرم شدنش آن را از روی اجاق بردارید .
برای تیره شدن رنگ حلوا از ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تعجب نکنید رنگ حلوا بسیار عالی میشود و هیچ تاثیری در طعم آن ندارد. پودر کاکائو را در زمان اضافه شدن روغن بریزید.
از قیف و ماسوله هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید. حلوا را به محض آماده شدن، در قیف بریزید و فشار دهید تا حلواها شکل شکوفهای بگیرند. روی شکوفهها را با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.
طرز تهیه حلوا ساده بدون زعفران کاملاً مشابه حلوای ساده است، با این تفاوت که زعفران در آن حذف میشود. برخی مواقع هم جای خودش را به پودر کاکائو میدهد. اگر از زعفران استفاده نکنید حتماً طعم حلوا عطر و طعم قبلی را ندارد، ولی اگر کمی پودر کاکائو اضافه کنید، فقط رنگ حلوا تیرهتر میشود. حتی ممکن است طعم آن چندان قابل تشخیص نباشد. البته به میزان پودر کاکائو مورد استفاده در طرز تهیه حلوا ساده هم بستگی دارد.
حلوای خرمایی یکی از حلوای بسیار مقوی و رژیمی می باشد که می توان آن را در دسته حلواهای مدرن قرار داد. این حلوا بدلیل استفاده از خرما در تهیه آن بسیار مغذی است و خواص فراوانی برای بدن دارد.
برای اینکه حلوای شما بافت لطیف تر و طعم بهتری داشته باشد، برای تهیه آن از آرد نان سنگک استفاده نمایید. آرد سبوسدار گلوتن پایینی دارد و به همین دلیل حلوا را لطیفتر میکند اما آرد نانوایی سبوس گرفته حلوای شما را سفت و کشدار میکند.
برای اینکه آرد شما در حین پخت حلوا گلوله گلوله نشود، بهتر است قبل از تهیه حلوا آن را دو بار الک نمایید. الک کردن باعث سبک شدن آرد نیز می شود و مشکل گلوله شدن را برطرف خواهد کرد.
برای تهیه حلوا تنها از روغن جامد و کره استفاده نکنید. درست است با کره طعم و نرمی بهتری به حلوا می دهیم اما برای تفت دادن آرد مناسب نیست و زود می سوزد.
یکی از ترفندهای بسیاری از کدبانوهای ایرانی برای تهیه حلوای خوشمزه این است که آنها ابتدا روغن را در ظرف مناسبی ریختی و روی شعله اجاق گاز قرار داده و سپس با آرد را درون روغن تفت می دهند تا رنگ آرد تغییر کرده و طلایی شود. تفت دادن آرد بدون روغن روی طعم حلوا تاثیر نامطلوب دارد.
یکی از نکاتی که بر طعم و رنگ حلوا اثر می گذارد، مقدار تفت دادن آرد می باشد، توجه نمایید آرد را باید با ملایمت سرخ کنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزهی حلوا تلخ میشود و شکل ظاهری آن نیز یکرنگ و یکدست نمیشود.
بیش از اندازه از روغن استفاده نکنید زیرا سبب می شود روغن ببندد و کمتر از معمول استفاده کردن از روغن نیز باعث ترک خوردن حلوا میشود. اگر حلوایی که تهیه نموده اید، به دلیل اضافهکردن بیش از اندازه روغن شل بود، قبل از اضافه کردن شربت مقدار دیگری آرد اضافه کنید و آن را با حلوا تفت دهید.