تزیین خرما مجلسی + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خرما مجلسی و نذری
مدل خط چشم ساده و شیک و زیباترین مدل خط چشم جدید دخترانه
مدل خط چشم مدل خط چشم ساده و شیک و زیباترین مدل خط چشم جدید دخترانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. بدون تردید یکی از …
مدل مو دخترانه ساده کوتاه مجلسی و بسیار زیبا
مدل مو دخترانه ساده کوتاه مدل مو دخترانه ساده کوتاه مجلسی و بسیار زیبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. داشتن موهایی زیبا و …
عکس آرایش عروس + جدیدترین مدل های آرایش عروس امسال را اینجا ببینید
عکس آرایش عروس عکس آرایش عروس + جدیدترین مدل های آرایش عروس امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. یکی از …
تزیین خرما مجلسی
تزیین خرما مجلسی + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خرما مجلسی و نذری در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
، خرما این میوه کهن و شگفت انگیز که بارها نام آن در قرآن آمده است زینت بخش بسیاری از سفره و مراسمات ایرانی و اسلامی است ، خرما در کنار زولبیا و بامیه قابل توصیه ترین و مفید ترین غذا برای افطاری ست و در مجالسی مثل مجلس ختم و ترحیم کام تلخ عزادارن را شیرین امیکند ، همچنین در سفره های و آیین های مذهبی مثل روضه ها اغلب در کنار چای دلچسب هیات سرو میشود و در مزار رفتگان ، بازماندگان را به خواندن فاتحه ای دعوت میکند .
افراد خوش سلیقه، خرما را برای سرو در مراسمهای مختلف تزیین میکنند. برای اینکه خرما شکل و ظاهر بهتری پیدا کند و مقویتر شود، میتوانید خرما را در پودر نارگیل بغلتانید یا اینکه با کنجد و پسته ترکیب کنید.
میتوانید خرماهای رنگی را برای سفرهای افطار در نظر بگیرید تا زیبایی آن بیشتر شود. همچنین خرمای مجلسی که در شکلات غلتانده شده و خرما با مغز پسته هم انتخاب خوبی برای افطار است.
برای مراسمهای مخصوص مانند عزاداری و سوگواریها، بهتر است خرما را با مغز گردو تزیین کنید یا از پودر نارگیل برای تزیین خرما به صورت مجلسی استفاده کنید. این تزیینات برای مراسمهای رسمی انتخاب مناسبتری هستند. برای تزیین خرما حتماً نمیخواهد که مراسم خاصی در نظر داشته باشید، این ایدهها را میتوانید برای اعضای خانوادهتان نیز پیاده کنید. با این تزیینات، حتی بچهها هم طرفدار این ماده غذایی خواهند شد.
تزیین خرما به شکل اناناس : یک روش دیگر که بیشتر مراسم افطار و زیبایی بیشتر آن توصیه میشود تزیین خرما به شکل آناناس است برای این کار :خرما ها را تمیز کنید، هسته ها را جدا کرده و درون آن خرما بگذارید (اختیاری)سر یک آناناس تازه را با دقت جدا کنیدیک استفنج به شکل استوانه نصف شده تهیه کنید و و آن را با کاغذ آلومینوم یا فویل بپوشانید.در دیسی که میخواهید خرما تزیین کنید است اسفنج را قرار دهیدخرما های گردویی را به کم خلال دندان دانه دانه و با دقت درون اسفنج فرو کنید.بهتر است تزیین را کناره های ظرف شروع کنید و کم کم به سمت روی آناناس بیایید.پس از اتمام کار با دقت به کمک چند خلال دندان سر آناناس را به تنه وصل کنید.
اگر طعم شکلات را در کنار خرما می پسندید میتوانید برای تزیین خرما از شکلات کمک کرده و خرما های شکلاتی یا با تزیین شکلات بسازید.
میتوانید خرما را داخل عسل و یا مربا و یا یک شهد شیرین بزنید و از پودر کاکائو پودر شکلات پودر پسته کنجد و سایر این اجزا استفاده کنیدکه ایده بسیار خلاقی میباشد.
میتوانید هسته خرما را در بیاورید آن را داخل یک قابلمه گرم کنید و به شکل توپک در بیاورید و آنها را داخل پودرهای تزیینی همچون پودر گل محمدی پودر پسته پودر کنجد بغلتانید و داخل دیس بچینید. اگر خرما را برای مراسم ختم و یا مراسم هایی که تعداد مهمانها زیاد هستند میخواهید میتوانید خرماها را تکی تکی (دانه دانه) تزیین کنید و آنها را داخل کاغذ روغنی مخصوص که از قنادیها میتوانید تهیه کنید قرار دهید .
آرد را کمی تفت داده، مقداری روغن و چند تکه کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.هل، دارچین و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.هسته خرما را گرفته و چرخ کنید؛ سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.کف یک سینی، نایلون پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.خرمای چرخ کرده را روی نایلون ریخته و کاملا پهن کنید. سپس خرما را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از ۱۰ دقیقه از یخچال خارج کرده و حلوا را روی آن بریزید.پودر گردو را روی حلوا ریخته و سپس رول کنید.رول را ۳-۲ ساعت در یخچال قرار داده و سپس برش بزنید.
با کمک مغزهای مختلف خشکبار میتوانید ظرف خرمایی زیبا، مقوی و خوشمزه برای سفره افطار مجالس خود تهیه کنید. برای این کار ابتدا باید هسته خرما را بیرون بیاورید.
برای زیبایی بیشتر میتوانید مغزها را از بالای خرما درون آن قرار بدهید. ابتدا چند پر نازک از بادام در آن قرار دهید و سپس وسط آنها یک مغز گردو یا پسته بگذارید تا شبیه گل بشود.
خُرما (نام علمی: Phoenix dactylifera) یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
مراحل به بار نشستن درخت خرما یا همان نخل : مرحله یک به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود.مرحله دو در زبان محلی به آن (خلال) می گویند که میوه خرما به صورت کامل ولی با رطوبت بیشتر و اکثرا به رنگ زرد یا قرمز هست و از این مرحله به بعد قابل مصرف میشودمرحله سه (رطب) مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.مرحله چهار خرمای کامل یا در زبان عربی (تمر) است که که میوه کاملاً رسیده و با رطوبت و قند فراوان دارد در این مرحله بستگی به نوع درخت خرما این میوه از رنگهای نارنجی تا قرمز پرنگ و سیاه میباشدمرحله پنج در زبان محلی عربی (دیری) به آن می گویند اگر هنوز میوه تا این مرحله چیده نشده است خرما به صورت خیلی کم آب وخشک هس و به صورت جمع شده میباشد که قابلیت نگهداری بلند مدت بدون خرابی رو دارد.
کلمه نخل و نخیل در ۲۰ آیه از قرآن کریم آمده است، در هشت آیه نخل به تنهایی ذکر شده و در ۱۲ آیه دیگر در جمع میوههایی مانند زیتون، انار و انگور، ذکر شده است، افزون بر کلمه نخل نام نوعی درخت خرما به نام (لینه) در سوره «حشر آیه ۵» آمده است، از رطب در سوره «مریم آیه ۲۵» نیز یاد شده است، در سوره «نحل آیه ۶۷» نوشیدنی فرآهم شده از خرما به عنوان رزق نیکو یاد شده است، قرآن کریم آدمیان را به اندیشه در خوشههای به هم پیچیده خرما و گوناگونی انواع آن فرا خوانده است (سوره رعد آیه۴، انعام آیه ۹۹، ق آیه ۱۰)، همچنین از انسانها خواسته شده از اسراف و زیاده روی جلوگیری کنند (سوره انعامآیه ۱۴۱)، قرآن کریم باغهای سر سبز خرما را از آیات الهی ذکر میکند (سوره یس آیه ۳۴) و از خرما به عنوان میوهای بهشتی نام میبرد.
خرما بهطور طبیعی سرشار از ویتامینهای B6، آ و کا است. این ویتامینها به رشد استخوانها و بهبود سلامت چشمها کمک میکنند. فیبر موجود در خرما سلامت روده را بهبود میدهد و بهطور طبیعی میزان کلسترول را کاهش میدهد. خرما ممکن است خطر ابتلا به سرطانهای روده و معده را کاهش دهد.
برای تزیین روی خرما میتوانید از پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد و مغزهای ریز شده استفاده کنید. با استفاده از چند رنگ مختلف پودر مغزیجات میتوانید ظرف خرما را به زیبایی تزیین کنید. در ادامه مدل های زیبا و متنوعی از تزیین خرما با چیدمانهای مختلف از رنگها و مواد خوراکی آورده شده است.
حلوا و خرما از خوراکیهای اصلی بر سر سفرههای افطار هستند، به همین دلیل برای زیبایی بیشتر میتوانید آنها را در کنارهم تزیین کنید و علاوه بر راحتی در سرو، آرایش خاص و متفاوتی به سفره افطار خود بدهید. همچنین میتوانید طرز تهیه حلوا زعفرانی و مجلسی و تزیین آنرا نیز در ستاره بیاموزید.
هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری و حاوی ۲.۸ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات می باشند. خرما نیز غنی از آنتی اکسیدان ها است که تانن ها مهمترین آنها می باشد. این تانن ها از آسیب سلولی جلوگیری و در برابر التهاب محافظت می کنند. در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را از بین می برد.