تزیین حلوا برای مراسم ختم + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین حلوا مراسم ختم
مدل آشپزخانه باز بدون اپن جدید مدرن و شیک و جزیره
مدل آشپزخانه باز مدل آشپزخانه باز بدون اپن جدید مدرن و شیک و جزیره در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. آشپزخانه یکی از شلوغ ترین و …
مدل عروس + زیباترین و جدیدترین مدل های میکاپ و شنیون عروس امسال
مدل عروس مدل عروس + زیباترین و جدیدترین مدل های میکاپ و شنیون عروس امسال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. همه ی عروس …
لباس کردی مشکی طلایی + مجموعه ای از قشنگ ترین و زیباترین مدل های لباس کردی زنانه
لباس کردی مشکی طلایی لباس کردی مشکی طلایی + مجموعه ای از قشنگ ترین و زیباترین مدل های لباس کردی زنانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین حلوا برای مراسم ختم
تزیین حلوا برای مراسم ختم + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین حلوا مراسم ختم در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
برای زیباسازی و تزیین حلوا برای مراسم ختم می توانید از روش های ساده و مجلسی و خلاقانه استفاده نمایید و اگر برای اولین بار است که تمایل دارید این دسر خوش طعم را تزئین نمایید بهتر است از روش های ساده تر استفاده کنید همچنین می توانید با تمرین و تکرار زیاد در روش های مجلسی و خلاقانه و حرفه ای دیزاین حلوا نیز مهارت لازم را بدست آورید.
به طور کلی استفاده از انواع مغزیجات ( خلال بادام ، خلال پسته ، پودر گردو ) و کنجد ، گل محمدی ، پورد نارگیل و غیره در تزیین انواع حلوا برای مراسم ختم مرسوم است . بخصوص وقتی دوست دارید حلوا را درون یک سینی یا دیس بزرگ تزیین کنید نه به صورت لقمه ای یا تک نفره ، در این صورت کافی است حلوا را درون سینی صاف کنید و با رنگ های زیبای خلال ها و مغزی جات و پورد نارگیل و کنجد و گل محمدی طرح های زیبایی روی آن ایجاد کنید.
بهترین ایده تزیین حلوا برای مراسم ختم کدام است؟ حلوا با توجه با غلیظ و خمیری بودن کاملا فرم پذیر است ، پس میتوانید با کمک هر نوع قالب دلخواهی قالب های شیرینی پزی ، قالب ژله ، یا قالب های تک نفره و کوچک حلوا را به شکل های دلخواه درآورید . مثلا میتوانید درون یک قالب بزرگ ژله شبیه گل حلوا بریزید فشرده کنید و با دقت درون یک بشقاب برگردانید و اطراف آن را تزیین کنید. به همین سادگی و زیبایی.
برای زیباسازی و تزیین حلوا برای مراسم عزاداری ابزارها و مواد تزیینی مختلفی وجود دارد و شما می توانید این دسر خوشمزه را به کمک سیخ کباب و چاقو و قاشق و شابلون و قیف و ته ظرف های برجسته و قالب های مخصوص و … دیزاین نمایید همچنین می توانید برای زیباسازی حلوا از مواد خوراکی مختلف نظیر پودر پسته و نارگیل و کنجد و … استفاده نمایید.
اگر تمایل دارید مدل دیزایین حلوا برای مراسم ختم و عزاداری ها حرفه ای تر به نظر برسد بهتر است برای دیزاین آن از شابلون یا قیف های مخصوص استفاده نمایید. توجه داشته باشید که حلوا را می توانید به صورت دو یا سه رنگ بپزید که در این صورت بهتر است این دسر خوشمزه را به صورت قالبی برش بزنید و درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.
همچنین می توانید حلوا را به صورت شطرنجی بپزید که در این صورت خود حلوا در زمان پخت شکل مناسب و ایده آلی پیدا می کند.
تزیین حلوا برای مجلس ختم با استفاده از قیف و انواع و اقسام ماسوله یکی از محبوب ترین روش های تزیین حلواست . بخصوص که حلوا پس از آماده شدن مثل یک نوع خمیر میشود و مثل آش و شله زرد شل و ول نیست و کار با قیف برای آن کاملا عملی و ساده است . به علاوه در این روش هم میتوان از چند رنگ حلوا برای تزیین روی آن استفاده کرد ، چون همانطور که گفتیم ما یک عالمه حلوا داریم با یک عالمه رنگ که این دست و بال شما را در تزیین حساب باز میگذارد.
در خیلی از مراسمات دسته جمعی مثل روضه ها ، هیات ها وبیشتر از همه مراسم هایی مثل ختم و چهلم و غیره نیاز به تزیین حلوای مجلسی برای مراسم ختم داریم. شما باید حلوا را به صورت قلمه ای یا تک نفره آماده کنید تا توزیع آن بین مهمان ها ساده تر باشد. در این صورت میتوانید از انواع روش های تزیین حلوا برای فاتحه که ایده های آن را تصاویر این نوشته از سایت سماتک میبینید مثل فینگر فود حلوای های کوچک و تک نفره درست کنید و به همراه چای یا شربت از مهمانان خود پذیرایی کنید.
اگر هیچ وسلیه ای برای تزیین حلوا برای مراسم ختم نداشتید همون روشن شیار شیار کردن با قاشق و چنگال خیلی هم خوب و زیباست . همینطور استفاده از یک سیخ فلزی با سر مثلثی که فیلم کوتاهش را انتهای همین مطلب گذاشته ایم زمانی که وقت کافی ندارید یا تعداد زیادی بشقاب حلوا برای افطار یا نذری باید آماده کنید روش های کاربردی است.
حلوا از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای سفره های افطاری و مراسم عزاداری و مذهبی پخته می شود و شما می توانید بعد از پخت این دسر محبوب به زیباسازی و تزیین آن بپردازید. برای تزیینات متفاوت حلوا روش های زیادی وجود دارد که انتخاب هر یک از این ایده ها به میزان مهارت شما بستگی دارد.
تنوع پخت ابن دسر ایرانی نیز انواع گوناگونی دارد که از نوع پخت با خرما و یا با ارد برنج و گندم و یا هویج و غیره می باشد. اما معمولا با ارد گندم آن هم با ارد نان سنگلک از متداولترین نوع پخت حلوا می باشد
برای تزئین حلوا با سیخ کباب ابتدا حلوا را داخل دیس یا بشقاب مناسب ریخته و روی آن را صاف کنید. سپس با نوک سیخ آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و نوک سیخ را در مرکز هر بخش قرار داده و به آرامی فشار دهید. مجددا آن را پایین تر قرار داده و دوباره بعد از کمی فشار سیخ را در محل پایین تر قرار دهید. این کار را در همه بخش های حلوا انجام دهید تا طرح دلخواه روی سطح حلوا ایجاد گردد.
این غذا علاوه بر آرد حاوی مقدار زیادی روغن و شکر است و ممکن است بسیاری از عوارض آن برای روزهداران مشخص نباشد چرا که هر گرم شکری که در حلوا مصرف میشود معادل ۴ کیلو کالری و هر گرم روغن معادل ۹ کیلو کالری است.
به گفته این کارشناسان تغذیه خوردن زیاد حلوا در وعده افطار نه تنها موجب سنگینی معده و حتی رفلاکس میشود بلکه چاقی را هم در پی دارد.
حلوا غذایی نرمی است و خوردن آن آسان است. معمولا بستگان و اطرافیان متوفی در مجلس ختم به دلیل شوک وارده اضطراب و ناراحتی زیادی دارند و تمایل زیادی به غذا خوردن ندارند و سطح قندخون آنها در نوسان است. برای همین خوردن غذایی نرم و شیرین مثل حلوا برای آنها مناسب است که باعث افزایش سطح سروتونین در مغز می شود و ایجاد آرامش می کند.
بهترین آرد مورد استفاده در تهیه ی حلوا آرد گندم،آرد سنگک،آرد سبوس دار و آردهای غنی شده است و با استفاده از این آردها حلوای مغذی تری به دست خواهد آمد. و البته این آردها نسبت به آردهای سفید زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارند. آرد سبوس دار یکی از انواع مطلوب آرد برای پختن حلوا است چرا که گلوتن کم تری دارد و به همین دلیل حلوا را لطیف تر می کند.
برای فرم دادن به حلوا می توانید از پشت قاشق استفاده کنید. کمی قاشق را چرب کنید و حلوا را پس از خنک شدن روی سطح سینی صاف کنید سپس با استفاده از قالب های مختلف می توانید به حلوا شکل دهید. روش های متعددی برای تزیین حلوا وجود دارد که می تواند شکل مجلسی را به این دسر بدهد.
استفاده از قیف برای تزیین کردن حلوا روش جدید و زیبایی می باشد. بهترین شیوه برای تزیین حلوا استفاده از بادام خلال شده، پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل و گردو خرد شده می باشد. علاوه بر این استفاده از قالب های مختلف نیز می تواند به فرم دهی حلوا کمک کند. در حال حاضر از نان بستنی و نان تارت نیز برای تزیین حلوا ترحیم استفاده می شود. با وجود اینکه پخت حلوا آسان به نظر می رسد اما عده زیادی از افراد نیز با فوت و فن های آن آشنا نیستند و یا تهیه آن را وقت گیر می دانند. خوشبختانه برای حل این مشکل می توان حلوا آماده را تهیه کرد که با وجود قیمت پایین دردسرهای تهیه حلوا خانگی را نیز ندارد.