تزیین لبو شب یلدا + با دیدن این مطلب لبو را جای گل و ژله و انار جا بزنید
آرایش صورت و مو به سبک جدید و مد روز بسیار شیک
آرایش صورت و مو آرایش صورت و مو به سبک جدید و مد روز بسیار شیک در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. آرایش صورت …
تزیین خیار برای سالاد + بهترین ایده ها برای تزیین خیار و گوجه سالاد را اینجا یاد بگیر
تزیین خیار برای سالاد تزیین خیار برای سالاد + بهترین ایده ها برای تزیین خیار و گوجه سالاد را اینجا یاد بگیر در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه …
زیباترین مدل لباس محلی ایران + بهترین لباس های محلی قومیت های مختلف امسال
زیباترین مدل لباس محلی ایران زیباترین مدل لباس محلی ایران + بهترین لباس های محلی قومیت های مختلف امسال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
تزیین لبو شب یلدا
تزیین لبو شب یلدا + با دیدن این مطلب لبو را جای گل و ژله و انار جا بزنید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
یکی دیگر از دلایلی جشن گرفتن یلدا به اعتقاد برخی تاریخ شناسان این است که در واقع ۳۰ آذر برای اکثر دهقانان و کشاورزان روز پایان برداشت و آغاز فصل استراحت بوده از این رو با جمع کردن مغزها و میوه های تابستانی مثل هندوانه به استقبال این روز عزیز می رفتند و طولانی ترین شب سال را جشن می گرفتند.
امروزه تزیین سفر شب چله با میوههای متنوعی مثل انگور و سیب و خوراکیهایی مثل لبوی پخته جزو آداب و رسوم شب یلدا است. اما این میوهها و شب چرههایی مثل انواع میوه خشک به مرور به سفره یلدا اضافه شدند. در مورد این که نماد لبو در شب یلدا چیست اطلاعاتی در دسترس نیست اما به هر حال در لیست خوراکیهای شب یلدا قرار گرفته است.
خواص و فواید لبو برای سلامت بدن آن قدر فراوان است که آن را به عنوان اصلیترین خوراکیهای یلدا تبدیل کرده است. لبو موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی در پاییز و زمستان پیشگیری میکند. به علاوه خوردن لبو به تمیز کردن معده کمک می کند و سرشار از مواد مفید و مغذی برای بدن است.
برای تکمیل و زیبایی هر چه بیشتر سفره شب یلدا می توانید لبو را به شکل معمول و یا به صورت حلوای لبو، دسر لبو و یا بورانی لبو آماده کنید و با پیاده کردن این تزئینات متفاوت، اعضای خانواده و یا مهمانان عزیز و گرانقدر خود را در این شب خاطر انگیز و به یاد ماندنی شگفت زده نمایید.
تزیینات لبو به شگل گل رز یکی دیگر از ایده های جذاب و هنرمندانه می باشد که با ذوق و هنر خود می توانید همانند مدل های زیبا و متنوع زیر لبو را تزئین کنید و پذیرایی شایسته ای از میهمانان خود در شب یلدا داشته باشید .
لبو یا چغندر قرمز یکی از خوراکی های مقوی و خوشمزه است که استفاده از آن در تزیینات شب یلدا رواج زیادی دارد، وجود کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز در لبو موجب می شود که مصرف این خوراکی مفید در فصل سرد زمستان از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری کرده و نیز موجب سم زدایی خون و تقویت دستگاه ایمنی بدن شود.
روشهای زیادی برای دیزاین و تزیینات لبو به شکل آپز، خام و یا استفاده شده در تهیه انواع دسر و کیک وجود دارد و می توانید از لبو به عنوان یک خوراکی مفید شب یلدا در کنار میوه های دیگر همچون شلغم، هندوانه، انار و … استفاده کنید و لذت ببرید.
قبل از پختن چغندرها می توانید پس از آنکه پوست نازکی از روی آنها برداشتید با یک چاقوی تیز آنها را به شکل گل رز در آورده و سپس بپزید .چند شلغم را نیز به همین ترتیب و قبل از پختن به شکل گل درست کرده و سپس در ظرفی یک در میان کنار هم بچینید.
چغندر ها را پخته و حلقه حلقه کنید و از قالبهای گل یا قلبی شکل یا ترمه ای شکل شیرینی استفاده کرده و ازحلقه های لبو این شکلها را در آورید .
برای درست کردن شلغم ها آنها را قبل از پختن که البته حلقه های ابتدایی آنها نیز پهن و کلفت باشد به این صورت در آورید و هنگام پختن نیز حتما به آنها نمک زده تا له نشوند سپس لبوها و شلغم هایی را که به شکل دلخواه در آورده اید، در ظرفی تخت و صاف و به دلیل رنگ پذیری شلغم ها جدا گانه بچینید و برروی آنها چند عدد چنگال کوچک سفید پلاستیکی قرار دهید،سپس خورده ها و اطراف این قالبها را ریز کرده و در ظرفی دیگر که آن هم بهتر است تخت وصاف باشد تنها دورتا دور ظرف بریزید و باقلا ها ی پخته شده را دروسط ظرف ریخته ،بر روی باقلاها کمی گل پر بریزید وهر دو را در سفره ی یلدایی خود قرار دهید.
لبوها را حلقه حلقه کرده ودر ظرفی با کمی پودر پسته و نارگیل و خورده های گردو تزیین نمایید .اطراف ظرف را نیز می توانید از شلغم های حلقه حلقه برای تزیین و هما هنگی رنگ سفید و قرمز استفاده کنید.
برای تزیین چغندر یا لبو به شکل گل رز ابتدا باید چغندر را شسته و آن را آبپز کنید.سپس پوست آن را بگیرید و به صورت ورقهای نازک برش بزنید.روی هر یک از ورقهها از مرکز به سمت بیرون یک برش بزنید.یک تکه از چغندر را به صورت مکعب کوچک برش داده و آن را به عنوان مرکز گل سر یک خلال دندان نصب کنید.حالا از کوچکترین برش شروع کنید به نصب کردن گلبرگها؛ به این ترتیب که از پایین خلال دندان ورقههای کوچک را داخل خلال کنید تا به روقههای بزرگتر برسید.حدود ۸-۹ ورقه از برش چغندر را به سیخ بکشید تا گل رز شما شکل بگیرد.میتوانید از این رز چغندر در کنار سایر سبزیجات و برای تزیین سالادهای مختلف استفاده کنید.
لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است.لبو به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. لبو سرشار از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.
چغندر منبع غنی از ویتامین و مواد معدنی است و میتواند پوست را نرمتر و سفیدتر بکند. خواص لبو قرمز و چغندر برای پوست نا محدود است.
چغندر دارای رنگدانه بتاسیانین است که میتواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند. نیتراتهای که به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت استفاده میشوند، احتمال دارد با ترکیب شدن در بدن منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شوند که در بدن به سرطان تبدیل میشوند. آب چغندر به کاهش یا جهش سلولهای ناشی از این ترکیبات کمک میکند. چغندر برای جلوگیری از سرطانهای کولن، ریه و پوست موثر است.
لبو همان چغندر پخته است که رنگ قرمز تیره دارد و طعم آن شیرین و تند است. چغندر گیاهی از خانواده اسفناجیان بوده و ریشه مخروطی و غدهای شکل آن، کاربرد خوراکی و دارویی دارد. مردم اکثرا هنگام پاییز و زمستان به سراغ لبو میروند. اما لبو فواید بیشماری دارد که اگر مردم از آن آگاه شوند، نگاهی دیگر به آن خواهند داشت و سعی خواهند کرد بیشتر از آن استفاده نمایند.
کمک به داشتن چشمهای سالم: بتا کاروتن یک شکل از ویتامین A که در چغندر وجود دارد به جلوگیری از آب مروارید که عمدتا افراد مسن را تحت تاثیر قرار میدهد، کمک میکند. همچنین باعث جلوگیری از ماکولار که در سالمندان وجود دارد، میشود.
جلوگیری از مشکلات تنفسی: چغندر حاوی ویتامین C است که این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. چغندر دارای بتاکاروتن طبیعی است که به جلوگیری از سرطان ریه که یکی از مشکلات تنفسی است، کمک میکند.