تزیین سیب یلدا + مطمئنا این تزیینات رو تاکنون هیچ جایی ندیده اید
تزیین خرما برای مراسم ختم + بهترین روش های تزیین خرما برای ختم اینستاگرام
تزیین خرما برای مراسم ختم تزیین خرما برای مراسم ختم + بهترین روش های تزیین خرما برای ختم اینستاگرام در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل لباس محلی ترکی + با دیدن این مطلب عاشق لباس های ترکی و قشقایی می شوید
مدل لباس محلی ترکی مدل لباس محلی ترکی + با دیدن این مطلب عاشق لباس های ترکی و قشقایی می شوید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل مو کوتاه پسرانه فشن و زیبا با استایلی خفن
مدل مو کوتاه پسرانه مدل مو کوتاه پسرانه فشن و زیبا با استایلی خفن در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. دل موی پسرانه و مردانه …
تزیین سیب یلدا
تزیین سیب یلدا + مطمئنا این تزیینات رو تاکنون هیچ جایی ندیده اید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
میوه آرایی هنری محبوب و پرطرفدار است که برای مهمانی های مختلف شب یلدا، جشن عروسی، جشن تولد و …. مورد استفاده قرار می گیرد، کدبانوهای خوش سلیقه با استفاده از خلاقیت خود دست به میوه آرایی جهت سفره آرایی متنوع و متفاوت می زنند که ایده های جالب و شیکی را خلق می نمایند
شب یلدا و کلی حرف برای گفتن؛ شب یلدا طولانی ترین شب سال فرصتی برای دور هم جمع شدن تمامی آشنایان و اقوام، با وجود فرسخ ها فاصله که موجب این دوری شده است، اما در این شب سنتی دیگر هیچ فاصله ای حرف برای گفتن و توان جدایی ندارد، در این شب که پاییز دامن رنگارنگ و موهای طلایی را می بافد تا آرام آرام زمین را به دست سرد و سفید زمستان بسپارد، زمستان سفیدپوشی که پاورچین پاورچین در حال قدم برداشتن در تاریکی شب طولانی یلدا است .
یلدا نامی آشنا که ایرانیان را با شادی و صمیمیت دروتادور هم می نشاند؛ و در این همهمه شادی و خاطره سازی کدبانوهای ایرانی با هنر و سلیقه چشمگیر و زبانزد خود این سفره را رنگ آمیزی می کنند، و چه رنگ آمیزی بهتر از نقاشی با نعمت های طبیعی خدادادی، میوه های خوش طعم پاییزی؛ یکی از این میوه های خوش طعم سیب می باشد که در تزیینات بسیار پر کاربرد می باشد
سیب میوه ای خوش طعم می باشد که بالغ بر ۷۵۰۰ نوع دارد، که بیشتر در رنگ های زرد، سبز، قرمز مشاهده می شود؛ خواص بسیار سیب قطعا بر هیچ کس پوشیده نیست، سیب ها شما را در برابر انواع بیماری ها به راحتی واکسیناسیون نمایند؛ خوردن سیب موجب بهبود عملکرد سیستم گوارشی، مفید برای اختلالات کبد، دیابت، مشکلات معده، کم خونی، سنگ کیسه ی صفرا، نقرس و سرطان، و مشکلات قلب و چشم می شود. همانطور که می دانید موجب بهداشت و سلامت دهان و دندان می گردد.
شما می توانید قسمت رویی سیب را جدا کنید و با برش های طولی شکل گل بسازید، داخل سیب را که مانند کاسه ای است را نیز بتراشید و درون آن را میوه های خوش طعم و کوچک متنوع پر کنید.
یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید و جدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب و از داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند و کاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها ۴ تا ۵ لایه ی هفتی شکل خواهید داشت. البته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند. پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.
چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر میتوانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید.
برخی گمان می کنند که حکاکی تنها مخصوص میوه های بزرگ و درشت مانند هندوانه و طالبی است در حالی که اینگونه نیست، حکاکی میوه هنری است که می تواند روی میوه های کوچکتر مانند سیب و پرتقال نیز انجام شود. برای انجام حکاکی روی سیب، نیاز به یک چاقو یا کاتر نوک تیز و داشتن مقداری دقت دارید. سعی کنید ابتدا طرحی که بدنبالش هستید را پیدا و انتخاب کنید، سپس یک سیب سالم که سطحی صاف دارد بردارید. حال می توانید طرحی که مد نظر دارید با نوک چاقو پیاده سازی کنید و فضاهایی که نیازی به آن ها ندارید خالی کنید. اگر قصد دارید سیبی که تزیین کرده ای را چند روز نگه دارید، بهتر است سطح آن را به کمی آبلیمو آغشته کنید تا قسمت های برش خورده تغییر رنگ ندهند.
اگر می خواهید سیبتان را به شکل گل رز در آورید، می توانید سیب را به شکل نیم دایره های نازک برش بزنید و سپس آن ها را کنار یکدیگر بچینید تا یک گل رز زیبا داشته باشید. در این روش بهتر است از خلال دندان استفاده کنید تا کار فیکس شود. از این مدل، در تزیین سیب زمینی نیز می توان استفاده کرد.
با نزدیک شدن به شب یلدا همه به دنبال مدل های جدید و زیبای تزیین میوه شب یلدا هستن، خصوصا عروس خانم ها و خانواده آقا داماد. امروز در بخش میوه آرایی با مدل های جالب تزیینات شب یلدا در خدمتتون هستیم. تزیین هندوانه و به سبک ها و شکل هایی خلاقانه ، زیبایی شب یلدای شما را دو چندان می کند. با تزیین زیبا و متفاوت هندوانه و میوه های شب یلدا و سفره شب یلدا خلاقیت و سلیقه ی خود را به رخ بکشید.
شب یلدا یکی از مهمترین جشنهای ایرانیان است. این شب تاریخی طولانی دارد و قدمتش به سالها پیش از میلاد مسیح برمیگردد. زمانی که پیشه مردم کشاورزی بود و خورشید و روشنایی آن، نماد روزیرسانی. ما ایرانیها و برخی از کشورهای همسایه یلدا را به عنوان طولانیترین شب سال در کنار هم شبنشینی داریم و جشن میگیریم. در مورد آداب و رسوم، میوهها، شیرینی، آجیل و شیرینیهای شب یلدا توضیح دادیم تا بهتر با این جشن زیبا و باستانی آشنا شوید.
قبل از هر چیز بد نیست بدانید که شب یلدا فقط یک دقیقه طولانیتر از شبهای پیش است. وقتی فلسفه شب یلدا را کندوکاو میکنید، با واژه سریانی این عبارت که به معنای زایش است، مواجه میشوید. باستانشناسان معتقدند که قدمت شب یلدا به بیش از ۷۰۰۰ سال پیش میرسد. از سال ۵۰۲ پیش از میلاد در زمان داریوش یکم، این مراسم و بزرگداشت آن به تقویم رسمی ایرانیها اضافه شده است. زیرا مردم روزگاران قدیم اغلب کشاورز بودند و بنیان زندگی آنها بر این اساس شکل گرفته بود. این افراد کارها و فعالیتهای خودشان را با گردش خورشید و تغییر فصول، بلندی و کوتاهی روزها و شبها و همچنین حرکت ستارگان تنظیم میکردند. در نتیجه پدیدههای خورشیدی مانند بزرگترین یا بلندترین شب یا روز و اعتدال بهاری و پاییزی واژههای نام آشنایی برای این روزها بود. در طی زمان، اعتقاد به نور و روشنایی خورشید و نماد نیکی آن در بین مردم ایران باستان شکل گرفت و تاریکی نماد اهریمنی شد. نمادی که بشارتدهنده پیروزی نور بر تاریکی یا اهورامزدا بر اهریمن بود.
یلدا به معنای زایش و نو شدن طبیعت است. در گذشته ابوریحان بیرونی از عبارت«میلاد اکبر» برای این شب بهیادماندنی استفاده میکرده که به معنای میلاد یا تولد خورشید بود. خور، خرم روز و شب چله از دیگر نامهایی است که برای این شب طولانی در نظر گرفته شده است؛ زیرا ایرانیها چهل روز اول زمستان را «چله بزرگ» و بیست روز بعد از آن را «چله کوچک» مینامند؛ گویا در گذشته، کشاورزان برای تقسیمبندی روزهای زمستانی یا تابستانی و زمان مناسب برای کاشت و برداشت محصولات خود از آن استفاده میکردهاند.
آداب و رسوم شب یلدا در ایران با کشورهای دیگر متفاوت است؛ زیرا ساکنین هر کشوری با توجه به فرهنگ و پیشینهای که دارند، جشنها و مراسمهای خودشان را برگزار میکنند. در شب یلدا ایرانیان معمولاً غذاهای خاصی مانند سبزی پلو و ماهی را آماده میکنند. همچنین آجیل یلدا (نوعی آجیل از ترکیب چهارمغز پسته، بادام، گردو و فندق است) در کنار دیگر تنقلات به همراه هندوانه و انار دانه شده در سفره رنگین یلدا سرو میشود.
تحقیق در مورد آداب و رسوم شب یلدا شما را به اعمال این شب طولانی و خاص میرساند. اعمالی که نه تنها در هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است، بلکه در شهرهای مختلف ایران نیز سبک و سیاق خاص خودش را دارد و مردم فارس، کردستان و… به روش خودشان به استقبال زمستان میروند. با وجود این تنوع، همچنان اقوام ایرانی فلسفه شب یلدا را حفظ کردهاند و آیینهای دیرینهای که برای این شب در نظر گرفته شده را به طور کامل انجام میدهند. در ادامه به برخی از مواردی که به عنوان اعمال اصلی شب یلدا شناخته میشوند پرداختهایم.
در این شب خاص، شاهنامه و دیوان حافظ نیز در گوشه سفره یلدا قرار میگیرد. سپس تا پاسی از شب حاضرین در مهمانی شاهنامهخوانی میکنند و فال حافظ میگیرند، یا با تنقلات و خوراکیهای مخصوص یلدا از خودشان پذیرایی میکنند. در نهایت، مردم ایران زمین و سایر کشورهای جهان به استقبال اولین برفهای زمستانی میروند و از تماشای زمینی که سفیدپوش شده و درختانی که برف به آنها جلوه متفاوتی بخشیده است، لذت میبرند.
انار که به عنوان یک میوه بهشتی از دیرباز در ایران و جهان شناخته میشود، اصلیترین میوهای است که رد پای آن را در سفره یلدا میتوانید پیدا کنید. دانههای منظم این میوه نماد برکت و باروری هستند و رنگ قرمز آن، نوید بخش روزهای روشن و شادی است. میوه دیگری که معمولاً در شب یلدا سرور میشود هندوانه است. این میوه که از فصل تابستان آمده، گرما و حرارت را با خودش به شب یلدا میآورد، تا روشنایی خورشید و برکت را مهمان سفرههای یلدایی کند. علاوهبراین دو میوه که از قدیم در سفرهای یلدای ایرانیها دیده میشود، نام میوههای فصل مانند پرتقال، سیب، لبو، خرمالو و حتی کدو تنبل طعمدار شده با دارچین و عسل نیز در بین میوههای شب یلدا دیده میشود. با وجود تنوع میوههای شب یلدا شاهد پربارتر شدن این شب و ماندگارتر شدن خاطرات آن در ذهن مهمانهای یلدایی خواهید بود.
مگر میشود پای یک دورهمی سنتی و دیرینه در زمستان در میان باشد و حرفی از شیرینیهای خوشمزه مخصوص یلدا زده نشود. هر نوع شیرینی که موردپسند خانوادهتان باشد ماند رولتهای خامهای تا شیرینیهای آجیلی و کیکهای ژلهای یا ساده را میتوانید برای مهمانی یلدا آماده کنید. در هر شهر و کشوری مردم برای شروع زمستان و جشن گرفتن یلدا یا کریسمس سعی میکنند از شیرینیها و خوراکیهایی که در آن شهر مرسوم است، برای پذیرایی استفاده کنند.