تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین شله زرد
تزیین جهیزیه عروس + منزل عروس را با جدیدترین ایده ها تزیین کنید
تزیین جهیزیه عروس تزیین جهیزیه عروس + منزل عروس را با جدیدترین ایده ها تزیین کنید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. جهیزیه عروس، …
تزیین تولد و بادکنک آرایی با ایده های بسیار زیبا و جذاب
تزیین تولد تزیین تولد و بادکنک آرایی با ایده های بسیار زیبا و جذاب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. تزیین تولد یکی از …
مدل مو دخترانه بلند ساده شیک و زیبا مناسب خانم های سخت پسند
مدل مو دخترانه بلند ساده مدل مو دخترانه بلند ساده شیک و زیبا مناسب خانم های سخت پسند در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین کردن شله زرد با دارچین در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
شله زرد از دسر های ایرانی و خوشمزه ای می باشد که طرفداران زیادی دارد شما می توانید این دسر عالی را با چند مواد ساده به زیبایی تزیین کنید.
پودر دارچین از انواع مواد غذایی است که برای زیبا سازی روی شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید برای دیزایین شله زرد از قالب های مخصوص که برای تزئین حلوا و شله زرد مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کنید.
برای درست کردن شله زرد زعفرانی مجلسی به مقدار زیاد باید نسبت ها را به این ترتیب زیاد کنید: مقدار شکر دو برابر برنج و مقدار آب پنج برابر برنج. این نسبت را به خاطر بسپارید تا با خیال راحت هر میزان شله زرد را به خوبی عمل بیاورید.
پس از آنکه شله زرد را آماده کردید بلافاصله تزیین را شروع نکنید. شله زرد داغ حالت شلی بیشتری دارد. در چنین حالتی اگر از دارچین یا پودر نارگیل برای تزیین استفاده کنید پخش شده و کار شما خراب می شود. پس برای تزیین کردن شله زرد کمی زودتر دست به کار شده و آن را زودتر بپزید. تا زمان کافی برای سرد شدن داشته باشد. البته لازم نیست شله زرد کاملا سرد شود. زیرا در برخی از روش های تزیین نباید شله زرد خیلی سرد باشد.
دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینیها مصرف میشود. در ایران کاربرد زیادی در قنادی (مغازه)ها به صورت عصاره، اسانس و گَرد دارد. گَردِ دارچین در تزئین شُله زرد و حلیم به ویژه غذای نذری استفاده میشود.
نکته مهمی که لازم است در مقدار پیمانه شله زرد بدانید این است که هر اندازه پیمانهای که انتخاب میکنید باید با همان پیمانه آب و شکر به نسبت چند برابر برای شله زرد استفاده کنید. یعنی اگر یک پیمانه برنج میگیرید باید با همان پیمانه ۲ لیوان شکر و ۶ لیوان آب استفاده کنید. این نسبت در مورد درست کردن شعله زرد متداول است.تزیین شله زرد با دارچین ۲۰۲۲؛ تصاویری از جدیدترین طرح های شابلونی و دستی تزیین شله زرد با دارچین
برای تزئین شله زرد از پودر دارچین، پودر هل، خلال پسته، خلال بادام تزئین کنید. همچنین برای زیباتر شدن تزئین میتوانید از شابلونهای نوشته دار استفاده کنید.
شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه است که به دلیل دارا بودن برنج و شکر، بسیاری از مشاورین تغذیه مصرف آن را بهطور کامل ممنوع میکنند؛ اما برخی از افراد به این دسر شیرین، علاقه بسیاری دارند.
چنین مواد غذایی باید به دلیل داشتن کالری بالا به میزان کم و کنترل شده استفاده شوند، زیرا برنج و زعفران خواصی دارند که با میل کردن شله زرد از آنها استفاده میکنیم.
شله زرد خوشمزه و خوش طعم و بویی که معمولا مهمان سفره های ما مخصوصا در ماه های رمضان و محرم است را می گویند که برای اولین بار هموطنانمان در استان کرمانشاه پخته اند و این دسر سنتی متعلق به این استان است. در واقع کرمانشاهی ها هم این غذا را در ایام و اعیاد خاص مختلف و در هنگام عزاداری های مذهبی می پزند و به اصطلاح به عنوان نذری پخش می کنند.
در پخت این دسر معمولا برنج های نیمه و خورد شده ی ایرانی را با زعفران و شکر و برخی عرقیجات سنتی مثل گلاب مخلوط می کنند و می گذارند تا این مواد در کنار یکدیگر بپزند و به اصطلاح مزه ی آن ها با یکدیگر یکی شود تا مخلوطی فوق العاده خوشمزه و جالب را به وجود بیاورند. البته پختن این دسر راه و رسم خودش را دارد و با این که پخت آن ساده است اما به هر حال یک سری به اصطلاح فوت های کوزه گری دارد که باید در پختش کاملا رعایت شود. رنگ زرد دسر سنتی و ایرانی که همیشه بیشتر آن را در ماه های محرم و رمضان می خوریم، به خاطر رنگی است که زعفران به آن می دهد و علاوه بر رنگش، مزه و عطر آن را هم تحت تاثیر خود قرار می دهد.
در پخت این دسر زرد رنگ و خوشمزه از مواد خوراکی همچون هل و زعفران هم استفاده می شود. این دو ماده ی غذایی در کنار همدیگر چنان عطر و طعمی به دسر ما می دهند که به جرات باید بگوییم که هوش غذایی ما را می ربایند و این قدرت را به هر کسی می دهند که دستش را هم به همراه این دسر نوش جان فرمایید. بعد از پختن دسر شله زرد آن را معمولا با دارچین و الباقی مغزهایی که برایتان گفتیم، تزئین می کنند اما نه همانطور داغ داغ بلکه بعد از خنک شدن شله زرد روی آن را یا با هنر دست و یا با استفاده از انواع و اقسام تجهیزات شیرینی پزی مثل شابلون با اسامی خداوند بزرگ و اسامی معصومین و بزرگان تزئین می نمایند.
دسر شله زرد دسری کاملا ایرانی است و به جرات می توانیم بگوییم که هیچ جای دنیا دسری با عطر و طعم شله زرد را نمی توانید بیابید! شله زرد نه تنها دسیری بسیار خوشمزه و دلچسب است بلکه دارای خواص بسیار زیادی است که اگر آن ها را بدانید، مطمئنا هفته ای یک بار هم که شده خودتان را به صرف خوردن یک کاسه دسر شله زرد خوشمزه و تازه مهمان می کردید.
این دسر دارای انواع مختلف و بسیار زیادی از گروه ویتامین های A, C, D و بسیاری از ویتامین های گروه B همچون؛ B1, B2, B6 می باشد. علاوه بر این ها می توانید در دسر شله زرد انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها، فسفر، سلنیوم، فیبر، پروتئین، آهن، کربوهیدرات ها، سلنیوم، کلسیم و پتاسیم و منیزیم موجود می باشد. از جمله خواص و فوایدی که خوردن دسر شله زرد برای بدن دارد این است که برای دردهای روماتیسمی، دردهای قلب و ناراحتی های معده مفید است. علاوه بر این ها، شاید باورتان نشود ولی شله زردی که تا الان می خورده اید برای کسانی که دارای مشکلات مربوط به نفخ معده، اسهال، سو هاضمه، حالت تهوع و یا حتی اسید معده هستند بسیار مفید و موثر است. در ضمن شله زرد برای مشکلات مربوط به مو و پوست هم مناسب است.
در واقع تاریخچه ی نذری دادن با دسر شله زرد یک رابطه ی بسیار تنگاتنگ دارد. در واقع فلسفه ی نذری دادن اینگونه است که از سالیان بسیار دور، بسیاری از افراد با رده های بالای اجتماعی برای این که به بزرگان و ائمه ی دین احترام بگذارند و در عین حال سفره ای پهن نمایند که در آن دارا و ندار از برکت اسم معصومین همگی با هم و بدون توجه به وضعیت مالیشان سرشان را سیر بر بالین بگذارند، اقدام به پختن غذا در ایام های مختلف و به مناسبت های معمولا مذهبی می کرده اند. از طرفی هم یکی از غذاها و دسرهای پای ثابت پخت نذری همین دسر شله زرد خودمان است.
کمی که دسر شما خنک شد دیگر وقت آن است که آن را با استفاده از خلال بادام خیس خورده از قبل و پودر دارچین به شکل طرح مورد نظر خود تزئین کنید. در قسمت تزئین شله زرد می توانید تا از مغز پسته، پودر نارگیل و یا دیگر مغزهای خوراکی که معولا برای تزئین این گونه از دسر ها و نذری ها به کار می رود، استفاده نمایید. معمولا می گذارند تا شله زرد کاملا خنک شده و سپش آن را میل نمایند.
هر چقدر که رنگ شله زرد شما به زرد پر رنگ تمایل داشته باشد، شله زرد شما خوشمزه تر و هوش برانگیزتر خواهد شد.
یکی از فوت های کوزه گری پخت شله زرد این است که آن را تا جایی که می توانید هم بزنید آن هم مخصوصا در زمانی که به انتهای پخت این غذا نزدیک تر می شوید زیرا، در این زمان هاست که شله زرد شما تمایل به ته دیگ شدن پیدا می کند و به انتهای قابلمه ی شما می چسبد.