تزیین شله زرد برای ماه رمضان بسیار زیبا و متفاوت با پودر دارچین و خلال بادام
مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص
مدل پیراهن ساده مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. انواع مدل پیراهن زنانه …
تزیین شله زرد ساده + زیباترین ایده ها برای تزیین کردن شله زرد با خلال بادام و دارچین
تزیین شله زرد ساده تزیین شله زرد ساده + زیباترین ایده ها برای تزیین کردن شله زرد با خلال بادام و دارچین در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه …
مدل مانتو دخترانه جدید + جدیدترین و پرطرفدارترین مدل های مانتو دخترانه اسپرت را اینجا ببینید
مدل مانتو دخترانه جدید مدل مانتو دخترانه جدید + جدیدترین و پرطرفدارترین مدل های مانتو دخترانه اسپرت را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …
تزیین شله زرد برای ماه رمضان
تزیین شله زرد برای ماه رمضان بسیار زیبا و متفاوت با پودر دارچین و خلال بادام در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
تزیین شلهزرد ماه رمضان، یکی از رسوم جذاب میان ما ایرانیها است. بوی شلهزرد که در منزل میپیچد، همه در ذهنشان طرحهایی زیبا خلق میکنند که بعد از بستن رویه شله زرد در کاسه، روی این دسرهای خوشمزه را تزیین کنند.
شله زرد نوعی غذای ایرانی به صورت شلهای است که با برنج ، شکر، گلاب و زعفران تهیه میشود و آن را با خلال پسته و بادام و دارچین تزیین میکنند. شله زرد یکی از غذاهای آیینی ایران است که خصوصا در روزهای سوگواری مذهبی، بعنوان نذری پخته میشود.
شله زرد از دسرهای شیرین و خوش طعمی است که این روزها در بیشتر سفرههای افطار به چشم میخورد. این پیش غذا گرچه در مقایسه با شیربرنج و فرنی از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار نیست، ولی وجود آن در سفره افطار میتواند بر تنوع خوردنیهای این وعده بیفزاید و مصرف شش تا هفت قاشق آن انرژی از دست رفته را جبران و بی حالی و خستگی روزه دار را رفع کند.
یکی از مواد غذایی که برای تزیین شله زردها میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و اتفاقا خیلی هم به خوشمزه شدن آن کمک میکند، دارچین است.
ترکیب رنگها در زیبایی سفره افطار شما، بسیار تاثیر گذار است. پس سعی کنید در تزیین شلهزرد و حلواهایتان از انواع مواد که رنگهای متنوع و دوستداشتنی دارند استفاده کنید. مثلا برای تزیین شلهزرد، علاوهبر دارچین، میتوانید از پودر پسته و گل محمدی هم استفاده کنید که با زیبایی ظاهری که به آن میبخشد، طعم آن را نیز بینظیر میکند.
گاهی هم انتخاب یک ظرف مناسب برای شلهزردها از هزار تا تزیین، کاربردیتر است. شلهزرد همان طور که از اسمش پیدا است، زرد رنگ است؛ پس بهترین ظرفهایی که به آن اجازه جلوهگری میدهد، ظرفهای آبیرنگ هستند.
یکی دیگر از چیزهایی که میتواند به شما در تزیین شلهزرد ماه رمضان کمک کند، خلال پسته و بادام است. با خلال پسته و بادام انواع و اقسام طرحها را میتوانید روی شلهزردها پیاده کنید و از آنها لذتت ببرید.
برای تزیین شلهزردها میتوانید از قالب هم استفاده کنید. در بازار انواع و اقسام قالبها وجود دارد از ساده گرفته تا طرحدار و فانتزی که میتوانید آنها را تهیه کرده و برای تزیینات شلهزرد رمضان، به کار ببرید. عکس بالا یک ظرف شلهزرد تزیینشده با قالب دایرهای ساده را به شما نشان میدهد.
برای تهیه شله زرد نذری که در ایام مذهبی مانند ماه محرم و همچنین ماه رمضان برای افطار سرو تهیه میشود باید اندازه و پیمانه مواد لازم را به مقدار بالاتر و بیشتر در نظر بگیرید. در واقع تفاوت بین طرز تهیه شله زرد نذری با شله زرد خانگی مقدار حجم و مقدار مواد لازم برای تهیه این دسر خوشمزه است.
دسر شله زرد دسری کاملا ایرانی است و به جرات می توانیم بگوییم که هیچ جای دنیا دسری با عطر و طعم شله زرد را نمی توانید بیابید! شله زرد نه تنها دسیری بسیار خوشمزه و دلچسب است بلکه دارای خواص بسیار زیادی است که اگر آن ها را بدانید، مطمئنا هفته ای یک بار هم که شده خودتان را به صرف خوردن یک کاسه دسر شله زرد خوشمزه و تازه مهمان می کردید.
این دسر دارای انواع مختلف و بسیار زیادی از گروه ویتامین های A, C, D و بسیاری از ویتامین های گروه B همچون؛ B1, B2, B6 می باشد. علاوه بر این ها می توانید در دسر شله زرد انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها، فسفر، سلنیوم، فیبر، پروتئین، آهن، کربوهیدرات ها، سلنیوم، کلسیم و پتاسیم و منیزیم موجود می باشد. از جمله خواص و فوایدی که خوردن دسر شله زرد برای بدن دارد این است که برای دردهای روماتیسمی، دردهای قلب و ناراحتی های معده مفید است. علاوه بر این ها، شاید باورتان نشود ولی شله زردی که تا الان می خورده اید برای کسانی که دارای مشکلات مربوط به نفخ معده، اسهال، سو هاضمه، حالت تهوع و یا حتی اسید معده هستند بسیار مفید و موثر است. در ضمن شله زرد برای مشکلات مربوط به مو و پوست هم مناسب است.
در ضمن شله زرد می تواند یک غذای کاملا مقوی و خوشمه و دلچسب برای کودکان شما مخصوصا در سنین رشد باشد و بدن آن ها را از همه لحاظ قوی نماید.
برای این که یک دسر شله زرد بسیار خوشمزه را درست کنید لازم است که حتما اول از همه برنج را با آب گرم خیلی خوب بشویید و برای چند بار هم آب آن را خالی نمایید. زمانی دست از شستن برنج بکشید که رنگ آب برنج اندکی شفاف شده باشد. بعد از این که برنج ها را شستید بر روی آن ها آب گرم بریزید و بگذارید که برنج ها برای حداکثر ۵ ساعت به صورت کامل خیس بخورند.
بعد از گذشت این مدت حتما آب برنج را خالی کنید و به جای آن مجددا آب بر روی آن بریزید و بعد بگذارید تا بر روی شعله ی مستقیم آتش بپزد و جوش بیاید. این را دقت داشته باشید که بعد از این که برنج به جوش افتاد بلافاصله زیر آن را کم کنید و بعد بگذارید تا برنج شما به آرامی آب پز شود. در مرحله ی بعدی و زمانی که برنج و آب در حال جوشیدن هستند می توانید تا زعفرانی را که قبلا آنرا دم کرده اید را نیز به مخلوط مورد نظر اضافه نمایید و به این صورت این فرصت را به هر دو داده باشید که تا آخرین لحظه به جوشیدن ادامه دهند. برای این هم که چه مقدار زعفران لازم است تا در شله زرد خود برسید دیگر باید خودتان این را تشخیص دهید اما، هر چه مقدار زعفرانی که داخل غذای خود ریخته اید بیشتر باشد، شله زرد شما خوشمزه تر خواهد شد.
پس از گذشت مدتی، دیگر وقت آن است که شکر را به مخلوط خود اضافه کنید و بعد از آن هل دم کرده شده و کره را هم به دیگر مواد در حال پخت اضافه نمایید.
یادتان باشد که دیگر آب به مخلوط خود اضافه نکنید و فقط هم بزنید که هم مواد به انتهای قابلمه نچسبد و هم به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. پس از گذشت مدتی و زمانی که شله زرد شما به قُل زدن افتاد می توانید دیگر مطمئن باشید که شله زردتان پخته شده است. در این جا دیگر وقت آن رسیده است که در کاسه های جداگانه و مختلفی، شله زرد خود را ریخته و سپس منتظر شوید که شله زرد شما خنک شود.
کمی که دسر شما خنک شد دیگر وقت آن است که آن را با استفاده از خلال بادام خیس خورده از قبل و پودر دارچین به شکل طرح مورد نظر خود تزئین کنید. در قسمت تزئین شله زرد می توانید تا از مغز پسته، پودر نارگیل و یا دیگر مغزهای خوراکی که معولا برای تزئین این گونه از دسر ها و نذری ها به کار می رود، استفاده نمایید. معمولا می گذارند تا شله زرد کاملا خنک شده و سپش آن را میل نمایند.
یکی از فوت های کوزه گری پخت شله زرد این است که آن را تا جایی که می توانید هم بزنید آن هم مخصوصا در زمانی که به انتهای پخت این غذا نزدیک تر می شوید زیرا، در این زمان هاست که شله زرد شما تمایل به ته دیگ شدن پیدا می کند و به انتهای قابلمه ی شما می چسبد.