تزیین شله زرد با شابلون ، دارچین و گل محمدی برای ماه رمضان و نذری دادن
مدل لباس کردی مردانه + بهترین و به روزترین مدل های لباس کردی مردانه را اینجا ببین
مدل لباس کردی مردانه مدل لباس کردی مردانه + بهترین و به روزترین مدل های لباس کردی مردانه را اینجا ببین در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل آرایش چشم عربی بسیار زیبا و جذاب با تکنیک روز دنیا
مدل آرایش چشم عربی مدل آرایش چشم عربی بسیار زیبا و جذاب با تکنیک روز دنیا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. آرایش چشم، …
مدل مانتو کبریتی کوتاه بسیار شیک پاییزه زنانه و دخترانه
مدل مانتو کبریتی کوتاه مدل مانتو کبریتی کوتاه بسیار شیک پاییزه زنانه و دخترانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مانتو کبریتی که در …
تزیین شله زرد با شابلون
تزیین شله زرد با شابلون ، دارچین و گل محمدی برای ماه رمضان و نذری دادن در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
تزئین شله زرد یکی از کار های بسیار لذت بخش و زیبایی می باشد که در انتها زمانی که شله زرد را پختید باید انجام دهید.
شله زرد یکی از آش های سنتی ایرانی می باشد که بیشتر در ماه مبارک رمضان و ماه محرم و صفر تهیه می شود ولی شما می توانید در طول ایام سال نیز این آش خوشمزه زعفرانی را تهیه کنید.
برای تزیین شله زرد شما می توانید از دارچین و پودر پسته و گل محمدی و پرک بادام و پودر نارگیل استفاده کنید و این آش اصیل ایرانی را برای نذری های خود تزیین کنید.
شما می توانید از این تزیین ها برای شیر برنج و فرنی نیز استفاده کنید. اما نکته مهم در تزیین شله زرد این می باشد که باید صبر کنید تا شله زرد کمی از حرارت بیفتد و بعد شروع به تزیین شله زرد کنید و اگر می خواهید از شابلون استفاده کنید بهتر است با فرچه کمی شابلون مورد نظر را چرب کنید تا به رویه آش نچسبد و به راحتی جدا شود.
پس از کشیدن شله زرد در ظرفهاته قابلمه که کمی شله زرد مونده رو با کمی دارچین و پودر کاکائو قاطی کنید . داخل کیسه فریزر بریزیدو به سلیقه خودتون تزیین کنید. بهتره بذاریم خوب شله زرد کاکائوییمون سرد بشه و بعد طرح بدیم . میتونیم برای رنگ بندی طرحتون از پودر پسته، پودر نارگیل ، دارچین و … استفاده کرد. .
طرز تهیه شله زرد نذری یک تفاوت عمده با تهیه شله زرد خانگی دارد و آن هم حجم و مقدار مواد تهیه آن است. برای پخت شله زرد نذری باید میزان و پیمانه های مواد لازم را به مقدار زیاد در نظر بگیرید که آن را تبدیل به یک چالش می کند.
برای تهیه شله زرد بهتر است تا همیشه از برنج های دانه ریز ایرانی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برنج های ایرانی مخصوص آش و خرد شده برای تهیه شله زرد مناسب تر هستند و عطر و طعم فوق العاده ای به شله زرد می بخشند. اگر این نوع برنج را در اختیار نداشتید، می توانید از هر نوع برنج دیگری استفاده کنید. اما باید به خاطر داشته باشید که برنج دانه درشت به آب بیشتری نیاز دارد.
برنج را ۲۴ ساعت قبل از تهیه شله زرد شسته و اجازه دهید تا با آب سرد خیس بخورد. پس از گذشت ۲۴ ساعت بهتر است تا کمی برنج را با دست تان هم بزنید تا دانه ها خردتر شوند.
در یک قابلمه بزرگ آب ریخته و آن را بر روی شعله قرار دهید. بهتر است برای این منظور از قابلمه تفلون استفاده نکنید چون به احتمال زیاد شله زرد را با ملاقه فلزی هم می زنید که باعث خراب شدن قابلمه می شود. توصیه می شود از دیگ های مسی یا از جنس نیکل استفاده کنید.
وقتی قابلمه به جوش آمد، آب اضافی برنج را خالی کرده و برنج را در داخل آب جوش بریزید. میزان آب ریخته شده باید ۷ برابر برنج باشد. تا زمانی که آب و برنج جوش بیایند، شعله گاز را زیاد کنید.
پس از به جوش آمدن باید حرارت قابلمه را کم کنید تا برنج مغز پخت شود. حدود ۲ ساعت زمان برای مغز پخت شدن شله زرد در نظر بگیرید. در این مدت نیازی نیست تا شله زرد را به طور مرتب هم بزنید، تنها کافی است تا مراقب باشید که ته نگیرد.
اکنون زمان آماده کردن شکر فرا رسیده است. همه شکر را در یک قابلمه ریخته و بر روی آن آب بریزید تا به طور کامل حل شود. برای این کار نیازی به حرارت دادن شکر نیست. شکر بدون حرارت دادن قابلمه در آب حل خواهد شد. اکنون آب شکر را از یک صافی ریز رد کرده تا ناخالصی های آن جدا شود. سپس شکر را به برنج اضافه کنید. این کار را به تدریج انجام دهید و قبل از آن مطمئن شوید که برنج به طور کامل مغز پخت شده است.
نگران رقیق بودن شل زرد نباشید. با کمی جوشیدن بیشتر شله زرد به غلظت مورد نظر می رسد. اگر بعد از اضافه کردن شکر، برنج کمی سفت شد، می توانید یک تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید. با جوش آمدن، غلظت مورد نظر را پیدا خواهد کرد.
اکنون ۷۵۰ گرم خلال بادام را در شله زرد بریزید تا کمی نرم شود. وقتی غلظت مورد نظر ایجاد شد، زعفران را دم کرده و همراه با گلاب به شله زرد اضافه کنید. توجه کنید که از زمانی که شکر را اضافه می کنید، باید شله زرد را به طور منظم هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی شله زرد به غلظت مورد نظر رسید، درب ظرف را بسته و شعله را کم کنید. به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شله زرد کاملا جا افتاده و رقیق شود. اکنون زیر شعله را خاموش کرده سپس کرده را به آن اضافه کنید. از یک ترفند برای خوش آب و رنگ شدن و دم کشیدن شله زرد استفاده کنید. باید شله زرد نذری را با یک دم کنی بپوشانید و به مدت نیم ساعت بدون شعله گاز قرار دهید. این کار باعث بهبود طعم شله زرد می شود. اکنون شله زرد نذری آماده شده است و زمان تزیین شله زرد فرا رسیده است.
برای تزیین شله زرد نذری روش های مختلفی وجود دارد. می توانید شله زرد را با دارچین، پودر هل، خلال بادام و خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. حتی می توانید به مناسبت ایام مذهبی یا شهادت ائمه، نام مبارک معصومین را بر روی آنها با استفاده از شابلون بنویسید.
اگر می خواهید از شابلون نوشته دار برای تزیین شله زرد استفاده کنید، بهتر است تا ابتدا کمی شله زردها را در کاسه ریخته و اجازه دهید تا سرد شوند. سرد شدن شله زردها باعث می شود تا شابلون ها به شله زرد نچسبند. اکنون دارچین را در یک نمک پاش با سوراخ های درشت بریزید. با نگه داشن شابلون بر روی شله زرد و با استفاده از نمک پاش دارچین را بر روی شله زرد بریزید. همچنن می توانید بر روی آن خلال بادام باقی مانده و خلال پسته بریزید.
ترکیب رنگ ها برای زیبایی نذری بسیار مهم است. پس می توانید از گل محمدی و دارچین کمک گرفته و نذری ها را زیباتر کنید. برای این کار پودر پسته و گل محمدی را با هم ترکیب کرده و بر روی شعله زرد بریزید. گل محمدی علاوه بر زیبایی، طعم فوق العاده ای به شله زرد می دهد.