تزیین خورشت فسنجان + زیباترین تزیینات فسنجان از بهترین رستوران های ایران - پرشین سرا
مدل رنگ مو آمبره + جدیدترین و زیباترین مدل های رنگ مو با تکنیک آمبره بسیار خاص

مدل رنگ مو آمبره + جدیدترین و زیباترین مدل های رنگ مو با تکنیک آمبره بسیار خاص

مدل رنگ مو آمبره مدل رنگ مو آمبره + جدیدترین و زیباترین مدل های رنگ مو با تکنیک آمبره بسیار خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص

مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص

مدل پیراهن ساده مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. انواع مدل پیراهن زنانه …

مدل آستین مانتو مجلسی شیک و به روز برای خانم های باکلاس

مدل آستین مانتو مجلسی شیک و به روز برای خانم های باکلاس

مدل آستین مانتو مجلسی شیک مدل آستین مانتو مجلسی شیک و به روز برای خانم های باکلاس در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل …

تزیین خورشت فسنجان

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین تزیینات فسنجان از بهترین رستوران های ایران در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

فسنجون یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین خورشت‌های ایرانی است که در تمام کشور با توجه به ذائقه مردم هر منطقه پخته و جزو غذاهای مجلسی ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود. به طور معمول مردم شمال ایران فسنجون ترش و مردم مناطق جنوبی فسنجون شیرین دوست دارند اما فسنجون ملس با طعم دل‌پذیری که دارد که طرفداران بیشتری نسبت به دو نوع قبلی دارد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

فسنجون معمولاً با مرغ پخته می‌شود. فسنجون با گوشت قرمز هم طرفدار زیادی دارد، هم طعم بسیار خوبی به این خورشت می‌دهد. طرز تهیه فسنجون با گوشت بنابر مراسمی که این خورشت را در آن می‌پزید و یا علاقه شما می‌تواند با گوشت قرمز تکه‌ای و یا گوشت چرخ کرده که آن را به صورت قلقلی در می‌آوریم پخته شود.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

فسنجان، این غذای پرطرفدار مخصوص ایرانی‌ها، در هر خطه و استانی به روشی طبخ می‌شود و انواع گوناگونی دارد که هرکدام ارزش بیش از یک بار امتحان کردن را دارند. عده‌ای فسنجان شمالی و ترش را می‌پسندند، عده‌ای شیرین و عده‌ای ملس. گوشت موجود در فسنجان هم می‌تواند انواع مختلفی از گوشت اردک و مرغ تا گوشت بره و گوسفندی را دربربگیرد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

فسنجون با مرغ یکی از پرطرف‌دارترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور محبوبیت دارد. این غذا به دلیل طعم خوشایند و مزه شیرین و تندی که دارد، همیشه در میان گروه‌های مختلف مردم محبوب بوده است. طرز تهیه فسنجون با مرغ بسیار ساده است و به‌راحتی می‌توانید با استفاده از چند ماده اولیه مختلف، یک غذای خوشمزه و مغذی تهیه کنید.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

در این غذا، مرغ با مواد مختلفی مانند گردو، پیاز، زرشک و نارنج تهیه شده و با سس فسنجان پخته می‌شود. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه فسنجون با مرغ هستید، می‌توانید با استفاده از روش‌های ساده و راهنمایی‌های مفید، به‌راحتی این غذا را در خانه تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

برای آماده‌کردن مرغ فسنجان، بعد از شستن مرغ‌ها، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و ۳ پیمانه آب داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. وقتی گردوها ۵ دقیقه جوشیدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و در قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم گردوها ۲۰ دقیقه دیگر بجوشند.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

در این فاصله داخل یک ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و باحرارت ملایم مرغ‌ها را سرخ می‌کنیم. برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زردچوبه روی آن می‌پاشیم.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

بعد از سرخ‌شدن، مرغ‌ها را کنار می‌گذاریم و به سراغ گردوهای در حال پخت می‌رویم و آن را هم می‌زنیم و بعد از ۲۰ دقیقه رب انار را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و همین‌طور شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد مخلوط شوند. البته بعد از جاافتادن خورشت فسنجون مجلسی می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری شکر را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به آن اضافه نمایید.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

اگر در این مرحله حس کردید آب خورشت کم است، می‌توانید آب سرد یا آب یخ داخل آن بریزید. نیم ساعت دیگر هم زمان می‌دهیم تا موادی که به خورشت اضافه شده با بقیه مواد به‌آرامی بجوشد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

بعدازاین مراحل مرغ‌ها را داخل خورشت اضافه می‌کنیم و چاشنی غذا را تست می‌کنیم که اگر به چیزی احتیاج داشت اضافه نماییم و منتظر می‌شویم تا خورشت جا بیفتد. خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش‌جان کنید.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

فسنجان با گوشت نیز بسیار خوشمزه است و برخی از گوشت چرخ‌کرده به شکل کوفته‌های کوچک به جای گوشت مرغ استفاده می‌کنند. گوشت را با ادویه‌های دلخواه مانند زردچوه، فلفل سیاه، دارچین و آویشن تفت دهید و جداگانه سرخ کرده و در انتها به خورش فسنجان تقریبا جاافتاده اضافه کنید تا فقط کمی همراه سس خورش، بپزد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

روش پخت فسنجان در تمام شهرها تقریبا یکسان است اما ممکن است در برخی از مواد اولیه تفاوت‌هایی داشته باشند: طعم فسنجان گیلانی ملس و ترش است و از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند؛ با گوشت پرندگانی مانند مرغ محلی، بوقلمون، اردک یا مرغابی تهیه می‌شود؛ و برای اینکه رنگ آن تیره شود، تکه آهنی را که داغ شده است داخل خورشت می‌اندازد تا همراه غذا بجوشد و فسنجان را سیاه کند؛ همچنین بادمجان سرخ شده را در زمان سرو به خورشت فسنجان اضافه می‌کنند که طعم بسیار لذیذی به آن می‌دهد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

برای عطر و طعم بهتر فسنجان می‌توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. عصاره مرغ هم یکی از چاشنی‌هایی است که می‌تواند به این غذا طعم فوق‌العاده‌ای بدهد. برخی ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به فسنجان اضافه می‌کنند. برای پخت فسنجان مجلسی عجله نکنید! این غذا باید آرام بپزد تا کاملا جا بیفتد وروغن بیندازد. زمانی که گردو را به مواد اضافه کردید در قابلمه را ببندید تا گردو روغن بیندازد.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

مرغ را بعد از پخت گردو به قابلمه اضافه کنید تا له نشود و غذا ظاهر شکیل‌تری بگیرد. از ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و زنجبیل برای خوشمزه‌تر شدن فسنجان استفاده کنید. اضافه کردم چند آلو بخارا به لعاب‌دار شدن خورشت فسجان کمک می‌کند.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

در تهیه خورش فسنجون مجلسی، بسته به ذائقه از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی سلیقه ای است. اگر رب انار شما تیره نیست می توانید بیشتر اضافه کنید. می توانید به جای ۳۰۰ گرم گردو، ۲۰۰ گرم گردو و ۱۰۰ گرم مغز بادام استفاده کنید. برای هر نفر ۵۰ تا ۱۰۰ گرم مغز کافیست.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

اگر در اواسط پخت خورش، چند تکه یخ بیندازید، روی خورش روغن می گیرد. برای اینکه خورش بیشتر لعاب بگیرد می توانید پوره سیب یا سیب ریز رنده شده اضافه کنید. هر چه مغز خمیری تر باشد، روغن بیشتری به خورش می دهد. می توانید به جای شکر، نصف لیوان پوره کدو حلوایی بریزید، تا خورش خوشرنگ تر شده و لعاب بیشتری بگیرد. این خورش بعد از خنک شدن سفت تر می شود، مراقب باشید روی حرارت خیلی سفت نشود.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

اگر برای پخت خورش فسنجان مجلسی زمان کافی ندارید، بهتر است از فیله مرغ استفاده کرده و همراه با مغز آن را بپزید. هم چنین می توانید از گوشت چرخ شده برای تهیه این خورش استفاده کنید.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

برای اینکه گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را خوب با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ‌گوشت چرخ کنید. یا می‌توانید در مرحله تفت‌دادن گردوها، چندتکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به گردوها شوک وارد شده و روغن زیادی پس بدهند.

تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.