تزیین خورشت مرغ + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خورشت مرغ با سیب زمینی
مدل آرایش دخترانه ساده برای عروسی + بهترین نکات برای آرایش مخصوص عروسی
مدل آرایش دخترانه ساده برای عروسی مدل آرایش دخترانه ساده برای عروسی + بهترین نکات برای آرایش مخصوص عروسی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل آرایش صورت ساده اما خفن و بسیار شیک (ترند)
مدل آرایش صورت ساده مدل آرایش صورت ساده اما خفن و بسیار شیک (ترند) در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. برای داشتن میکاپ لایت و …
مدل چادر زیبا در انواع مختلف جدید و خاص
مدل چادر مدل چادر زیبا در انواع مختلف جدید و خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. بهترین جنس برای خرید چادر مشکی کدام است؟ …
تزیین خورشت مرغ
تزیین خورشت مرغ + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خورشت مرغ با سیب زمینی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
خورشت مرغ یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که به روشهای بسیار مختلفی طبخ میشود، یکی از انواع غذاهایی مناسب مجالس و مهمانیها که مورد علاقه افراد زیادی است. پخت اصولی و صحیح مرغ در طعم و مزه خورشت شما تأثیر زیادی دارد. اگر همین غذای پرطرفدار بهدرستی تهیه نشود چشیدن طعم مرغ یا حتی بوی زهم آن ممکن است خاطره بدی برایتان بهجای گذارد.
در لیست محبوبترین انواع خورشت ایرانی، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه، خورشت مرغ است. غذایی که به شیوههای مختلف طبخ و سرو میشود. یک نمونه غذای ایرانی با برنج که میتواند پاسخ بسیار مناسبی برای سوال شام و یا نهار چی بپزم؟ باشد.
خورش مرغ یکی از خوشمزه ترین خورشت های دنیا می باشد که طعم و مزه ی فوق العاده ی دارد و شما می توانید این خورشت خوشمزه را به مجلسی ترین روش دنیا در این پست یاد بگیرید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده و یک پلوی زعفرانی تهیه کنید. شما می توانید از ران یا سینه مرغ به صورت مخلوط استفاده کنید.
ابتدا باید مرغ ها را داخل قابلمه آب جوش بریزید و زمانی که جوش زد و قل زد باید کف روی مرغ را بگیرید و آبکش کنید این کار باعث گرفتن بوی زهم مرغ می شود.
برای پخت مرغ باید مرغ ها را به همراه یک پیاز چهار قاچ شده و هویج خرد شده و دارچین و برگ بو و ادویه ها داخل قابلمه قرار دهید و آب داخل آن بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا مرغ پخته شود.
در ادامه باید آب مرغ را صاف کنید و مرغ ها را از آب جدا کنید و داخل یک آبکش قرار دهید تا کمی از داغی بیفتد و بعد داخل یک تابه نچسب روغن و زعفران ریخته و بگذارید تا داغ شود و بعد دو طرفه مرغ ها را سرخ کنید و بعد مرغ ها از تابه خارج کنید.
یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید رنده یا نگینی ریز کنید و داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردید بریزید و به آن رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد باید آب مرغ صاف شده را به رب اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود و در ۱۰ دقیقه آخر آبلیمو ترش تازه و آلو های خیس خورده را اضافه کنید و با یک برنج زعفرانی خوشمزه میل کنید.
اگر وقت و زمان کافی دارید می توانید بجای جوشاندن مرغ از شب قبل داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود. می توانید مرغ ها را داخل کره سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
ی توانید از ترکیب رب گوجه و رب انار استفاده کنید. در تهیه خورش مرغ بهتر است از زعفران بیشتری استفاده کنید تا طعم عالی داشته باشد. چوب دارچین را با پورد جایگزین نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت می شود.
هر چقدر در تهیه خورش مرغ میزان پیاز بیشتر باشد خوشمزه تر می شود. می توانید هویج ها را جدا سرخ کنید و داخل خورش بریزید. به دلخواه می توانید به مواد فلفل دلمه نیز اضافه کنید. آب خورش مرغ باید خیلی کم باشد.
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیشتری دم کنید، کمرنگتر میشود و مجبور میشوید برای به دست آوردن رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس بدهد.
برای این که خورش خوشرنگ تر شود، رب را در یک ظرف جداگانه به همراه مقداری روغن سرخ کرده و یا می توانید رب را همراه پیاز و سیر سرخ نمایید و به خورش اضافه نمایید. می توانید به جای رب، از خود گوجه فرنگی استفاده کنید، اما باید گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید، سپس آن ها را بپزید تا آب گوجه تبخیر شده و سپس از آن به جای رب استفاده نمایید.
ادویه یکی از رازهای خوشمزه شدن انواع غذاها است. به خورش مرغ خود زردچوبه و فلفل اضافه کنید زیرا کاملاً بوی مرغ را می گیرد. زردچوبه را حتما تفت دهید تا بوی آن گرفته شود. اضافه کردن مقداری پودر دارچین به خورش مرغ باعث خوشمزه تر شدن و خاص تر شدن طعم این خورش می شود اما برخی افراد ممکن است طعم آن را نپسندند.
خورش مرغ به طور معمول بدون آلو تهیه می شود اما اگر شما دوست دارید می توانید از آلوی برقانی، آلو بخارا و… در طبخ مرغ استفاده کنید. نکته مهم این است که آلو برقانی می تواند خورش را خوشمزه تر کند اما ممکن است روی رنگ خورش تاثیر منفی بگذارد.
اگر دوست دارید خورش مرغ شما کمی ترش مزه شود، هنگام پخت آن کمی قرقروت یا آبلیمو به آن اضافه نمایید، البته اگر طعم مرغ برایتان مهم تر از رنگ آن است زیرا ممکن است این مواد روی رنگ خورش اثر بگذارند.
بهتر است زمان تهیه سس مرغ آب کمتری به آن اضافه کنید. اگر مقدار آبی که شما به مرغ اضافه می کنید، زیاد باشد، غذای شما طعم خوبی نخواهد داشت.
خورش مرغ آبدار جا افتاده و خوشمزه یک وعده غذای عالی برای وسط هفته است. این غذای کامل بسیار هم مقوی است. در ضمن آب خورشت مرغ باعث میشود غذا زیر دندان نرم تر و مطبوع تر باشد.البته مقدار آب خورش بستگی به سلیقه شما دارد. میتوانید بگذارید خورشت بیشتر روی شعله بماند و آب آن خوب غلیظ شود یا اگر دوست دارید آن را رقیق تر بردارید یا حتی آب بیشتری اضافه کنید. هویج و سیب زمینی پخته همراه با مرغ غذای سالم شما را کامل میکنند. البته شما میتوانید برای مواقع خاص سیب زمینی را به صورت سرخ شده هم به خورشت اضافه کنید.