تزیین خورشت قیمه + از این به بعد می تونید خورشت قیمه هاتون را اینطوری تزیین کنید
مدل مو کوتاه قشنگ دخترانه و زنانه بسیار زیبا ترند سال
مدل مو کوتاه قشنگ مدل مو کوتاه قشنگ دخترانه و زنانه بسیار زیبا ترند سال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل موی کوتاه …
تزیین نارگیل و خرما خرک شب یلدا + شبی رویایی با تزیینات عالی و منحصر به فرد
تزیین نارگیل و خرما خرک شب یلدا تزیین نارگیل و خرما خرک شب یلدا + شبی رویایی با تزیینات عالی و منحصر به فرد در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب …
تزیین جشن الفبا با بادکنک + زیباترین بادکنک آرایی برای تزیین جشن الفبا
تزیین جشن الفبا با بادکنک تزیین جشن الفبا با بادکنک + زیباترین بادکنک آرایی برای تزیین جشن الفبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین خورشت قیمه
تزیین خورشت قیمه + از این به بعد می تونید خورشت قیمه هاتون را اینطوری تزیین کنید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
خورشت قیمه غذایی محبوب و پرطرفدار که یکی از گزینه های انتخابی برای مهمان ها، دورهمی ها و یا حتی وعده های غذایی ناهار و شام در یک روز به یاد مادنی برای خانواده به شمار می رود؛ قطعا تجربه طبخ خورشت قیمه یکی از خاطره انگیزترین خاطره های آشپزی شما بوده است؛ تزیین خورشت قیمه می تواند تجربه ی خاطره ساز و بینظیر دیگری را برای شما رقم بزند .
ممکن است برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با وجود طبخ یک غذای خوش طعم و لذیذ به دلیل جذاب نبودن ظاهر آن مورد توجه و علاقه ی افراد خانواده، دوستان و مهمانان قرار نمی گیرد؛ اما گاهی یک غذای تزیین شده و زیبا با وجود طعمی متوسط بیشتر استقبال می گردد؛ نکته ای که پیشنهاد می گردد انجام تزیینات غذا پس از تهیه و پخت آن می باشد که به روش های مختلفی و با استفاده از ابزارهای گوناگونی صورت می گیرد, دو پای ثابت سفره آرایی اغلب برنج و خورش ها هستند که متنوع بودن از ویژگی های برشمرده شده آنها محسوب می گردد.
زیین خورشت های مجلسی برای همه آشپزهای باسلیقه و هنرمند مهم است، ایده های متنوعی برای دیزاین روی خورشت وجود دارد که هر یک می تواند جذابیت خاصی به غذای شما ببخشد .
برای تزیین خورشت می توان از سیب زمینی سرخ شده، بادمجان، حبوبات داخل خورشت و…. استفاده نمود و زیبایی و جلوه بیشتری به خورشت بخشید. اگر تصمیم دارید سفره ایی زیبا و خاص بچینید بهتر است تمامی غذاهای سفره را تزیین کنید تا در کنار یکدیگر زینت بخش چیدمان سفره شما باشند و هنر و سلیقه زیبای شما عزیزان را در سفره آرایی به نمایش بگذارند. دیزاین پلو و خورشت در کنار یکدیگر می توانند زینت بخش سفره شما باشند.
از بین غذاهای اصیل ایرانی ، خورشت قیمه جزو غذاهای محبوب و پرطرفداری است که در بیشتر نذری ها از این خورشت استفاده می کنند که معمولاً خورشت قیمه در کنار برنج سرو می شود و همان طور که گفته شد در مراسم های مذهبی مختلف از این خورشت استفاده میکنند .
این خورشت به دو صورت می تواند مورد استفاده قرار بگیرد ؛ یعنی هم خورشت قیمه با سیب زمینی سرو می شود و هم به جای سیب زمینی می توانید از بادمجون سرخ شده برای سرو خورشت قیمه استفاده نمایید . استفاده از هر کدام از آنها وابسته به ذائقه و سلیقه شما دارد .
بهترین طرز تهیه خورشت قیمه : در مرحله اول برای پخت بهتر خورشت و گرفتن نفخ لپه ، بهتر است از شب قبل مقدار لپه دلخواه را در آب بخیسانید و تا فردای آن روز ۲ تا ۳ مرتبه آب آن را عوض کنید تا کاملا نفخ لپه ها گرفته شود . برای شروع پخت خورشت قیمه باید ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل قابلمه و درون روغن بریزید و آنها را تفت دهید .
بعد از اینکه پیاز ها سبک و نرم شدند و رنگ طلایی به خود گرفتند ، می توانید تکه های گوشت خورشتی خود را به پیاز اضافه کنید و آنها را تفت دهید ، البته تا جایی که رنگ گوشت کمی تغییر کند اما نیازی به سرخ کردن گوشت نیست . سپس میتوانید نمک و زردچوبه و ادویه ها را هم به گوشت اضافه کرده و سپس آب لپه ها را خالی کنید و آن را هم به گوشت و پیاز اضافه نمایید و همه مواد را تفت دهید.
در مرحله دوم بعد از اینکه تمام مواد به خوبی داخل قابلمه تفت داده شدند ، می توانید ۵ لیوان آب را داخل مواد ریخته و در ظرف جداگانه که ترجیحاً روحی یا مسی باشد ، روغن ریخته و رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.سپس میتوانید این سس را داخل قابلمه موادی که داشتید بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا سس و مواد مقداری با هم جوش بخورند. وقتی که به جوش افتاد میتوانید شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا خورشت شروع به پختن کند .در همین مرحله می توانید تعداد مشخصی لیموعمانی که تصمیم دارید داخل خورشت بریزید را با چنگال سوراخ کرده و داخل لیوان آب گرم بریزید تا تلخی آن ها گرفته شود و در مرحله مورد نیاز به خورشت اضافه کنید.
در مرحله آخر بعد از اینکه لپه و گوشت کاملا پخت ؛ می توانید لیمو عمانی ها را از آب در آورده و به خورشت خود اضافه نمایید و طعم خورشت را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل اضافه کنید و اگر تمایل داشتید می توانید برای بهتر شدن رنگ خورشت کمی زعفران هم به آن اضافه کنید .
وقتی که موارد دلخواه را به آن اضافه کردید بهتر است باز هم حدود یک ساعت به خورشت زمان بدهید تا جا بیفتد و لعاب بیندازد. بعد از گذشت زمانی که گفته شد ، حالا خورشت شما آماده سرو می باشد و می توانید سیب زمینی های خلالی را سرخ کرده و هنگام سرو خورشت قیمه در کنار ظرف خورشت قرار دهید و نوش جان کنید.
برخی افراد ترجیح میدهند که خورشتقیمه را با پنیر کبابی بپزند که این پنیر نوعی پنیر نیمه سخت طبیعی بوده که با استفاده از شیر بز و گوسفند تولید میشود و دما ذوب بالایی دارد و با حرارت آب نمی شود و به خوبی می توانید در کباب کردن و سرخ کردن از آن استفاده کنید . این پنیر خاصیت های زیادی دارد و علاوه بر آن وقتی میپزد بوی کباب می دهد که باعث طعم و بوی بهتری در خورشت شما می شود.فراموش نکنید که علاوه بر نحوه پخت ، مواد اولیه ای که در خورشت استفاده می کنید نیز تاثیر زیادی در طعم خورشت خواهد داشت . بنابراین بهتر است هم از گوشت گوسفندی یا بره جوان استفاده کنید و هم از رب گوجه با کیفیت برای سس خورشت استفاده نمایید.
برای تهیه یک خورشت قیمه بادمجان بی نظیر می توانید بادمجان ها را پوست کنده و برش دهید و با روش دلخواه خود ( یا درون روغن یا سرخ کن بدون روغن) سرخ نمایید و به جای سیب زمینی در زمان سرو آن را روی خورشت بچینید. همچنین می توانید کمی سس رب گوجه برای آن درست کنید و جدا بپزید و هنگام سرو روی خورشت بگذارید.
اگر طرفدار گوشت قرمز نیستید یا برای خوردن آن ممنوعیتی دارید، می توانید از مرغ برای تهیه این خورشت لذیذ استفاده کنید. برای این منظور تمام مراحل مانند قبل است و فقط به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده می کنید. اگر می خواهید ظاهر آن هم شبیه قیمه معمولی باشد می توانید گوشت سینه مرغ را خورشتی برش داده و خورشت را با آن تهیه کنید.
خورشت قیمه مجلسی را می توانید یا گوشت چرخی و یا گوشت مرغ هم درست کنید. در صورت تمایل اواخر پخت یک قاشق زعفران دم کرده بریزید تا خورش قیمه مجلسی خوش رنگ تر شود. بهتر است از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید تا خورش خوش رنگ تر شود.
تفت دادن لپه خورش را خوش عطر و طعم تر می کند. اگر در خوردن چربی مشکلی ندارید چند تکه دنبه همراه پیاز تفت دهید. برخی در قیمه هل و گلاب می ریزند. می توانید اواسط پخت، به خورش کمی پیاز داغ سرخ شده اضافه کنید. قیمه را می توانید با بادمجان سرخ شده و سیب زمینی تزیین کنید.
خورشت قیمه مجلسی نباید زیاد آبدار یا کم آب باشد. برای مهمانی های رسمی خورش قیمه را با پلو زعفرانی سرو نمایید. رنده کردن پیاز موجب لعاب دار شدن خورش می شود. ریختن کمی پودر پیاز خورش را خوشمزه تر می کند. گوشت را حسابی تفت دهید تا در حین پخت وا نرود.
اگر میخواهید خورش شما لعاب دار و جا افتاده شود یک ساعت آخر پخت یک قاشق پودر(جو دوسر پرک )بریزید. برای خوشرنگ تر شدن خورش، یک قاشق چایخوری پودر لبو را در آب حل کرده به خورش اضافه کنید. برای اینکه قیمه روغن بندازد یک ساعت آخر پخت درب قابلمه را نیمه باز بگذارید یا کلا درب قابلمه را برداشته و حرارت را کم کنید.