تزیین ته چین مرغ مجلسی با ایده های بسیار ساده و زیبا
مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله + شیک ترین و پرطرفدارترین مدل های مانتو دخترانه
مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله مدل مانتو دخترانه ۱۰ ساله + شیک ترین و پرطرفدارترین مدل های مانتو دخترانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل لباس کوتاه شیک دخترانه و زنانه بسیار زیبا و مد روز
مدل لباس کوتاه شیک مدل لباس کوتاه شیک دخترانه و زنانه بسیار زیبا و مد روز در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. به یک …
تزیین چاقو تولد + زیباترین ایده های خلاقانه برای تزیین چاقو تولد امسال را اینجا ببینید
تزیین چاقو تولد تزیین چاقو تولد + زیباترین ایده های خلاقانه برای تزیین چاقو تولد امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
تزیین ته چین مرغ
تزیین ته چین مرغ مجلسی با ایده های بسیار ساده و زیبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا به همراه مرغ یا گوشت درست میشود. شاید این سوال برای شما پیش آید که ته چین را تنها میتوان با مرغ و یا گوشت آماده کرد؟ جالب است بدانیم که در پخت ته چین میتوان انواع مواد خوراکی خوشمزه را به کار برد.
بادمجان، قارچ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی از مهمترین مواد خوراکی هستند که با آنها میتوان ته چین مرغ بادمجان، ته چین قارچ، ته چین با گوشت چرخ کرده (گوشت قلقلی) و ته چین سیب زمینی را درست کرد. اما تنوع ته چینها به همین جا ختم نمیشود.
در مورد تاریخچه ته چین اطلاعات دقیقی وجود ندارد و مشخص نیست که ته چین دقیقا برای کدام شهر است اما درباره تاریخچه ته دیگ میتوان به دوره قاجار و زمان سلطنت ناصر الدین شاه و مظفر الدین شاه اشاره کرد. از این زمان به بعد استفاده از ته دیگ طرفداران زیادی پیدا کرد و سپس غذاهایی مشابه با آن یعنی ته چین وارد سفره غذایی هر خانواده شد.
محبوبیت بسیار بالا در بین عموم مردم به دلیل طعم دلچسب، شکل قالبی و بسیار شیک، پای ته چین را علاوه بر وعدههای غذایی روزانه، به مراسمها، مجالس و میهمانیها باز کرد و سبب شد جزو اصلیترین غذاهایی باشد که باید در منوی غذایی مراسمها وجود داشته باشد.
برای ته چین مرغ می توانید مرغ را تکه تکه یا ریش ریش کرده و یک لایه بین برنج بگذارید. می توانید همراه مواد میکس کنید. بهتر است ته چین را ته چین را داخل ظرفی طبخ کنیدکه ارتفاع زیاد نداشته باشد، مثلا در ماهیتابه.
اگر می خواهید ته چین قالبی در فر بپزید، ته چین را در قالب ریخته و روی آن را با ورقه آلومینیوم پوشانده و چند جای آلومینیوم را سوراخ کنید. سپس قالب را در فر قرار دهید.
برای تزیین کلاسیک ته چین مرغ یا حتی ته چین گوشت از زرشک استفاده میشود و از آن جایی که زرشک خیلی ترش است، ابتدا آن را در کره و کمی شکر تفت میدهیم و سپس استفاده میکنیم.
پس انجام مرحله به مرحله پخت ته چین مرغ، حال این غذای خوشمزه آماده است و میتوانید از طعم خانگی و بینظیر آن لذت ببرید. اگر به دنبال تزیین ته چین مرغ هستید میتوان پس از پخته شدن کامل، آن را در داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خلال پسته و زرشک تزیین کنیم. ته چین آماده است.
در صورت تمایل می توانید ته چین را درون قالب ها با طرح قلب و گل و … بپزید که این روش یکی از ساده ترین ایده ها برای دیزاین ته چین می باشد همچنین می توانید ته چین را به صورت تک نفره و در قالب ها با اشکال زیبا بپزید که در این صورت ته چین نیز دارای تزیینی متفاوت و خاص می شود.
برای تزیین ته چین از سبزیجات نیز استفاده می شود و شما می توانید سبزیجات را به شیوه ای خاص برش بزنید و ظرف ته چین را به کمک آن ها دورچین کنید. توجه داشته باشید که در زمان تزیین کنار بشقاب ته چین باید حساسیت لازم را به خرج دهید تا دیزاین تان حرفه ای تر به نظر برسد.
اگر ته چین را به صورت تک نفره پخته اید می توانید ته چین ها را درون ظرف های کوچک یا یک ظرف بزرگ بچینید سپس برای تزیین آن ها از زرشک یا خلال بادام و خلال پسته و … استفاده نمایید.
درست قبل از سرو، یک تابه کوچک را گرم کنید و مقداری کره درون آن، آب کنید. سپس زرشک و شکر را اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا شکر آب شود. بعد از آب شدن شکر، تابه را از روی حرارت بردارید. برای سرو نیز فویل را بردارید و یک بشقاب بزرگ را روی برنج قرار دهید. تابه را با احتیاط برعکس کنید و بردارید. حالا پسته خرد شده، خلال بادام و زرشک را روی ته چین بریزید و نوش جان کنید.
ته چین را میتوان با یک لایه برنج زعفرانی و یک لایه برنج سفید (به جای دو لایه برنج زعفرانی) تهیه کرد. فقط یک ترفند مهم در روند انجام این کار این است که باید به برنج سفید کره اضافه کنید تا در فر خشک نشود.
ته چین را میتوان با یک لایه برنج زعفرانی و یک لایه برنج سفید (به جای دو لایه برنج زعفرانی) تهیه کرد. فقط یک ترفند مهم در روند انجام این کار این است که باید به برنج سفید کره اضافه کنید تا در فر خشک نشود.ته چین یک غذای محبوب با برنج زعفرانی است که شبیه کیک است. برای تهیه ته چین مرغ در فر، برنج را تا حدودی میپزند و با زرده تخم مرغ و ماست و زعفران مخلوط میکنند. سپس مخلوط برنج را در یک ظرف پخت یا قالب مناسب ریخته و مقداری گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده روی آن میریزند. در نهایت نیز باقی برنج را به آن افزوده و روی آن را با فویل میپوشانند.
ته چین ها انواع مختلفی دارند که بعضی از آنها تنها در شهرهای خاصی تهیه می شوند. به طور مثال ته چین اسفناج جز ته چین های خوشمزه ای است که در شمال کشور تهیه میشود. اگر طرز تهیه ته چین ساده را آموزش ببینید به راحتی می توانید آن را با گوشت مرغ و گوشت قرمز یا در کنار انواع خورشت ها تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای درست کردن ته چین ساده ابتدا باید برنج را خوب بشویید و چند ساعت با مقداری نمک بخیسانید. تقریباً ۴ ساعت خیساندن برنج کفایت می کند. پس از آن باید مقداری آب را داخل قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید تا بجوشد و کمی روغن و نمک داخل آن بریزید و برنج را داخل آب در حال جوش ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد. وقتی که نرم شد و از حالت استخوانی فاصله گرفت، آنها را با آب ولرم آبکشی کنید.
در مرحله بعدی باید زعفران را با کمی آب دم کنید و داخل یک ظرف با ماست چکیده، روغن و تخم مرغ مخلوط کنید و پس از آن زعفران دم کرده را داخل آن بریزید. حالا باید برنج آبکش شده را به ترکیب حاصل اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مایه ای که آماده کرده بودید همه برنج را بگیرد و بعد با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و داخل قابلمهای که ته چین را داخل آن می پزید قرار دهید و به کمک کفگیر خوب فشرده کنید تا بعداً بتوانید آن را به صورت قالبی در بیاورید.
دستورالعملی که به آن اشاره کردیم طرز تهیه کلیه ته چین ها می باشد و هر ته چینی که مد نظر شما باشد فقط با اضافه کردن مواد دیگر حاصل می شود. به طور مثال ته چین بادمجان، ته چین مرغ، ته چین گوشت و بادمجان قالبی و ته چین مرغ و بادمجان هم با همین روش تهیه میشوند. شما می توانید ته چین را هم داخل پلوپز و هم داخل فر و یا قابلمه بپزید.