تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی با ایده های خلاقانه و بسیار جالب
مدل چادر اماراتی نگین دار کرپ اصیل لبنانی در طرح متنوع
مدل چادر اماراتی مدل چادر اماراتی نگین دار کرپ اصیل لبنانی در طرح متنوع در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. ویژگی های چادر عربی اصیل …
مدل بلوز دامن مجلسی حریر زنانه و دخترانه بسیار زیبا و خاص
مدل بلوز دامن مجلسی حریر مدل بلوز دامن مجلسی حریر زنانه و دخترانه بسیار زیبا و خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. یکی …
مدل رنگ مو + جدیدترین و ترندترین مدل های رنگ مو 1404 برای خانم های باکلاس
مدل رنگ مو مدل رنگ مو + جدیدترین و ترندترین مدل های رنگ مو ۱۴۰۴ برای خانم های باکلاس در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی
تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی با ایده های خلاقانه و بسیار جالب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ما ایرانیهاست که در مجالس مختلفمان از مراسم عروسی گرفته تا نذری این غذا سرو میشود. بنابراین علاوه بر آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مهم است که بتوانید تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی را هم با ایدههای خاص بدانید.
همانطور که از اسم این غذا هم مشخص است، این غذا ترکیبی از برنج، مرغ، زرشک و البته زعفران است. هر چند برای تهیه آن به پیاز، سیر و حتی هویج و فلفل دلمهای هم برای گرفتن بوی زهم مرغ نیاز دارید.
برای شروع تهیه زرشک پلو باید ابتدا مرغ را آماده کنید. کافی است مرغ را با پیاز طلایی سرخ شده تفت دهید و بعد با ادویه مناسب و البته هویج و فلفل دلمه خرد شده و مقداری آب بگذارید مرغ بپزد. بعد از آنکه مرغ پخت باید آن را خوب در روغن تفت دهید تا خوب طلایی شود و بعد رویش مقداری زعفران آب شده بریزید و بگذارید با آب مرغی که مانده بود کمی دیگر بپزد. بعد از مدت کوتاهی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مرغ شما آماده است.
حالا نوبت درست کردن پلوی آن است. برای تهیه پلوی این غذا هم میتوانید برنج کته آماده کنید و هم برنج آبکش. بعد از دم کشیدن برنجتان، غذای خوشمزه و مجلسی شما آماده است و نوبت آن رسیده که آن را برای سرو آماده کنید.
همانطور که روش پخت زرشک پلو متفاوت است، تزیین زرشک پلو هم کاری است کاملا بستگی به سلیقه و البته مکان ارائه و سرو زرشک پلو. اما به طور کلی مثل همه غذاها و خوردنیهای دیگر، تزیین زرشک پلو و مرغ را هم میتوانید هم با استفاده مخلفات همراه زرشک پلو که رنگ و لعاب خوبی هم دارند انجام دهید هم با کمک گرفتن از ظروف خاص.
یکی از رایجترین روشهای تزیین زرشک پلو و مرغ این است که از زرشک و برنج زعفرانی استفاده کنید. برای این کار کافی است زعفران دم کرده را روی بخشی از پلوی زرشک پلو بریزید و هم بزنید تا پلوی شما زعفرانی شود سپس از آن برای تزیین روی دیس یا بشقاب پلویتان استفاده کنید. این کار را میتوانید کاملا با سلیقه خود انجام دهید و در کنارش زعفرانی که در مقداری کره یا روغن تفت دادهاید را هم برای بخشهای دیگر ظرف استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که برای تزیین این غذا میتوانید با خلال پسته ترکیب رنگ جذابتری هم داشته باشید.
یکی از کارهای سادهای که میتوانید برای تزیین زرشک پلو خود انجام دهید این است که پلو را به شکل قالبی درآورید. یا پلویی که در قابلمه پختهاید را همراه با ته دیگ به شکل قالبی در ظرف بریزید.
استفاده از ظروف خاص مثل انواع سینی مسی یا نقره یا حتی ظروف همسان و یکرنگ در کنار هم و ایجاد یک ترکیب جذاب با آنها هم یک روش خاص برای تزیین زرشک پلو است.
تزئینات و زیباتر کردن سفره غذا، موجب افزایش اشتها و میل بیشتر به غذا خوردن می شود، در نتیجه این ترفند برای افراد بد غذا و یا کودکانی که تمایلی به خوردن غذاهای مقوی ندارند می تواند بسیار موثر باشد، زرشک پلو به همراه مرغ یکی از خوشمزه ترین غذا های ایرانی است که ایده های متنوعی برای دیزاین این غذای لذیذ و پرطرفدار وجود دارد
برای تهیه زرشک پلو مجلسی باید توجه ویژه ای به برنج داشته باشید تا خوب قد بکشد و برای تزیین، زرشک را با کمی برنج و زعفران مخلوط کنید و روی دیس برنج بریزید. می توانید کمی هویج و فلفل دلمه ای نیز داخل سس مرغ بیاندازید.
برای اینکه زرشک ها طعم و ظاهر بهتری داشته باشند بعد از اینکه کمی داخل روغن گرم تفت خوردند، برنج و زعفران دم کرده را با آن مخلوط کرده و به شکل دلخواه ظرف غذای خود را تزیین کنید.
برای اینکه مرغ مجلسی شما هویج هم داشته باشد هم می توانید هویج را با مرغ ها سرخ کنید و بعد داخل سس بیاندازید و هم مستقیم درون سس بیاندازید.
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای ساده اما پر رمز و راز و خوشمزه ایرانیست که عطر و بوی برنج زعفرانی و مرغ آن، آدم را سرمست میکند. این غذا ترکیب لذیذی از برنج، زرشک، مرغ و زعفران است که به دو صورت زرشک پلو با مرغ ریش ریش و مرغ سرخشده سرو میشود.
اگر از طعم رب خوشتان نمیآید یا بنا به هر دلیلی مایل به استفاده از رب نیستید، بهراحتی میتوانید زرشک پلو با مرغ خود را بدون رب تهیه کنید. این نوع زرشک پلو زعفرانی در رستورانها هم سرو میشود و طعم بسیار خوبی دارد. برای درست کردن زرشک پلو با مرغ به این روش، مرغها را پس از پختن به روش بالا، بهتنهایی داخل ماهیتابه، سرخ و مراحل بعدی را تکرار کنید.
برای اینکه زرشکهای خوشرنگی داشته باشید و به غذا رنگ پس ندهند، باید به محض حلشدن دانههای شکر در مخلوط، حرارت را خاموش کنید.
از اضافهکردن خلال پسته روی حرارت خودداری کنید؛ زیرا رنگ پسته تحت تاثیر حرارت، کاملا تغییر میکند و رنگ اصلی خود را از دست میدهد.
برای طعم بهتر زرشک پلو، باید قبل از طبخ، تکههای مرغ را سرخ و پس از طلاییشدن مرغ، آب اضافه کنید.
برای رنگ بهتر زعفران، میتوانید قبل اینکه کره در تابه کاملا آب شود، زعفران را با زرشک و شکر در تابهای بریزید و با شعله ملایم کمی حرارت دهید؛ سپس نصف استکان آب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.