تزیین خورشت بادمجان + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خورشت بادمجان مجلسی
تزیین حلیم برای ماه رمضان + بهترین ایده ها برای تزیین کردن حلیم با کنجد و دارچین
تزیین حلیم برای ماه رمضان تزیین حلیم برای ماه رمضان + بهترین ایده ها برای تزیین کردن حلیم با کنجد و دارچین در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه …
مدل آرایش عروس جدید بسیار شیک به سبک اروپایی ها
مدل آرایش عروس مدل آرایش عروس جدید بسیار شیک به سبک اروپایی ها در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. در روز مراسم عروسی که …
تزیین خانه با وسایل ارزان + با کمترین قیمت و هزینه خانه خود را تزیین کنید
تزیین خانه با وسایل ارزان تزیین خانه با وسایل ارزان + با کمترین قیمت و هزینه خانه خود را تزیین کنید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …
تزیین خورشت بادمجان
تزیین خورشت بادمجان + بهترین و زیباترین ایده ها برای تزیین خورشت بادمجان مجلسی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد. اگه از طرفدارای خورش قیمه بادمجون و یا خورش کدو و بادمجون با مرغ باشین، حتما از این خورشت هم لذت می برین. تهیه کردن خورشت بادمجان رستورانی اون قدرها هم کار سختی نیست. اگه عاشق آشپزی، بادمجان و خورشت خوشمزه اش باشین کاملا شدنیه.
خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که هم با گوشت قرمز طبخ می شود و هم با گوشت مرغ تهیه می گردد .
برای درست کردن خورش بادمجان مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید، زردچوبه وفلفل سیاه را بریزید و برای ده دقیقه گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بوی زهم گوشت از بین برود. در این مرحله رب را افزوده و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود. در ادامه حدود ۵ تا ۶ لیوان آب داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد، سپس شعله را کم کنید و بگذارید گوشت پخته و خورشت جا بیفتد.در حین پخت آب خورش را چک کنید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه نمایید.
بادمجان ها را سرخ کرده و کنار بگذارید، و در صورت تمایل دو عدد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا بهخوبی برشته شود.
بعد از اینکه گوشت پخت و آب خورش کشیده شد و تقریبا سه لیوان آب داخل آن باقی ماند، نمک و گرد لیمو را اضافه کنید و خورش را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا بادمجان ها را روی خورش بچینید و پیاز سرخ شده را روی بادمجان ها بریزید و پخش کنید. درب قابلمه را به حالت نیمه باز قرار داده و خورش را با شعله ملایم برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا بادمجان ها نرم شده و طعم خورش را به خود بگیرد.
بعد از ۱۰ دقیقه درب قابلمه را بردارید و گوجه ها را به شکل حلقه های برش بزنید و روی بادمجان ها بچینید. و دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوجه ها کمی نرم شوند، دقت کنید که گوجه ها را زیاد نازک برش نزنید زیرا در اثر حرارت ممکن است له شوند. بعد از ۵ دقیقه به خورش سر بزنید اگر آماده بود آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج سرو کنید.
خورشت بادمجان با گوجه فرنگی تازه هم تهیه می شود. میتوانید گوجه ها را با روغن کمی تفت دهید و بعد به همراه بادمجان به خورش اضافه کنید. در این روش میتوان از گوجه گیلاسی برای تزیین خورشت بادمجان مجلسی استفاده کرد.
برای تهیه خورش بادمجان با مرغ میتوانید از ران یا سینه مرغ استفاده کرده و همان مراحل گفته شده را تکرار کنید. اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید میتوانید از مطلب خورشت غوره مسما کمک بگیرید. خورش بادمجان بدون گوشت هم تهیه می شود که در آن صورت میتوانید مراحل مربوط به گوشت را حذف کنید. در این روش خورش سریع تر آماده خواهد شد.
طرز تهیه خورشت بادمجان شمالی با رب انار است. رب انار را به میزانی که با ذائقه تان تناسب دارد، به همراه بادمجان و قبل از جا افتادن خورشت، اضافه کنید.
ادویه هایی که برای این خورش استفاده می شود معمولا دارچین، ادویه کاری، آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر است. برای کم کردن مصرف روغن میتوانید گوشت و پیاز را به جای تفت دادن، از ابتدا با مقداری آب بپزید. هم چنین میتوانید خورشت بادمجان با بادمجان کبابی تهیه کنید که غذای شما کاملاً رژیمی باشد.
برخی این خوراک خوشمزه را با طعم ترش می پسندند. در این صورت میتوانید به همراه بادمجان، آب لیمو و یا گوجه سبز به خورش اضافه کنید. البته خورشت بادمجان با غوره یا آبغوره هم محبوبیت بسیاری دارد. این خورش با گوشت قلقلی، گوشت ماهیچه و گوشت چرخ کرده هم قابل تهیه کردن است.
خورشت بادمجان ساده با گوشت را میتوانید در کنار پلو زعفرانی سرو کرده و نوش جان کنید. حتما توجه داشته باشید که پیش از سرو خورشت زیاد آن را هم نزنید، به این دلیل که بادمجان و گوجهها درون خورشت وا میروند و خورشت شما ظاهر مجلسی خود را از دست میدهد. برای تزئین خورشت بادمجان مجلسی، میتوانید از پیاز داغ تفت داده شده همراه با زردچوبه استفاده کنید. به این صورت که پس از طلایی شدن پیازها، آنها روی خورشت بریزید. علاوه بر پیازداغ، در صورت تمایل میتوانید از سیبزمینی سرخکرده در کنار خورشت بادمجان نیز استفاده کنید.
انتخاب درست چاشنی در عطر و طعم خورشت بسیار موثر است. برای داشتن یک خورشت خوشطعم میتوانید از آبلیموی تازه یا آبغوره استفاده کنید. اضافهکردن زعفران دمکرده در مراحل پایانی تهیه خورشت به آن نیز میتواند عطر فوقالعادهای به غذای شما بدهد.
احتیاجی نیست مدت زمان طولانی برای جا افتادن این خورش باشد، چون بادمجانها له میشود. گوشت پخته شده و بادمجانهای سرخ شده را در یک ماهیتابه بزرگ با نظم و بچینید.
برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.
اگر دوست دارید از گوجه فرنگی استفاده کنید، بگذارید گوجهها فقط پخته شوند و پوست آن ترک نخورد و سالم بماند. پیاز داغ خلالی را که با قدری نمک و زردچوبه تفت دادهاید را در دو دقیقه آخر روی خورش بریزید، پیازداغها نباید آبکی شود و به صورت خمیری در بیاید.
با حرارت ملایم خورش را بپزید و هنگام پختن گوشت، درب قابلمه را ببندید. پس از آنکه گوشت شما پخت، درب قابلمه را باز بگذارید تا آب اضافه آن بخار شود. خورش بادمجان را اصلا بهم نزنید، چون سبب میشود که مواد داخل خورش له بشوند. برای تزیین کردن کنار خورش میتوانید قدری سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.
برای آنکه بادمجان هنگام سرخ شدن به روغن کمتری احتیاج داشته باشد، پس از آنکه بادمجانها را پوست گرفتید و میان آنها را شکاف بزنید، نمک بزنید و چند ساعت به حال خود بگذارید. برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید، زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.