تزیین خیار برای سالاد + بهترین ایده ها برای تزیین خیار و گوجه سالاد را اینجا یاد بگیر
مدل مو باز مجلسی دخترانه برای موهای کوتاه و بلند بسیار زیبا
مدل مو باز مجلسی دخترانه مدل مو باز مجلسی دخترانه برای موهای کوتاه و بلند بسیار زیبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. موها …
مدل لباس کردی + جدیدترین و قشنگ ترین مدل های لباس کردی را اینجا ببینید
مدل لباس کردی مدل لباس کردی + جدیدترین و قشنگ ترین مدل های لباس کردی را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
مدل لباس اسپرت + شیک ترین و به روزترین مدل های لباس اسپرت
مدل لباس اسپرت مدل لباس اسپرت + شیک ترین و به روزترین مدل های لباس اسپرت در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. بسیاری از …
تزیین خیار برای سالاد
تزیین خیار برای سالاد + بهترین ایده ها برای تزیین خیار و گوجه سالاد را اینجا یاد بگیر در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
خیار را می توان یک از اجزا اصلی سالادهای مختلف دانست که اغلب برای دیزاین روی سالاد نیز مورد استفاده قرار می گیرد. پس آشنایی با ترفندهای تزیین خیار برای سالاد می تواند برای همه افراد باسلیقه مهم باشد، اینکه شما بدانید خیار را چگونه برش بزنید و به چه شکلی روی سالاد بچینید تا زیبایی بیشتری به آن ببخشد نشان از سلیقه و هنر شما دارد.
هنر تزیینات و سفره آرایی از جمله هنرهای بسیار زیبا و دوست داشتنی می باشد که اغلب افراد تمایل به انجام آن دارند، یکی از این تزیینات خاص که در اغلب سفره ها و میزهای غذا جایگاه ویژه ایی دارد تزیین کردن سالادهای مختلف است. دیزاین سالاد با خیار و گوجه را می توان رایج ترین روش برای این تزیینات دانست که قبل از انجام آن بهتر است با ترفندهایی برای میوه آرایی خیار و گوجه آشنا شد و سپس اقدام به تزیین سالاد کرد.
میوه آرایی خیار را می توانید با روش های مختلفی انجام دهید که انتخاب آن بستگی به این نکته دارد که چه استفاده ایی از خیار تزئین شده خواهید نمود و با توجه به نیازی که دارید خیار را به اشکال مختلف دیزاین نمایید.
میوه آرایی خیار به شکل گل رز : ابتدا خیار را به صورت خیلی نازک برش زده و بعد اولین تکه خیار را به شکل غنچه گل بپیچید و خیارهای بعدی را اطراف ان قرار دهید. بعد از اینکه گل رز شما به اندازه دلخواه رسید انتهای آن را به کمک خلال دندان فیکس نمایید و برای تزئین سالاد و سایر تزیینات غذا و میوه آرایی های مختلف از آن استفاده نمایید.
دیزاین خیار به صورت حلقه ایی : این سبک تزیینات را می توانید برای کنار انواع غذاها و سفره آرایی های مختلف به کار برد، البته استفاده بیشتر آن در تزیینات روی سالاد است ک به خاطر فرم زیبایی که دارند جذابیت خاصی به سالاد و غذا می دهند. در این روش بعد از اینکه دیواره خیارها را به صورت دلخواه برش زدید و فرم دادید آنها را حلقه حلقه نموده و وسط آن را خالی نمایید .
در صورتی که می خواهید تزیینی خیلی سریع و آسانی با خیار داشته باشید می توانید برش های زیبایی بر روی دیواره خیار ایجاد نمایید و بعد خیار را خیلی ساده حلقه حلقه کنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
برش های خیار همراه هویج می باشد که روش متفاوت تزیین خیار برای سرو سالاد یا دورچین است. در نگاه اول شاید کسی به راحتی متوجه چگونگی انجام کار نشود ولی این کار با یک ترفند ساده به راحتی امکان پذیر می باشد.
تزیین خیار به صورت مارپیچ یا فنری : برای این کار وسیله هایی هم به بازار آمده ولی با یک ترفند ساده بدون استفاده از وسیله خاصی شما می توانید این کار را در خانه به راحتی انجام دهید. برای این کار سر و ته خیار را به صورت صاف برش زده و یک سیخ چوبی را از قسمت وسط خیار رد کنید. سپس با یک چاقوی تیز به صورت چرخشی دور تا دور خیار را برش بزنید به طوریکه خیار تکه تکه نشود. در آخر سیخ چوبی را از داخل خیار خارج کرده و خیار فنری را برای تزئین استفاده کنید. استفاده از این روش برای دور ظرف سالاد بسیار زیبا و متفاوت خواهد بود.
تزیین خیار به شکل گل رز : درست کردن گل با استفاده از برش های خیار ، روش دیگر تزیین خیار است. برای این منظور ابتدا خیار را به صورت خیلی نازک برش زده، سپس برش ها را در یک خط مستقیم کنار هم قرار داده به طوریکه قسمتی از هر برش روی برش قبلی قرار گیرد. سپس از یک طرف شروع به رول کردن برش ها کنید. در انتها رول را به دو قسمت تقسیم کنید و گل خیار درست شده را از قسمت صاف برش زده روی سطح کار قرار دهید.
سالادهای ایرانی انواع مختلفی دارند و از رایج ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: سالاد کاهو، سالاد فصل، سالاد شیرازی، سالاد کلم، سالاد هویج، سالاد الویه و سالاد ماکارونی. یکی از مراحل بعد از تهیه سالاد این است که بتوانید به زیباترین شکل ممکن سالادها را تزیین کنید تا زیبایی سفره شما را چند برابر کند.
برای تزیین سالاد ساده روش های مختلفی وجود دارد و شما می توانید کاهو و کلم و خیار و … را به شکل های مختلف برش بزنید سپس سبزیجات برش داده شده را درون ظرف مستطیل یا ظرف مورد نظر خود بچینید و با کمک سس مخصوص، سالاد را تزیین کنید.
سالاد فصل از سری سالاد های خوشمزه و بسیار متنوع است و همانطور که از اسمش پیداست سالاد فصل را با توجه به فصلی که در آن هستیم تهیه می کنند. اگر در فصل های گرم سال یعنی بهار و تابستان باشیم سالاد فصل باید از خوراکی هایی با طبع سرد درست شوند ولی اگر در فصل پاییز و زمستان باشیم سالاد را از خوراکی های با طبع گرم تهیه میکنیم. سالاد فصل بیشتر برای مهمانی ها و مجالس مختلف کاربرد دارد که میتوانید در مهمانی هایتان با استفاده از خلاقیت و سفره آرایی توانایی خود را به نمایش بگذارید.
سالاد یک پیش غذای ساده و سالم و خوشمزه هستش که خوبیش هم اینه که توش همه چیز میشه ریخت از کاهو و کلم سفید و کلم قرمز و کلم بروکلی تا گوجه و خیار و هویج و لبو زیتون و ذرت و حتی انار و گردو و بیشتر هم تزییناتش به چشم می یادش و هنر صاحب خانه رو نشون میده البته سالاد الویه هم اسمش سالاد هستش ولی پیش غذا نیست و خودش یه غذای کامله.
انواع سبزیجات از جمله کلم و کاهو بخورید زیرا برای سلامتی شما مفید هستند با این حال، کلم و کاهو به دلیل تفاوت در سطح مواد مغذی و ترکیب گیاهی اثرات سلامتی متفاوتی دارند.
کلم بیشتر از کلم کمی بیشتر از کاهو حاوی فیبر است. بنابراین افزودن انواع کلم و کاهو به رژیم غذایی می تواند فیبر ورودی به بدن را افزایش دهد. رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برای سیستم گوارش ضروری است. فیبر، یک ماده گیاهی که قادر به هضم آن نیستید، همچنین به حرکات منظم روده کمک می کند و باکتری های مفید روده را تغذیه می کند. علاوه بر این، مصرف مقدار زیادی فیبر در رژیم غذایی می تواند به کاهش چربی و وزن شما کمک کند و در نتیجه زندگی سالم تری داشته باشید.
کلم و کاهو هر دو منابع خوبی از مواد مغذی هستند. اگرچه کلم حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به کاهو است. این مواد معدنی شامل ویتامین C، K، فولات و پتاسیم است.
برگ های یخی کاهو حاوی آنتی اکسیدان هستند در حالی که انواع دیگر کلم از جمله کلم قرمز آنتی اکسیدان بیشتری دارند. وجود ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی به شما کمک می کند تا خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهید. به خاطر داشته باشید که خوردن انواع کاهو و کلم توصیه می شود زیرا همگی حاوی مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی مفید برای بدن هستند.
کلم و کاهو اگرچه شباهت های زیادی با هم دارند، اما طعم و عطر متفاوتی دارند و در غذاها کاربردهای متفاوتی دارند به عنوان مثال کلم پیچیدگی، طعم تند و بافت متفاوتی دارد. بافت سخت کلم به حفظ ساختار آن در هنگام پخت کمک می کند و به همین دلیل است که معمولا به صورت پخته سرو می شود. اگرچه کاهو را می توان پخت، اما بیشتر به صورت خام استفاده می شود. از برگ های یخی کاهو بیشتر در سالادها و غذاهای حاوی سبزیجات استفاده می شود. کلم خام را می توان با سس مایونز، سرکه و سایر مواد مخلوط کرد و در کنار ظرف قرار داد.