;
تزیین چلو گوشت در دیس + قشنگ ترین دیس های چلوگوشت سال 1402 را ببینید - پرشین سرا
مدل موی خرد کوتاه بسیار شیک و زیبا مخصوص خانم های جذاب

مدل موی خرد کوتاه بسیار شیک و زیبا مخصوص خانم های جذاب

مدل موی خرد کوتاه مدل موی خرد کوتاه بسیار شیک و زیبا مخصوص خانم های جذاب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مدل موی …

تزیین جشن تولد دخترانه + ایده های بسیار زیبا و خاص برای تزیین جشن تولد دخترانه

تزیین جشن تولد دخترانه + ایده های بسیار زیبا و خاص برای تزیین جشن تولد دخترانه

تزیین جشن تولد دخترانه تزیین جشن تولد دخترانه + ایده های بسیار زیبا و خاص برای تزیین جشن تولد دخترانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …

تزیین یلدایی عروس + با این تزیینات برای عروس ها یلدایی ببرید

تزیین یلدایی عروس + با این تزیینات برای عروس ها یلدایی ببرید

تزیین یلدایی عروس تزیین یلدایی عروس + با این تزیینات برای عروس ها یلدایی ببرید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. خورشید در حرکت …

تزیین چلو گوشت در دیس

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

تزیین چلو گوشت در دیس + قشنگ ترین دیس های چلوگوشت سال ۱۴۰۲ را ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

چلو گوشت یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و لذیذ است که در حال حاضر با توجه به قیمت گوشت جزء غذا‌های نسبتا پر هزینه است، اما معمولا جایگاه ویژه‌ای در سفره ما ایرانی‌ها دارد و پای ثابت مهمانی‌ها و مجالس است برای تهیه چلو گوشت می‌توانید براساس ذائقه خودتان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید، اما معمولا چلو گوشتی که با گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند تهیه شود بسیار لذیذ‌تر است، اما همان طور که گفته شد این امر تا حدودی سلیقه‌ای است چلو گوشت غذای نسبتا ساده‌ای است، اما مثل همه غذا‌های دیگر نکات و فوت و فن‌هایی دارد که اگر رعایت کنید در نهایت غذای خوشمزه و لذیذی خواهید داشت.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

برای تهیه چلو گوشت بهتر است از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی استفاده کنید، اما این امر کاملا سلیقه‌ای است و در صورت تمایل می‌توانید از گوشت گوساله هم استفاده کنید که در این صورت هم بسیار خوشمزه می‌شود. اغلب وقتی صحبت از گوشت قرمز می‌شود بیشتر از مضرات آن گفته می‌شود، اما همان طور که می‌دانید گوشت قرمز حاوی میزان بالای پروتئین می‌باشد و بهترین ماده غذایی برای تقویت ماهیچه‌ها و استحکام عضلانی بدن است.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

۴ قاشق غذاخوری روغن مایع + پیاز نگینی خرد شده + گوشت + زردچوبه + فلفل سیاه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت تفت دهید در این مدت بالای سر غذا بمانید و مدام آن را زیر و رو کنید تا ادویه‌ها و پیاز حسابی به خرد گوشت بروند و هم اینکه گوشت سرخ شود. بعد رب را اضافه کنید حدود ۱ دقیقه تفت دهید سپس ۵ پیمانه آب جوش و قرص استاک را اضافه کنید در ظرف را بگذارید اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. حواستان باشد در فرآیند پخت اگر احساس کردید خورشت کم آب شده است فقط می‌توانید آب در حال جوش به آن اضافه کنید.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

وقتی گوشت پخت حدود ۲۰ دقیقه آخر پیاز داغ + چوب دارچین + ۲ قاشق از زعفران + نمک + آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت ریز جوش بزند در این مرحله لازم نیست زیاد خورشت را هم بزنید. اگر چاشنی‌ها را زود اضافه کنید باعث می‌شود گوشت نپزد به این نکته هم توجه داشته باشید که استاک کمی نمک دارد پس وقتی خواستید نمک را اضافه کنید حواستان باشد شور نشود در انتهای پخت چوب دارچین را خارج کنید.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

تهیه چلو گوشت بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می‌شود؛ بسیاری از افراد دوست دارند این غذا را ساده میل کنند به همین دلیل طرز تهیه چلوگوشت ساده بدون رب را ترجیح می‌دهند؛ اما برای درست کردن یک چلوگوشت خوشمزه به سبک رستورانی لازم است به یک سری نکات هنگام پخت توجه کنید.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

ادویه‌ها را که شامل ۲ عدد برگ بو، ۱ عدد چوب دارچین، فلفل سیاه درشت، ۳ عدد هل، ۵ عدد میخک، نصف جوز هندی، یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری پودر پاپریکای دودی است را به گوشت اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت دهید. دو و نیم پیمانه آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا دو ساعت گوشت تقریبا بپزد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

بهترین نوع گوشتِ خورشتی را از گوسفند نر جوان یا شیشک باید انتخاب کرد. گوشت بره، گوساله ی شیری، میش، بز و گاو برای خورش مناسب نمی باشد. بُرِش های شقه ی گوسفند یا گوساله که برای درست کردن خورش به کار می روند عبارت اند از سردست، شانه ، سرفیله ی ران و ماهیچه. ماهیچه را به ویژه در خورش های لعاب دار، مانند خورش بامیه و آلو و اسفناج و مسمای بادنجان به کار می برند. برای خورش قیمه در وهله ی اول راسته و سپس مغز ران انتخاب می شود؛ این دو برش برای خورش های دیگر مناسب نیستند.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

تفت دادن گوشت در روغن پیش از اضافه کردن آب مرحله ی مهمی از پخت خورش است. روغن داغ منافذ تکه ی گوشت را تا حدی می بندد و نمی گذارد گوشت در روند پخت مزه ی خود را از دست بدهد. برای آن که بتوانیم گوشت را در روغن داغ بغلتانیم اولا باید گوشت را پس از خرد کردن و شستن خشک کنیم وگرنه خوب تفت نمی بیند و باعث پریدن روغن به دست و روی آشپز هم می شود؛ ثانیا مقدار گوشت باید تا اندازه ای باشد که فقط در یک لایه کفِ تابه را بپوشاند. اگر بیشتر بود بهتر است آن را دو سه قسمت کنیم و هر بار یک قسمت را تفت دهیم و برداریم، سپس همه ی گوشت را به دیگ برگردانیم. گوشت پس از تفت دیدن، کمی آب پس می دهد؛ وقتی گوشت آب پس داد معمولا آتش را کم می کنند و درِ دیگ را نیمه باز می گذارند تا آبِ گوشت برود. در بعضی موارد گوشت را بدون تفت دادن در آب می اندازند. اگر آب در حال جوشیدن باشد، کما بیش همان اثر روغن را دارد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

برای کاهش دادن آبِ خورش و به روغن نشاندن آن باید در نیم ساعتِ پایانِ پخت، درِ قابلمه را باز یا نیمه باز بگذاریم و آتش به اندازه ای باشد که خورش از ریزجوش نیفتد. اضافه کردن اندکی آب سرد یا دو سه قطعه یخ به خورشت در حال جوشیدن باعث می شود روغن آن بالا بیاید.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

اگر می خواهید زمان کمتری صرف تهیه چلو گوشت کنید، از زودپز استفاده کنید، غذای شما حدود یک و نیم ساعته آماده می‌شود.چلو گوشتی که در رستوران ها سرو می شود ساده است و در تهیه آن رب استفاده نمی‌کنند، در صورت تمایل می توانید کمی رب را همراه گوشت ها تفت دهید.می توانید به جای استفاده از چلو ساده از شوید پلو یا با قالی پلو نیز استفاده کنید.طرز تهیه چلو گوشت مجلسی که به آن پرداختیم برای چهار نفر مناسب است، در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت های مواد اولیه را تغییر دهید.برای طعم دهی به گوشت از فلفل دلمه استفاده کنید.استفاده از پاپریکا و دارچین و جوز هندی آسیاب شده در طعم چلو گوشت تاثیر زیادی دارد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

برای انتخاب گوشت مناسب برای پخت، ابتدا باید به نوع گوشت توجه داشته باشید. گوشت‌ها از نظر چربی، بافت و طعم با یکدیگر متفاوت هستند. گوشت گوسفند به دلیل طبع گرمی که نسبت به گوشت گاو دارد، از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

گوشت مناسب چلو گوشت مجلسی، گوشتی است که دارای چربی و بافت مناسب باشد و به خوبی طعم‌دار شود. بهترین گوشت برای تهیه این غذا، گوشت گوسفندی است. گوشت گوسفندی به دلیل داشتن چربی بیشتر، طعم و مزه لذیذتری به چلو گوشت می‌بخشد. همچنین، گوشت گوسفندی دارای بافت نرم و لطیفی است که به راحتی پخته می‌شود.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

گوشت گردن: گوشت گردن گوسفندی، یکی از بهترین گوشت‌ها برای تهیه چلو گوشت مجلسی است. این گوشت دارای بافت نرم و لطیفی است و به خوبی طعم‌دار می‌شود. همچنین در طول پخت، به آرامی نرم و مغز پخت می‌شود.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

گوشت ماهیچه: این نوع گوشت گوسفندی، به دلیل داشتن بافت کمی سفت‌تر برای افرادی که گوشت نرم‌تر را ترجیح می‌دهند گزینه مناسبی نیست. این گوشت دارای چربی بیشتری نسبت به گوشت گردن است و همچنین طعم و مزه لذیذتری به غذا می‌بخشد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

ران گوسفندی: ران گوسفندی نیز برای تهیه چلو گوشت مجلسی مناسب است. این گوشت دارای بافت کمی سفت‌تر است، اما به خوبی طعم‌دار می‌شود و طعم و مزه خوبی به چلو گوشت می‌بخشد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

گوشت سردست گوسفندی: این قسمت از گوشت گوسفندی، یکی از کم چرب‌ترین قسمت‌های آن است. این گوشت برای افرادی که به دنبال غذای سالم و کم چرب هستند، گزینه مناسبی است. با این حال، به دلیل کم چرب بودن، گوشت سردست گوسفندی ممکن است کمی سفت‌تر از سایر قسمت‌های گوشت گوسفندی باشد.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

در ۲۰ دقیقه پایانی پخت، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به قابلمه اضافه کنید. زمان خاموش کردن شعله به میزان پخت گوشت و غلظت آب بستگی دارد. اگر خورشت به غلظت دلخواه‌تان رسید و کاملا مغز پخت شد می‌توانید شعله را خاموش کنید. شما می‌توانید این چلو گوشت مجلسی و بسیار خوشمزه را همراه با برنج ساده یا سبزی پلو سرو و میل کنید.

تزیین چلو گوشت در دیس برای مهمانی با زیباترین و ساده ترین ایده ها

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.