تزیین حلوا با قاشق + خفن ترین روش های تزیین حلوا فقط با یک قاشق ساده
مدل لباس اسپرت دخترانه + زیباترین لباس های اسپرت امسال را اینجا ببینید
مدل لباس اسپرت دخترانه مدل لباس اسپرت دخترانه + زیباترین لباس های اسپرت امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مهم ترین …
مدل مانتو جلو باز مجلسی و اسپرت شیک و مد روز
مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز مجلسی و اسپرت شیک و مد روز در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. پوششی به نام …
تزیین شله زرد با شابلون ، دارچین و گل محمدی برای ماه رمضان و نذری دادن
تزیین شله زرد با شابلون تزیین شله زرد با شابلون ، دارچین و گل محمدی برای ماه رمضان و نذری دادن در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین حلوا با قاشق
تزیین حلوا با قاشق + خفن ترین روش های تزیین حلوا فقط با یک قاشق ساده در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
حلوا غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی ها است که در مهمانی ها، مراسم ترحیم و حتی سفره های ماه رمضان مورد استفاده می گیرد. تزیین حلوا می تواند به جذاب تر شدن این غذای خوش طعم ظاهری عالی بدهد.
حلوا یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن، آرد است. حلوا در ماه رمضان به عنوان افطاری، در ماه محرم به عنوان نذری و حتی در وعدههای غذایی روزانه میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
برای تزیین متناسب با نوع طرحتان لازم است از قاشق به اندازه های مختلف کمک بگیرید. پس قاشق چایخوری، مربا خوری، غذاخوری و … را در دسترس داشته باشید. هر از گاهی در حین مراحل تزیین لازم است قاشق یا چنگال را کمی چرب کنید تا حلوا به آن نچسبد. این کار باعث می شود تزیین شما تمیزتر و حرفه ای تر انجام شود.برخی مراحل تزیین با انتهای قاشق یا چنگال انجام می شود. بنابراین ابزارتان را با دقت انتخاب کنید. هم چنین میتوانید از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده کرده و انتهای آن ها را برش دهید. با این کار میتوانید طرح های متنوع تری ایجاد کنید.
برای تزیین حلوا با طرح گل اول باید حلوا را در ظرف مورد نظر تخت و مسطح کنید. به کمک پشت قاشق فشار کمی بر تمام سطح حلوا ایجاد کرده و ضربه های کوچکی بزنید، تا تمام سطح حلوا صاف و یک دست شود. سپس با لبه های قاشق طرح گل برگ ها را ایجاد کرده و لبه های گلبرگ گل را فشار دهید تا در سطح پایین تری قرار بگیرند. این کار را برای تمام طرح تکرار کنید تا گل حالتی برجسته و واضح پیدا کند.
در این روش از تزیین حلوا با قاشق میتوانید برگ را به تعداد و اندازه دلخواه اطراف گل رسم کنید. سپس با پشت یا نوک قاشق رگبرگ ها را بکشید و عمیق کنید. در آخر کار، میتوانید فضای دور گل را با انتهای قاشق صاف کرده یا به کمک چاقو طرح ساده ای ایجاد کنید. در صورت تمایل میتوانید دور حلوا را با ماسوره شکوفه بزنید و کمی ترافل شکلاتی، پودر نارگیل، کنجد یا خلال پسته و بادام روی آن ها بپاشید.
برای تزیین حلوا مجلسی با قاشق باید کمی بافت حلوا سفت باشد. یک قاشق حلوا را بردارید و به کمک دست کمی گرد کنید. سپس آن را در ظرف سرو قرار دهید. حالا با پشت قاشق حلوا را فشار داده و به سمت پایین بکشید تا شکل بگیرد. سپس این کار را برای تمام حلوا تکرار کنید. هر بار با یک گلوله گرد از حلوا. میتوانید این کار را از دور بشقاب آغاز کنید و برای مرکز آن از قاشق کوچک تر استفاده کنید. گلبرگ های کوچک تر در مرکز گل، به حلوای شما ظاهر زیباتری می دهد.
روش دیگری که برای ایجاد طرح گل روی حلوا وجود دارد این است که گلوله ی حلوا را بزرگ تر بگیرید و پشت قاشق را تا مرکز بشقاب روی آن بکشید. سپس از گلوله های ریز حلوا برای مرکز گل استفاده کنید.
روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک میکند. کره طعم مطلوبی به حلوا میدهد و روغن مایع برای براق شدن حلوا استفاده میشود.آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید)؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.شهد را بیش از اندازه به حلوا اضافه کردید و حلوا شل شد، بهتر است حلوا را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
حلوا ساده از جمله دسر های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که معمولا در مراسم های عزا تهیه می شوند، اما این حلوا همانند شله زرد و فرنی از جمله دسر های ساده و به نامی هستند که ما ایرانی ها علاقه زیادی به سرو آن ها داریم.
طرز تهیه حلوا مانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع می توان به حلوای شیر و حلوای هویج نیز که طرفداران زیادی دارد اشاره کنیم ، در کل طرز تهیه حلوای ساده دستوری آسان و روان می باشد که به همین دلیل برای اکثر بانوان پخت آن خوشایند می باشد.
اصلیترین ماده اصلی حلوا، آرد است. وجود گلاب و زعفران، عطر و طعم و بوی حلوا را دو چندان میکند. حلوا علاوه بر دسر میتواند در وعدههای غذایی روزانه، در مراسمهای سوگواری، در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین در ماه محرم به عنوان نذری کاربرد داشته باشد.
برای درست کردن حلوا زعفرانی ابتدا باید شربت را درست کنیم و برای اینکار آب و زعفران دم کرده را به همراه شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا مواد با هم حل شوند و چند دقیقه ای بجوشند. بعد حرارت را خاموش میکنیم.
در مرحله بعد آرد را چند بار الک میکنیم و در یک قابلمه مناسب بر روی حرارت کم تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آرد تغییر کند. این کار را حدود ۴۰ تا ۳۰ دقیقه ادامه می دهیم و مرتب آردها را هم میزنیم تا نسوزد.
وقتی رنگ آرد کاملا تغییر کرد میتوانید روغن و کره را اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا به رنگ قهوه ای کمرنگ در بیاید. بعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برمیداریم و شربت آماده شده را به آن اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم تا حلوا از گلوله گلوله بودن و شل بودن در بیاید.
تقریبا ۱۰ تا ۵ دقیقه طول می کشد تا حلوا سفت و یکدست شود.ولی اگر باز هم احساس کردید حلوایتان شل است ۳-۲ دقیقه دیگر هم روی حرارت تفت دهید.در مرحله آخر گلاب و هل را به حلوا اضافه کنید تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود. بهتر است مراحل درست کردن حلوا بر روی شعله پخش کن انجام شود تا حرارت بهصورت یکنواخت پخش شود و آرد یکدستتر تفت داده شود.
برای درست کردن حلوای زعفرانی میتوانید از آرد برنج و آرد سنگک هم استفاده کنید و تنها فرقش این است که رنگ حلوا با آرد سنگک تیرهتر و با آرد برنج روشنتر و چسبندگی کمتری دارد.
شعله گاز را خاموش کنید و حلوا را در ظرف مناسب سرو کنید. ظرف را تکان دهید تا وقتی هنوز داغ است، حلوا کاملاً کف ظرف را بپوشاند. با پشت قاشق، اطراف و روی حلوا را صاف کنید و شکل دهید. روی حلوا را با پودر پسته، پودر نارگیل و خلال بادام میتوانید تزئین کنید. میتوانید حلوا را در قالبهایی بریزید که در نهایت بعد از خارج کردن از قالب، فرم داشته باشند. در این حالت کف قالب را با کمی روغن یا کره چرب کنید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید.از قیف و ماسوله هم میتوانید استفاده کنید. حلوا را به محض آماده شدن، در قیف بریزید و فشار دهید تا حلواها شکل شکوفهای بگیرند. روی شکوفهها را با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.
میزان زمانی که آرد بعد از اضافه کردن کره روی حرارت قرار میگیرد باعث تیرهتر شدن رنگ آن میشود. آرد حلوا را آنقدر هم بزنید تا آرد ها روی حرارت نسوزد. در مرحله دوم، با اضافه کردن گلاب فقط چند دقیقه حرارت کافیست و بهتر است برای باقی ماندن عطر خوش گلاب، شعله آن را خاموش کنید. میزان زمان لازم برای پخت حلوا حدوداً ۲ ساعت است. حتماً قبل از اضافه کردن زعفران به حلوا، آن را دم کنید. چون اگر زعفران را مستقیماً در شهد حلوا بریزید، طعم و عطر خود را پس نمیدهد.