تزیین حلوا + زیباترین و جدیدترین ایده ها برای تزیین حلوای نذری و مجالس
مدل لباس دخترانه شش ساله اسپرت و مجلسی با رنگ ها و طرح های زیبا
مدل لباس دخترانه شش ساله مدل لباس دخترانه شش ساله اسپرت و مجلسی با رنگ ها و طرح های زیبا در سایت پرشین سرا. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
تزیین آشپزخانه عروس شیک و جذ و ساده با ایده های خلاقانه
تزیین آشپزخانه عروس تزیین آشپزخانه عروس شیک و جذاب و ساده با ایده های خلاقانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. چرا تزیین آشپزخانه عروس …
مدل شومیز سارافون برای عید 1404 + شیک ترین و جدیدترین مدل های شومیز سارافون
مدل شومیز سارافون برای عید ۱۴۰۴ مدل شومیز سارافون برای عید ۱۴۰۴ + شیک ترین و جدیدترین مدل های شومیز سارافون در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …
تزیین حلوا
تزیین حلوا + زیباترین و جدیدترین ایده ها برای تزیین حلوای نذری و مجالس در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
حلوا یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در مراسم های مختلف و در ماه رمضان تهیه می شود. حلوا به روش های مختلف طبخ می شود ولی شما می توانید انواع حلوا را به یکی از روش های زیر تزیین و سرو نمایید.
حلوا از آن دسته دسرها و یا شیرینی های نرم و لطیف است که محبوبیت و معروفیت خاصی دارد و به عنوان یک خوراکی مقوی برای پذیرایی مجالس ختم و ماه محرم استفاده می شود. البته که این دسر خوشمزه برای سفرهای افطاری ماه رمضان هم خیلی پر طرفدار است. پس سعی کنید آن را با بهترین و شیک ترین تزئین ، مجلسی تر کنید.
تزیین حلوا همیشه یکی از هیجان انگیزترین و البته پرچالش ترین مراحل تهیه کردنشه که جلوه ی اون رو چندین برابر می کنه. البته دنیای تزیین دسرها خصوصا تزیین حلوا خیلی گستردست و تنوع زیادی داره. اگه دقت کرده باشین در ایام ماه محرم و ماه رمضون اهمیت تزیین کردن حلوا رو به خوبی میشه دید. چون توی این ایام همه دوست دارن یه حلوای نذری خاص تدارک ببینن که از همه نظر تحسین برانگیز باشه.
تزیین حلوا با قاشق و چنگال خیلی سخت نیست و برای موقعیت هایی که وقت کمه یا دسترسی به ابزارهای متنوعی ندارین، گزینه فوق العاده ایه. میتونین به کمک قاشق و با سرعت خیلی بالایی ظاهر حلواتون رو منحصر به فرد کنین.
برای شروع، اولین کاری که لازم است انجام دهید انتخاب حلواست. یک حلوای مناسب با رنگ و بافت خوب میتواند در کیفیت تزیین شما بسیار اثرگذار باشد. تهیه چند نوع حلوا با رنگ های متضاد مثل حلوای زعفرانی با حلوای کاکائویی یا حلوای دارچین با حلوای لبو و … جلوه بی نظیری ایجاد می کند. میتوانید بخشی از حلوا را با قاشق و قسمت دیگر آن را با ماسوره و قیف یا چاقو تزیین کنید.
پس از آماده شدن حلوا لازم است اجازه دهید حلوا کمی خنک شود. حلوای ولرم با درجه متناسبی از گرما بهتر شکل می گیرد و کار برایتان راحت تر خواهد بود. ظرف مورد نظرتان برای سرو را از قبل انتخاب کنید تا متناسب با آن تزیین انجام شود. سپس حلوا را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و بعد مراحل کار را آغاز کنید.
برای تزیین متناسب با نوع طرحتان لازم است از قاشق به اندازه های مختلف کمک بگیرید. پس قاشق چایخوری، مربا خوری، غذاخوری و … را در دسترس داشته باشید. هر از گاهی در حین مراحل تزیین لازم است قاشق یا چنگال را کمی چرب کنید تا حلوا به آن نچسبد. این کار باعث می شود تزیین شما تمیزتر و حرفه ای تر انجام شود.برخی مراحل تزیین با انتهای قاشق یا چنگال انجام می شود. بنابراین ابزارتان را با دقت انتخاب کنید. هم چنین میتوانید از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده کرده و انتهای آن ها را برش دهید. با این کار میتوانید طرح های متنوع تری ایجاد کنید.
برای تزیین حلوا با طرح گل اول باید حلوا را در ظرف مورد نظر تخت و مسطح کنید. به کمک پشت قاشق فشار کمی بر تمام سطح حلوا ایجاد کرده و ضربه های کوچکی بزنید، تا تمام سطح حلوا صاف و یک دست شود. سپس با لبه های قاشق طرح گل برگ ها را ایجاد کرده و لبه های گلبرگ گل را فشار دهید تا در سطح پایین تری قرار بگیرند. این کار را برای تمام طرح تکرار کنید تا گل حالتی برجسته و واضح پیدا کند.
بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید، در این صورت تغییر رنگ آرد محسوستر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده میشود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا میشود. برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا میبایست ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسانتر میشود. توصیه به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید و اگر تمایل به تیرهتر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روعن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید.
حلوا غذایی نرمی است و خوردن آن آسان است. معمولا بستگان و اطرافیان متوفی در مجلس ختم به دلیل شوک وارده اضطراب و ناراحتی زیادی دارند و تمایل زیادی به غذا خوردن ندارند و سطح قندخون آنها در نوسان است. برای همین خوردن غذایی نرم و شیرین مثل حلوا برای آنها مناسب است که باعث افزایش سطح سروتونین در مغز می شود و ایجاد آرامش می کند.
بهترین آرد مورد استفاده در تهیه ی حلوا آرد گندم،آرد سنگک،آرد سبوس دار و آردهای غنی شده است و با استفاده از این آردها حلوای مغذی تری به دست خواهد آمد. و البته این آردها نسبت به آردهای سفید زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارند. آرد سبوس دار یکی از انواع مطلوب آرد برای پختن حلوا است چرا که گلوتن کم تری دارد و به همین دلیل حلوا را لطیف تر می کند.
حلوا زعفرانی یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که به مرور زمان بیشتر در مراسمهای مذهبی از جمله ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین مراسمهای ختم و سوگواری استفاده میشود.
حلوا زرده همدان به علت داشتن تخم مرغ، دسری مقوی و سالم برای ماه مبارک رمضان است و حتی میتواند به عنوان نذری در ماه محرم مورد استفاده قرار گیرد. این حلوا برای سوغاتی نیز مناسب است و ظاهری مانند فرنی دارد با این تفاوت که رنگ زرد مایل به نارنجی دارد و از فرنی کمی سفتتر است. این دسر خوشمزه در همدان با کوماج سنتی همدان سرو میشود. برای تزیین به صورت فینگرفود یا داخل قیف برای حلوای مجلسی و پذیرایی عالی است.
حلوای هویج یکی از حلواهای خوشمزه و خاص است که برای پذیرایی از مهمان، در مراسمهای سوگواری و همچنین در ماههای متبرکه مانند رمضان و محرم درست میشود. ماده اصلی این دسر هویج است. هویج رنگ این حلوا را بسیار خوشرنگ کرده و با گلاب و زعفران میتوانید عطر و بوی خاصی به آن بدهید.
حلوای شیر یکی از حلواهای خوشمزه است که از مهمترین ماده اصلی آن میتوان به شیر اشاره کرد. به طور کلی درست کردن حلوا یکی از مهارتهایی است که در زمینه شیرینی پزی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی که زینت بخش سفره افطاری است و حتی برای مهمانیها مناسب میباشد، حلوای دو رنگ است. حلوای دو رنگ به دلیل اینکه بسیار ساده و آسان درست میشود و به راحتی در دسترس است، در بین اغلب افراد از محبوبیت بالایی برخوردار است.
حلوای سیاه اردبیل یکی از سوغاتیهای این شهر و برای ماه مبارک رمضان فوقالعاده است. این حلوا دسری محلی در اردبیل است و شاید کمتر کسی اسم آن به گوشش خورده باشد. حلوای سیاه از آرد جوانه گندم و آرد سبوسدار سنگک درست میشود و به همین دلیل بسیار مقوی است. این غذا به دلیل خاصیت گرمی که دارد بیشتر در فصل زمستان استفاده میشود. در زمانهای قدیم در اردبیل به دلیل عدم وجود امکانات شهری و زمستانهای طولانی معمولاً این شیرینی به عنوان غذا اصلی مردمان این سرزمین فراهم میشد تا زمستان به پایان برسد.
حلوای بادام قالبی که به حلوای بادام تبریزی نیز معروف است، به شکل قالب است و میتوان با کفگیر آن را سرو کرد که از معروفترین حلواهایی بشمار میآید که در مهمانیها و حتی مجالس مذهبی مورد استفاده قرار میگیرد.