تزیین چلو گوشت مجلسی + جدیدترین مدل های تزیین چلو گوشت مجلسی رستورانی
مدل سفره سحر + ساده ترین و شکیل ترین ایده ها برای چیدن سفره سحر ماه رمضان امسال
مدل سفره سحر مدل سفره سحر + ساده ترین و شکیل ترین ایده ها برای چیدن سفره سحر ماه رمضان امسال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص
مدل پیراهن ساده مدل پیراهن ساده زنانه و دخترانه شیک برای مناسبت های خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. انواع مدل پیراهن زنانه …
مدل مانتو شیک و با کلاس زنانه و دخترانه و کتی و جدید و به روز
مدل مانتو مدل مانتو شیک و با کلاس زنانه و دخترانه و کتی و جدید و به روز در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. یکی از …
تزیین چلو گوشت مجلسی
تزیین چلو گوشت مجلسی + جدیدترین مدل های تزیین چلو گوشت مجلسی رستورانی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.
چلو گوشت یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی و ویژه شناخته می شود. به دلیل هزینه ی بالا، چلو گوشت به عنوان یک غذای گران قیمت محسوب می شود و معمولاً فقط در مجالس مهم سرو می شود. این غذا لذیذ را می توان با استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند تهیه کرد. اما بدانید که چلو گوشت با گوشت گوسفندی طعم بهتر و لذیذتری دارد، به همین دلیل اکثراً از گوشت گوسفندی برای تهیه ی آن استفاده می شود.
این غذا بیشتر با چلو ساده و زعفرانی تهیه میشود، ولی میتوانید با باقالی پلو نیز آن را سرو کنید که هر دو صورت خوشمزه میباشد. معروفترین و محبوبترین چلو گوشت در ایران مربوط به رستوران پسران کریم میباشد که یک رستورانی سنتی در مشهد است و طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و شما میتوانید این بار به همان روش در خانه یک چلو گوشت خوشمزه تهیه کنید.
در تهیه و پخت گوشت در این غذا باید از پیاز فراوان و خلالی شده استفاده کنید تا طعم و مزه فوق العادهای داشته باشد و گوشت و پیاز را به صورت لایهی روی هم بریزید و داخل قابلمه قرار دهید و آب اضافه نکنید.
ستفاده از چوب دارچین طعم گوشت را فوق العاده خوشمزه میکند و بعد از پخت کامل از گوشت خارج کنید. زعفران چلو گوشت را باید کم کم طی چند مرحله اضافه کنید تا عطر و رنگ آن بهتر شود. اگر زمان کافی برای پخت گوشت ندارید میتوانید از زودپز استفاده کنید. پخت کامل گوشت حداقل ۴ ساعت زمان میخواهد. در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید. زیاد تفت دادن گوشت باعث سفت شدن آن میشود.
افزودن رب به چلو گوشت اختیاری میباشد و میتوانید حذف کنید (در صورتی که میخواهید چلو گوشت خود را با رب گوجه فرنگی درست کنید رب گوجه فرنگی را پس از تفت دادن گوشت به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و به طور کامل سرخ شود).
از سیر بوتهای برای پخت چلو گوشت استفاده کنید و سیر را با پوشت شسته و داخل گوشت قرار دهید و بعد از پخت سرو کنید. در انتها کمی از آبلیمو ترش تازه استفاده کنید تا گوشت خوشمزهتر شود. حتما آب جوش روی گوشت بریزید وگرنه آب سرد باعث دیر پز شدن گوشت میشود.
برگ بو برای گرفتن بوی گوشت عالی میباشد و بهتر است استفاده کنید. اگر خواستید چلو گوشت را زعفرانی تهیه کنید باید رب حذف کنید و در مصرف زعفران دست و دلباز باشید و هویج را در نوع زعفرانی باید حذف کنید. برای عطر بیشتر از کمی گلاب در انتها استفاده کنید. در این غذا حتما باید روی برنج زرشک تفت خورده ریخته شود. استفاده از چوب دارچین باعث تیرهتر شدن رنگ چلو گوشت میشود.
فلفل سیاه، زیره سیاه، زردچوبه، چوب دارچین، برگ بو از ادویههای مهم تهیه چلو گوشت میباشد و بعد از پخت باید برگ بو و چوب دارچین خارج شود.
در دستور اصلی چلو گوشت، استفاده از رب گوجه فرنگی معمولاً وجود ندارد و این غذا به طور معمول با استفاده از زعفران تهیه می شود. با این حال، برخی افراد احساس می کنند که اضافه کردن رب گوجه فرنگی به چلو گوشت باعث می شود طعم و رنگ بهتری بگیرد. باید توجه داشت که استفاده از رب گوجه فرنگی در دستورهای خانگی بیشتر استفاده می شود و تقریباً تمام رستوران ها و هتل های درجه یک در تهیه چلوگوشت از رب گوجه فرنگی استفاده نمیکنند. اگر تمایل ندارید چلو گوشت را با استفاده از رب گوجه فرنگی تهیه کنید، میتوانید رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. در پایان پخت گوشت، هنگام اضافه کردن نمک، میتوانید سه تا چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
چندین شیوه برای طبخ چلو گوشت رستورانی وجود دارد که این امر به تنوع در نوع پخت برنج (ساده، باقالیپلو، شویدپلو) و گوشت (گوسفندی یا گوساله) مربوط است. همچنین میتوانید از سبزیجات و مواد اولیه مختلف برای مزهدار کردن و پخت بهتر گوشت بهره ببرید. همه این موارد باعث افزوده شدن خواص بیشتر به این غذای مجلسی شدهاند. البته این غذا تا حدودی چرب محسوب شده و توصیه میشود که همراه آن از خوردن ماست خودداری کرده و به سالاد و سبزی روی آورید.
از مهمترین ویژگیهای یک چلوگوشت خوشمزه، مقدار زیاد پیاز بکار رفته در آن است. بنابراین در استفاده از پیاز سرخشده صرفهجویی نکرده و در صورت تمایل از پیاز بیشتری استفاده نمایید. توجه داشته باشید که زمان تفت دادن گوشت طولانی نشود، زیرا با این کار گوشت سفت خواهد شد.
برای داشتن یک چلوگوشت خوشمزه، هنگام اضافه کردن سیر، هم میتوانید آن را رنده کنید و هم یک بوته از آن را بصورت درسته در تابه تفت داده سپس به قابلمه بیفزایید.
در دستور پخت چلو گوشت مجلسی نباید آب گوشت یا گردن در قابلمه به مقدار فراوان و بصورت رقیق باقی بماند. در واقع آب گوشت باید بصورت سس غلیظی درآید که وقتی آن را روی گوشت میریزید مقداری از آن روی گوشت باقی بماند.
اگر چه پیشنهاد کردیم که برای پخت چلو گوشت مجلسی، از حرارت ملایم استفاده کرده و اجازه دهید که گوشتها به خوبی مغزپخت شوند؛ اما در صورتی که زمان کافی در اختیار ندارید، میتوانید از زودپز استفاده کنید.
در طرز تهیه چلو گوشت رستورانی، در صورت تمایل میتوانید هویج، سیر و فلفل دلمهای را از قابلمه خارج کرده و عصاره یکدستی را میل نمایید. شما میتوانید از عصارههای آماده گوشت یا قرصهای استاک، جهت عطر و طعم بهتر در پخت چلوگوشت بهره ببرید
در طرز تهیه چلو گوشت مجلسی، به هیچ وجه به جای زعفران از گزینههای دیگری مانند پودر زعفران ناخالص یا پودرهای رنگی مصنوعی استفاده نکنید. همین موضوع را در طرز تهیه کباب تابه ای یا هر غذای دیگری که به زعفران نیاز دارد نیز حتما رعایت کنید.
از رازهای طبخ پلو گوشت مجلسی و جاافتاده، قرار دادن آن روی حرارت ملایم است. بنابراین به هیچ وجه برای پخت این غذا تعجیل نکرده و حتما زمان دهید تا رفته رفته غذای شما پخته شده و جابیفتد.