تزیین برنج مجلسی با زعفران و زرشک زیبا و بسیار ساده
مدل آرایش زنانه شیک و جذاب برای صورت های مختلف
مدل آرایش زنانه شیک مدل آرایش زنانه شیک و جذاب برای صورت های مختلف در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. آرایش کردن برای تمام خانم …
مدل مانتو کتی جدید و شیک مناسب خانم های خوش سلیقه
مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جدید و شیک مناسب خانم های خوش سلیقه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. مانتو یکی از مهمترین …
مدل لباس خواب خارجی ساتن و توری بسیار زیبا
مدل لباس خواب خارجی مدل لباس خواب خارجی ساتن و توری بسیار زیبا در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. معمولا همهی با لباسی راحت …
تزیین برنج
تزیین برنج مجلسی با زعفران و زرشک زیبا و بسیار ساده در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
تزیین پلو یکی از دغدغه های بانوی هنرمنده ایرانی برای سفرآرایی زیباتر و مهیج تر در مهمانی ها و مجالس است در این خصوص زعفران با رنگ و عطر بینظیر خود همیشه میدرخشد
برای تزیین پلو با زعفران چند راهکار به شما نتیجه بهتری ارائه میدهد. زعفران پودر شده را درون یک فنجان ریخته و مقداری آب جوش به آن اضافه کرده تا کم کم دم بکشد .در مدل دوم زعفران پودر شده را در فنجان (ظرف حتما باید شیشه ای باشد) ریخته و به آن یخ اضافه کنید و اجازه دهید یخ ها کاملا آب شوند، در این مدل زعفران آماده شده عطر و رنگ بهتری نسبت به روش قبل دارد و باور شما را نسبت به زعفران دم کشیده تغییر میدهد.
بعد از تهیه زعفران دم کشیده مقداری از پلو پخته شده را زودتر برداشته تا له نشود و با زعفران مخلوط کنید، سپس در یک قالب ریخته و شکل های اصلی یا روی قالب را با برنج های زرد رنگ کامل کنید و بعد برنج های سفید را اضافه و کمی فشرده کنید و در آخر به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
زرشک یکی دیگر از موادی است که ابتدا آن را خیس کرده تا نرم شود سپس با کمی روغن آن را سرخ کرده و بر روی برنج یا درون قالب شکل گل به عنوان بخش وسط ریخته و فشرده میکنید و از برنج های زعفرانی شده به عنوان گلبرگ میتوان استفاده کرد
کلم قرمز برای تهیه رنگ بنفش از آن استفاده میشود ، به این صورت که ابتدا کلم را در آب جوش ریخته و هنگامی آب رنگی شد کلم را برداشته و آب بنفش رنگ را با برنج مخلوط و برای تزیین استفاده کنید
برای تهیه رنگ قرمز از چغندر استفاده میشود، به این صورت که چغندر را در آب خیلی کم جوشانده و چغندر ها را خارج کرده سپس آب قرمز رنگ را به پلو پخته اضافه کنید البته لازم به ذکر ست در برخی موارد از لبو نیز برای تهیه رنگ قرمز استفاده میشود.
برای تهییه رنگ نارنجی از هویج میتوانید استفاده کنید ابتدا یک هویج بزرگ را زنده کرده و با مقدار کمی آب بگذارید بپزد، سپس به پلو خود اضافه کنید.
از زیبا ترین موارد تزیین پلو می توان به استفاده از دو مغز مقوی و زیبا بادام و پسته اشاره کرد که خلال بادام و خلال پسته به همراه پلو زعفرانی شده زیبایی خاص تری به پلو و سفره شما میبخشد.
استفاده از شوید هنگام جوشیدن برنج به آن رنگ سبز جذابی میدهد، شوید پلو در کنار ماهی ترکیب بسیار زیبایی برای سفره آرایی شماست.در بیشتر مواقع برای خوش آب و رنگ شدن و معمولی نبودن پلو، باقالی پلو را با برنج زعفرانی سرو میکنند تا زیبایی و خاص بود بیشتری به سفره بببخشد.
برای تزیین پلو، عدس پلو، سبی پلو و … به صورت قالبی می توانید از قالب های ژله، کیک و … استفاده کنید. برای انجام این کار باید بعد از دم کشیدن برنج آن را درون قالبی بریزید و قالب را خیلی آرام درون دیس برگردانید.
یک چغندر تازه سرخرنگ را بشویید و پوست کنده و خرد کنید. چغندر را داخل ظرفی ریخته و مقداری آب بر روی آن بریزید تا بخار پز شود. پس از بخار پز شدن چغندر و غلیظ شدن آب آن شعله را خاموش کنید. آب غلیظ شده چغندر را جدا کنید. برنج دم کشیده را در ظرفی بریزید و از آب چغندر به میزان لازم به آن اضافه و برنج را مخلوط کنید. از این برنج برای تزئین استفاده نمایید.
کلم برگ قرمز را بشویید و خرد کنید. کلم برگ را در ظرفی ریخته و با ریختن مقدار کمی آب روی حرارت بگذارید. با حرارت دادن، رنگ بنفش به دست میآید. مقداری برنج دم کشیده را با آب کلم قرمز مخلوط نمایید تا برنج رنگی بنفش به دست آید.
میتوانید مقدار بیش از حد رنگ تهیه شده خود را در فریزر نگهداری کنید. مقداری گلاب برای خوش عطرشدن رنگ به آن بیافزایید. رنگهای شما باید غلیظ باشند و به مقدار معین استفاده شوند. برای تزئین برنج میتوانید از رنگهای مختلف خوراکی استفاده کنید. در کنار تزیینات دیگر میتوانید از خلال بادام، خلال پسته استفاده نمایید. برای دیزاین برنج میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید.
می توانید قبل از پخت با استفاده از کاتر و قالب دلخواهتان سیب زمینی را با طرح دلخواه قالب زده در کف ظرف بچینید و پس از پخت روی دیس برنج را با کمک ته دیگ های قالبی تزیین کنید. امیدوارم این تزیین های زیبای برنج به کارتان بیاید.
برای درست کردن زرشک مجلسی کافیه وقتی که شکر رو اضافه میکنین مقداری گلاب و زعفران دم کرده هم به مواد اضافه کنین. اینطوری عطر و طعم فوق العادهای پیدا میکنه. تا حال دقت کردین که کیفیت زرشک چقدر میتونه تو طعم و رنگ غذاهای شما تاثیر بذاره، استفاده از زرشک نامرغوب نه تنها مزهی دلنشینی به غذا نمیده، بلکه ظاهر غذا هم بد میکنه.
یکی از مواد غذایی که در کنار زعفران میتواند به زیبایی پلو مجلسی شما بیفزاید، استفاده از زرشک میشود. چرا که استفاده از زعفران در کنار زرشک، به علت ترکیب رنگ جذاب آن، میتواند به زیبایی برنج مجلسی شما میپردازد. همچنین بد نیست در صورت تمایل در کنار زرشک خود، از خلال بادام نیز استفاده کنید. چرا که رنگ سبز آن در کنار زردی زعفران و قرمزی زرشک، هارمونی جذابی را به وجود میآورد.
یکی از روشهایی که خیلی در میان آشپزان مورد استفاده قرار میگیرد، تزیین برنج قالبی با زعفران میباشد. برای این کار لازم است تا شما، برنج را در قالب مورد نظر خود با زعفران دم کنید. پس از درآوردن قالب حال باید روی آن را با زرشک، کشمش و یا خلال بادام تزیین کنید که این مورد به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
برای اینکه بتوانید یک کته مجلسی را آماده کنید، پیش از هر چیز باید به کیفیت برنجی که میخرید دقت داشته باشید. از انواع برنج با کیفیت ایرانی که میتوان به عنوان بهترین برنج ایرانی از آنها یاد کرد؛ برنج صدری، هاشمی، کشت دوم و…. را میتوان نام برد. برای مراحل دم کردن برنج مجلسی باید نکات زیر را مدنظر داشته باشید: اندازه آب مورد نیاز برای دم کردن برنج ایرانی که باید به ازای هر پیمانه برنج خیس نخورده، دو پیمانه آب و برای هر پیمانه برنج خیس خورده، یک پیمانه آب اضافه کنید.