تزیین مرغ تکه ای مجلسی سوخاری با خلال سیب زمینی و هویج
مدل مانتو جلو باز بلند بسیار شیک و جذاب برای خانم های باکلاس
مدل مانتو جلو باز بلند مدل مانتو جلو باز بلند بسیار شیک و جذاب برای خانم های باکلاس در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. …
تزیین مرغ و ماهی عروس + ایده های بسیار زیبا برای تزیین کردن مرغ و ماهی عروس
تزیین مرغ و ماهی عروس تزیین مرغ و ماهی عروس + ایده های بسیار زیبا برای تزیین کردن مرغ و ماهی عروس در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه …
عید 1404 شال چی مده + زیباترین و شیک ترین مدل های شال برای عید امسال
عید ۱۴۰۴ شال چی مده عید ۱۴۰۴ شال چی مده + زیباترین و شیک ترین مدل های شال برای عید امسال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین مرغ تکه ای مجلسی
تزیین مرغ تکه ای مجلسی سوخاری با خلال سیب زمینی و هویج در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
مرغ یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی برای مجالس و مهمانی است و شما با تزئین مرغ در ظرف می توانید کدبانو گری خود را به رخ بکشید. برای دیزاین مرغ مجلسی شما می توانید از هویج، سبزیجات، نخودفرنگی، گوجه فرنگی، سیب زمینی سرخ شده و .. استفاده کنید. تزئین غذا می تواند موجب افزایش اشتها شده و همینطور برای عکاسی از سفره نیز عالی خواهد بود.
شما میتوانید برای زیباتر شدن سفره خود برنجها را هم قالب کنید و برنجها را داخل یک سینی بزرگ و بعد مرغ را کنار آن و دورچین را انجام دهید این سفره شما را زیباتر میکند.
مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار در میان ما ایرانیها به شمار میرود. مرغ خوشمزه برای مهمانی، یکی از آیتمهای کلیدی است که هر خانم و آقایی باید برای آن تخصص داشته باشد. تنوع در پخت غذاهایی که با مرغ درست میشود، بسیار زیاد است و میتوان گفت، مرغ در دسته بندی غذاهایی است که خیلی راحتتر وسریعتر نسبت به غذاهای دیگر پخته میشود. به دلیل استفاده از ادویههای مختلف و طرز پختهای متنوع، این غذا یکی از غذاهای خوشمزهای است که در بیشتر جشنها و مهمانیها و مراسم شادی و غم، طرفدار دارد.
اگر تجربه خوردن زرشک پلو با مرغ در رستوران را داشته باشید، قطعا میدانید که مرغ رستورانی تا چه اندازه خوشمزه است. طعم بی نظیر این مدل مرغ ها به دلیل طبخ حرفه ای کاملا حس و حال متفاوتی را در افراد ایجاد میکند. برای این که بدانید چگونه یک مرغ خوشمزه برای مهمانی آماده کنید که عطر و طعم رستورانی داشته باشد، باید مواردی را رعایت کنید.
برای داشتن مرغ رستورانی خوشمزه، باید حتما مرغ تازه تهیه کنید. بعد از پاک کردن و خرد کردن مرغ ها و شست و شوی اونها لازمه از یک سبد یا آبکش استفاده کنید تا آب مرغ کاملا خارج بشه.
مرحله بعدی، مرینیت کردن یا مزه دار کردن مرغه! کافیه کمی زعفران دم شده، آبلیمو و سیر داخل ظرف بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید. سعی کنید هر چند دقیقا یکبار مرغ را داخل این محلول بچرخانید تا همه قسمت ها طعم دار شود.
پس از این مرحله نیاز به یک قابلمه بزرگ و کره دارید. کمی کره را داخل قابلمه بریزید و بعد از کمی داغ شدن، مرغ را به داخل آن اضافه کنید. سعی کنید مرغ را تا حدی تفت دهید که روی آن طلایی رنگ شود.
مرحله بعدی، خارج کردن مرغ از درون قابلمه است. در این شرایط باید کمی روغن سرخ کردنی به قابلمه اضافه کنید و پیاز را داخل آن بریزی و تف دهید. این کار تا جایی ادامه پیدا میکند که پیازها طلایی رنگ شوند.
در این شرایط میتوانید مرغ را داخل قابلمه قرار داده و کمی رب گوجه فرنگی یا پودر گوجه به آن اضافه کنید. در این شرایط میتوانید به آرامی مرغ را تفت داده تا رنگ رب قرمزتر شود. یادتان باشد که شعله گاز بسیار کم است.
آخرین مرحله ریختن آب جوش داخل قابلمه است. با این کار متناسب با اندازه مرغ ها میتوانید آب کافی ریخته و منتظر پخت کامل مرغ بمانید. اضافه کردن پودر هل، چوب دارچین و زعفران دم شده در ۵ دقیقه آخر طبخ میتوان عطر و طعم بی نظیری برای مرغ ایجاد کند.
مرغ یکی از پایه های غذایی ما در ایران محسوب میشود. طعم و عطر مرغ با تنوع طبخ آن متفاوت و متنوع خواهد شد. شما به راحتی میتوانید مرغ خوشمزه خودتان را با دستوران مختلفی بپزید و از طعم متفاوت هرکدام لذت ببرید. مرغ خوشمزه با سس مخصوص یکی از بهترین گزینه هایی است که برای مهمانی های رسمی میتوانید درست کنید.
به همان میزان که افراد عاشق مرغ با رب هستند، عده زیادی نیز مرغ بدون رب را میپسندند! این مدل مرغ با رنگ زرد زردچوبه ای خودش را نشان میدهد. اضافه کردن ادویه در این مرغ اهمیت زیادی دارد. شما باید برای طبخ این مرغ، ابتدا آن را مزه دار کنید یا به همراه میزان زیادی پیاز و سیر تفت دهید. پس از این مرحله اضافه کردن کمی زعفران، زرد چوبه و چوب دارچین طعم مرغ را میسازد. در طرز تهیه مرغ بدون رب، همین اقدامات کافی است. کمی آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. بعد از این مرحله، کمی زعفران و نمک به آن اضافه کنید و آب لیمو تازه را داخل مرغ بریزید. طعم دلپذیر این مرغ نیز بسیار جذاب است. اضافه کردن فلفل دلمه ای میتواند طعم جذاب تری برای این مرغ ایجاد کند.
وقتی صحبت از مهمانیها و دورهمیها میشود، اولین چیزی که به عنوان غذا برای پذیرایی از مهمانها به ذهنمان میرسد، پخت مرغ است. به دلیل اینکه مرغ تنها غذایی است که هضم آسانی دارد و مورد پسند بیشتر افراد است. دراین مطلب از تشریفینو، قصد داریم چند فوت و فن خوشمزه شدن مرغ و همینطور راز خوشمزگی مرغ مجلسی را برای شما عنوان کنیم. مهمترین موضوعی که در پخت مرغ باید به آن توجه کنید، این است که با کمک ادویهها و سبزیجات بوی زهم مرغ را بگیرید و بعد از آن، مرغ را با روشهای مختلف بپزید. در پخت مرغ، باید با استفاده از ادویههای خورشتی، مرغ را بپزید و طعم خوبی برای آن ایجاد کنید. مرغ مهمانی معمولا رنگ و لعاب فوقالعادهای دارد.
مواد لازم برای پخت مرغ مجلسی با رب شامل مرغ، هویج خرد شده بهصورت حلقهای یا خلالی، سیر، رب، پیاز، آبلیمو، زعفران وادویه جاتی مثل نمک، زردچوبه، پودرسیر، ادویه کاری و فلفل است. برای پخت این مرغ خوشمزه، ابتدا به سرخ کردن مرغها بپردازید و دو طرف مرغ را بهطور کامل سرخ کنید. مرغهای سرخ شده را از روغن خارج کنید و درهمان روغن، پیاز نگینی شده را سرخ کنید. بعد از نرم شدن پیاز، سیر را نیز به پیاز اضافه کنید و با حرارت شعله کم، تفت دهید. وقتی پیاز و سیر سرخ شد، مرغهای سرخ شده را داخل پیاز و سیر بچینید. میتوانید به دلخواه خودتان، در کنار مرغ از هویج، فلفل، دلمه و نخود فرنگی هم استفاده کنید.برای تهیه سس مرغ کافی است، داخل یک لیوان رب را با آب حل کنید و ادویهجات را به همراه آبلیمو ترکیب کرده و سپس سس مرغ را روی تمام مواد ریخته، درب آن را گذاشته، شعله گاز را کم کنید. حتما یک ربع قبل از سرو مرغ، زعفران دم شده را به آن اضافه کنید. بعد از گذشت یک ساعت، مرغ شما آماده سرو شدن برای پذیرایی از میهمانان عزیز شما است.
مرغ زعفرانی یکی از جذابترین و لوکسترین غذاهای سادهای است که میتوانید در مهمانیها استفاده کنید و از آن لذت ببرید. در اینجا با طرز تهیه مرغ مجلسی بدون رب آشنا میشوید. مواد لازم برای طرز تهیه مرغ خوشمزه بدون رب شامل: مرغ ، زعفران ،آب پیاز ،کره، آبلیمو، ادویهجاتی مثل پودر سیر، نمک و فلفل است. ابتدا زعفران را دم کنید و بر روی تمام مرغ ها بمالید؛ برای اینکار میتوانید از فرچههای شیرینی پزی استفاده کنید. ادویهجات که شامل پودر سیر، نمک و فلفل است را، با هم مخلوط کرده و با نمکپاش بر روی مرغها بپاشید. بعد از این مرحله، کره را داخل ماهیتابه آب کرده و به مدت دو دقیقه مرغ های طعم دار شده را تفت دهید. در مرحله آخر، آب پیاز را با مقداری زعفران دم کرده باقی مانده را به مرغ اضافه کنید. سپس به مدت نیم ساعت صبر کرده تا مرغ ها کاملا پخته شده و مزه دار شوند. بعد از این مرحله میتوانید آبلیمو را اضافه کنید و درب قابلمه را باز بگذارید تا آب مرغ کاملا تبخیرشود. آب مرغ را تاحدی تنظیم کنید که با کمی غلظت و باقی ماندن سس مرغ زعفرانی، بتوانید زیر قابلمه را خاموش کنید.
راز خوشمزه شدن خورشت مرغ، وجود ادویهجاتی است که داخل غذا از آن استفاده میکنید. سعی کنید مقدار مطلوبی از ادویه در پخت غذا استفاده کنید.
برای تهیه خورشت مرغ جنوبی باید طبق دستوری که در ادامه میگوییم عمل کنید. ابتدا کلیه مواد را تهیه کنید و سپس باتوجه به توضیحات ارائه شده خورشت مرغ جنوبی را تهیه کنید. مواد لازم این غذا شامل: سینه مرغ تکه شده، پوره گوجه، سیب زمینی، پیاز و ادویههایی مثل زنجبیل، میخک، جوز بویا و آرد نخود است. در صورت نبود آرد نخود، میتوانید از آرد گندم و آرد برنج استفاده کنید. ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و کمی آب، آبپز کنید. داخل یک ظرف مقداری روغن ریخته و مرغهای آب پز شده را داخل آن تفت دهید. سپس مرغها را داخل قابلمه بریزید. حال سیب زمینیها را خرد کنید و برای حفظ کردن شکل سیب زمینی، آنها را تفت دهید و سپس داخل غذای خود سیب زمینی را با مرغ مخلوط کنید تا پخته شود. داخل ماهیتابه، پیاز را سرخ کنید، سیر را اضافه کنید و بعد از تفت دادن، پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویهجات اضافه کنید و بعد از پخت سیب زمینی ، مرغ این سس را داخل مواد اصلی بریزید و بعد از نیم ساعت آماده سرو کردن است.
برای پخت چلو مرغ رستورانی همان فوت و فن زرشک پلو با مرغ را انجام دهید. مواد موردنیاز برای تهیه چلومرغ رستورانی شامل: مرغ، کره، فلفل دلمهای، لیموترش و ادویهجاتی مثل نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین است. آب پیاز، زعفران و آبلیمو را نیز تهیه کنید و در ظروفی آماده استفاده قراردهید. ابتدا داخل تابه کره را به همراه زرد چوبه تفت داده و مرغهای خود را روی کره بچینید و تفت دهید. سپس فلفل دلمه و لیموترش را قاچ کرده و روی آن قرار دهید. در آخر زعفران، آبلیمو، آب پیاز، به همراه ادویهجات را روی تمام مواد بریزید و در قابلمه را گذاشته تا به مدت چهارتا بیست و چهار ساعت داخل یخچال بماند. با اینکار تمام مواد کاملا به خورد مرغتان میرود و بعد از خارج کردن مرغ از یخچال، آب لیمو ترش قاچ شده را روی مواد بریزید و پوست آن را خارج کنید. پس از گذشت زمان تعیین شده، مرغ را بر روی شعله گاز، با حرارت ملایم قراردهید تا مرغ بهطور کامل پخته شود. طرز تهیه سس مرغ رستورانی: ابتدا رب را داخل کره تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند؛ سپس زعفران دم کنید و آبلیمو را اضافه کنید. بعد از پخت مرغها، این سس را روی مرغ رستورانی بریزید. برای چلویی که همراه این مرغ سرو میشود، زرشک را به همراه با مقداری کره و روغن تفت دهید، خلال پوست پرتقال، پسته، مقداری شکر و کمی زعفران را اضافه کنید و معجون ساخته شده را با پلو مخلوط کرده و سروکنید.