در سفره افطار چه بگذاریم کدام غذاها برای وعده افطار مناسب است؟
مدل کوتاهی مو زنانه تا روی شانه مد روز و بسیار جذاب
مدل کوتاهی مو زنانه تا روی شانه مدل کوتاهی مو زنانه تا روی شانه مد روز و بسیار جذاب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل آرایش عروس عروسکی + زیباترین عروس های دنیا با سبک جدید آرایش
مدل آرایش عروس عروسکی مدل آرایش عروس عروسکی + زیباترین عروس های دنیا با سبک جدید آرایش در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. میکاپ …
مدل ابرو میکرو بلیدینگ دخترانه و زنانه با طرح های جدید
مدل ابرو میکرو مدل ابرو میکرو بلیدینگ دخترانه و زنانه با طرح های جدید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. اگر دچار ریز ابرو و …
در سفره افطار چه بگذاریم
در سفره افطار چه بگذاریم کدام غذاها برای وعده افطار مناسب است؟ در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
تغذیه مناسب در ماه رمضان، به سلامت بدن و راحتتر شدن شرایط روزهداری، کمک میکند. از اینرو خوردن غذاهای مناسب در وعده سحری و افطاری به شدت توصیه میشود.
گاهی اوقات هم در لیست غذا برای افطاری به دنبال افطاری سریع و خوشمزه هستیم. یا شاغل هستیم یا وقت نداریم و یا ترجیح میدهیم وقتمان را برای درست کردن یک غذای مفصل در سحری بگذاریم. مهم است بدانید که غذاهای سبک و مقوی از جمله غذاهای مناسب افطاری هستند.
بهترین و مهم ترین توصیه برای غذا در ماه مبارک رمضان بهعنوان وعده افطار استفاده از مواد نشاسته ای است. مصرف برنج، گندم، جو، کینوا، بلغور و ماکارونی یا انواع نان در وعده های غذایی بسیار مناسب است. که میتوان به انواع فرنی و شله زرد، حلیم، انواع سوپ و آشها اشاره کرد.
یک مرتبه خوردن غذا در وعده افطاری سبب بروز دل درد و سنگینی میشود. حتما ابتدا وعده افطاری را با حجم کمی از نان، غلات، گردو، پنیر، سبزی و سوپهای نرم شروع کنید. قبل از آن کمی نوشیدنی گرم مناسب مورد طبعتان به همراه دو عدد خرما میل کنید. حدود دو ساعت بعد روزه خود را با یک غذای ساده افطار کنید.
دقت کنید که سبزیجات و میوههای تازه حتما در لیست غذای افطاری شما حضور داشته باشند. صیفیجات، سبزی جات تازه مانند کاهو، گوجه، خیار، کلم بروکلی و… را از یاد نبرید. همینطور انواع میوههای آبدار مانند زردآلو، هلو، سیب، هندوانه و…. برای رفع تشنگی در ماه رمضان مفید هستند.
افرادی که در ماه رمضان دچار یبوست میشوند میتوانند با مصرف انجیر، آلو، انگور و هندوانه از این مسئله پیشگیری کنند. این افراد نیز میتوانند کمی روغن زیتون را در لیست خود جای دهند. توصیه میشود ۲ تا ۳ واحد میوه حتما در فاصله میان افطار تا سحر میل کنید تا در پایان این ماه دچار کمبود انواع ویتامینها نشوید.
برای جبران کمبود آب بدنتان سعی کنید آب و مایعات زیاد مصرف کنید. در فاصله بین افطار تا سحر بافاصله حدودا ۸ لیوان یا بیشتر آب بخورید هیچ چیز جای آب را نمیگیرد پس به فکر سلامتی خود در ماه رمضان باشید.
با قرار گرفتن ماه رمضان در فصل گرم، وجود نوشیدنیهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزهداران بیشتر حس میشود. روزهداران باید در فصل گرما به خوردن مایعات کافی از جمله آب توجه زیادی کنند. در صورت عدم توجه کافی به این مساله بدن فرد دچار کم آبی بدن می شود. آب بدن مهمترین عاملی است که میتواند برای روزه داران مشکلات جدی بوجود آورد و حتی جان فرد را به خطر بیاندازد.
از خوردن نوشیدنیهای تگری در وعده افطاری جدا خودداری کنید. زیرا خوردن آب تگری تنها در کوتاه مدت سبب کاهش دمای بدن میشود. خوردن آب یخ نه تنها سبب رفع عطش نمیشود بلکه سبب پیدایش صدماتی به سیستم گوارش نیز میشود.
در ماه رمضان با انواع نوشیدنیهای گازدار مانند دلستر، نوشابه و.. خدافظی کنید. به دلیل دو وعده سحری و افطار و نوع تغذیهی مناسب ماه رمضان، از خوردن نوشیدنیهای گازدار خودداری کنید. این نوشیدنیها به ظاهر سبب رفع عطش میشوند و در طولانیمدت آسیبهای بدی به بدن وارد میکنند.
حتی الامکان غذای چرب و سرخ کردنی مانند خورشت بادمجان، تهدیگ، ماکارونی، فلافل، سیبزمینی سرخ کرده و… نخورید. اینها حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری هستند موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه در طول روز میشود. انواع غذاهای پرادویه، تند یا شور یا انواع فستفودها هم مناسب وعدههای ماه رمضان نیستند.
بهتر است که همیشه برای برگزاری مهمانی افطاری سادگی را فراموش نکنیم و از تجملاتی کردن این مهمانی بپرهیزیم. جالب است بدانید که در ماه رمضان، اکثر افراد در وعده افطار تمایل به خوردن خوراکیهای سالم و ساده دارند. این مطلب را مدنظر قرار دهیم و بعد از برای مهمانی افطاریمان تدارک ببینیم.
وعدههای افطاری در هر استان و فرهنگی متفاوت است بهعنوانمثال بعضی از مردم عادت دارند در این وعده نان_پنیر و سبزی یا غذاهای سبک میل کنند اما برخی دیگر غذاهای برنجی و مفصلتر را ترجیح میدهند. بدون شک این عادات در مهمانیهای افطاری آنها نیز دیده میشود.
بعد از گذشت چندین ساعت از وعده سحر تا افطار، فرد روزهدار باید نیروی از دست رفته خود را مجدداً برگرداند؛ به همین منظور مصرف نوشیدنیهای سرشار از ویتامین الزامی است. بهترین زمان مصرف این نوشیدنیها از افطار تا سحر خواهد بود. بعضی از افراد به اشتباه در سفرههای افطار خود از نوشیدنیهای سرد استفاده میکنند در صورتی که توصیه میشود افراد، روزه خود را با یک نوشیدنی گرم مانند آب جوش یا چای کم رنگ باز کنند. چنین نوشیدنیهایی دستگاه گوارش را برای دریافت مواد غذایی آماده میکند.
بهترین نوشیدنیهایی که میتوانید با آنها از مهمانان خود پذیرایی کنید عبارتند از بهار نارنج، لیمو و نعناع، گلگاوزبان، چای کم رنگ، نوشیدنیهای ضد عطش (مانند عرق بیدمشک، شربت آبلیمو یا تخم شربتی)، شربت خاکشیر، شربت خیار و سکنجبین، عرق کاسنی، تخم ریحان به همراه عسل، شربت توتفرنگی، شربت ریواس، شربت طالبی، شربت جلاب، آبمیوههای طبیعی (مانند آب هندوانه یا آب پرتقال)، لیموناد نعنایی، نوشیدنیهای گرم و مغذی (مانند شیر عسل یا شیر گرم).
هنگامی که صحبت از غذاهای مخصوص در وعده افطاری میشود اکثر افراد به غذاهای برنجی همراه با خورشت فکر میکنند. سفرههای افطاری تنوع زیادی دارد و بیشتر افراد با خوردن سوپ یا آش و دسرهایی مانند فرنی یا شیر برنج سیر میشوند؛ به همین علت انتخاب درست یک غذای اصلی اهمیت زیادی دارد. غذاهایی که برای مهمانیهای افطاری انتخاب میشود علاوه بر زیبایی و چشم نوازی باید مورد پسند همه مهمانان باشد.
در میان انتخاب غذاهای ماه رمضان برای مهمانی، انتخاب نوع دسر و درست کردن آن جذابترین قسمت است. دسرها برای باز کردن افطار و حتی هضم بهتر غذا مناسبند و باید پرکالری و مقوی باشند تا انرژی افراد را برای دیگر روزهای ماه رمضان حفظ کنند.
تهیه یک سفره افطاری خوب برای مهمانی کار خیلی آسان نیست زیرا علاوه بر یک غذای اصلی شما باید نوشیدنی مناسب، پیش غذا و دسر هم آماده کنید. میزان غذای افطار نسبت به میزان غذای عادی در مهمانیهای شام کمتر است. با توجه به اینکه خود شما در طول روز، روزه هستید برای کم شدن فشار کار بهتر است شب قبل از مهمانی برخی از کارهای خود را انجام دهید. شما میتوانید مواد اولیه غذای افطار خود را زودتر آماده کنید و آنها را در یخچال بگذارید؛ همچنین میتوانید دسرهای خود را از قبل آماده و در ظرفهایش بریزید. انجام این کارها باعث میشود تا در روز مهمانی کارهای ضروری خود را راحتتر انجام دهید.