تزیین جوجه کباب + خفن ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین جوجه کباب
مدل مو جدید باز و شنیون شده دخترانه و زنانه
مدل مو جدید مدل مو جدید باز و شنیون شده دخترانه و زنانه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. همیشه زیبایی در سادگی است. …
مدل مانتو دخترانه نوجوان عروسکی + شیک ترین و جذاب ترین مدل های مانتو دخترانه عروسکی
مدل مانتو دخترانه نوجوان عروسکی مدل مانتو دخترانه نوجوان عروسکی+ شیک ترین و جذاب ترین مدل های مانتو دخترانه عروسکی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …
مدل مو زنانه جدید کوتاه و بلند خاص و مد روز
مدل مو زنانه جدید مدل مو زنانه جدید کوتاه و بلند خاص و مد روز در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. هر چقدر هم …
تزیین جوجه کباب
تزیین جوجه کباب + خفن ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین جوجه کباب در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
جوجه کباب یک از محبوبترین غذاهای ایرانی است و در بسیاری از مهمانیها و مجالس سرو میشود. بدون شک تزیین زیبای یک سفره مهمانی، خلاقیت و سلیقه شما را به رخ همگان خواهد کشید.
همه سرآشپزها می دانند که نحوه ارائه غذا تقریبا به اندازه طعم آن مهم است؛ به همین خاطر اغلب آشپزان حرفه ای و رستوران های معروف بهترین تزئینات را برای غذاهای خود انجام می دهند. یکی از غذاهای مورد علاقه مردم که طرفداران زیادی دارد، جوجه کباب است. اما تزیین جوجه کباب به شیوه ای که در همان نگاه اول جذابیت داشته باشد، به یک چالش برای افراد تبدیل شده است. دستورالعمل های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان زیباترین تزئینات را انجام داد.
جوجه کباب باید به گونه ای ستاره بشقاب شما باشد. یعنی این که به زیبایی هر چه تمام در میان بشقاب به چشم آید. اما یکی از بزرگ ترین چالش ها در تزیین جوجه کباب نداشتن رنگ آن است؛ به همین دلیل استفاده از سایر مواد غذایی در بشقاب برای رنگ و رو گرفتن بشقاب شما یک راهکار عالی خواهد بود. برای همین توصیه می شود که از موادی استفاده کنید که طبیعی به نظر می رسند.سبزیجات، گوجه فرنگی، لیموی تازه و… در بشقاب می توانند ایده عالی برای تزیین جوجه کباب باشند. رنگ های پیش از حد فرآوری شده زیبایی خاصی به جوجه کباب شما نمی بخشند و اشتها آور نیستند.
ظرف مورد استفاده شما مهم ترین عنصر در تعیین بقیه دستورالعمل های تزئیناتی شما است. یعنی این که بشقابی که شما انتخاب می کنید می تواند در نمایان شدن تزئینات شما و نحوه تزئین موثر باشد. بسیاری از سرآشپزها معمولا از بشقاب های سفید استفاده می کنند. اما برخی دیگر هم از ظروف سنتی بهره می برند. جوجه کباب در یک ظرف زیبا و مناسب بیشتر به چشم می آید و نظر مردم را به خود جلب می کند.بنابراین دقت داشته باشید که انتخاب بشقاب بسیار مهم است. علاوه بر آن این که مواد قرار داده شده در آن چگونه نشان داده می شوند، اهمیت بالایی دارد. ظرف انتخابی باید با مواد غذایی شما تناسب داشته باشد.
یکی دیگر از عواملی که در تزئینات شما موثر خواهد بود، تکه های برش داده شده مرغ است. چگونگی برش مرغ می تواند در شکل ظاهری آن تاثیر بسزایی داشته باشد و نظر افراد را در مورد آن تحت تاثیر قرار دهد. اگر تکه های مرغ را به صورت مخروطی برش دهید، قسمت پایینی آن مشابه قسمت بالایی آن نخواهد بود و می تواند هنگام کباب شدن ظاهر نامناسبی داشته باشد؛ بنابراین این که برش ها به یک اندازه و مناسب باشند، اهمیت زیادی خواهد داشت.
زیبا برش دادن تکه های مرغ می تواند یک راه حل خوب برای جذابیت بصری کباب شما باشد. اگر مرغ به صورت مناسب برش داده شود، در نهایت کباب شما شکل دلپذیرتری دارد.توجه داشته باشید که برش های استاندارد و متناسب علاوه بر شکل ظاهری روی پخت بافت آن هم موثر است. برش نامناسب سبب می شود که قسمتی از کباب بسوزد و قسمتی دیگر خام باقی بماند.
این که شما قصد دارید بشقاب خود را به چه شکلی ارائه کنید، قسمت اصلی تزیین جوجه کباب است. یکی از ایده هایی که می توانید به کار ببرید این است که کباب را در وسط ظرف قرار دهید. شما می توانید مطابق سلیقه خود بشقاب جوجه کباب را تزئین کنید و طرح های مختلفی را به کار ببرید. اما اگر کباب در وسط ظرف قرار گیرد، جلوه بهتری خواهد داشت. علاوه بر این چیدن و تزئین بشقاب به طوری که به سمت مصرف کننده باشد، بسیار مهم است.
اگر بخواهید کباب را به تنهایی در یک ظرف قرار دهید و آن را به مصرف کنندگان ارائه کنید، مطمئن باشید که نمی تواند نظر آن ها را به خود جلب کند؛ زیرا هیچ زیبایی خاصی ندارد. البته هیچ قانونی وجود ندارد که شما حتما در کنار کباب خود از مواد دیگری استفاده کنید. اما یک دستورالعمل خوب این است که انواع ترکیبات و مواد را در کنار کباب قرار دهید.
شما می توانید برای تزئین بشقاب خود از تکه های گشنیز یا دیگر سبزیجات استفاده کنید و یک تکه لیموی تازه در کنار بشقاب خود قرار دهید.
کباب هایی با سیخ چوبی جذابیت زیادی برای مصرف کنندگان به همراه دارند. تکه های مرغ در کنار مواد غذایی دیگری مانند فلفل دلمه می توانند ترکیب زیبایی باشند وجلوه خوبی به سیخ کباب شما بدهند.
یک دیس جوجه کباب همراه با مواد دیگری مانند پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، سبزی و لیمو می تواند مورد علاقه افراد زیادی باشد و نظر آن ها را به خود جلب کند.
هر آشپز حرفه ای می داند که یک ظرف غذا برای این که خوب به نظر برسد باید دارای مقداری فضای خالی باشد. این که بخواهید تمام ظرف را از غذا پر کنید، جلوه خوبی نخواهد داشت. با این حال مهم است که بتوانید فضای بشقاب خود را مدیریت کنید. دقت داشته باشید که اندازه کم غذا در ظرف و افزایش میزان فضای سفید آن هم می تواند موجب نارضایتی مصرف کنندگان شود.
برای داشتن تزیین زیبای جوجه کباب سعی کنید از مواد غذایی و خوراکی از جمله گوجه، انواع مختلف سبزیجات، پیاز، سیب زمینی سرخ شده و… استفاده نمایید، در این صورت دیس جوجه کباب زیبایی خاص و ویژه ایی خواهد داشت و تزیینات شما از جذابیت زیادی برخوردار خواهد بود.
جوجه کباب را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد. از رایجترین روشهای پخت این غذا میتوان به پخت جوجه در تابه و پخت در فر اشاره کرد. برای جلوگیری از بوی زهم گوشت مرغ آن را برای چند ساعت با سسی مخصوص مخلوط کرده و کباب میکنند.
سس رایج جوجه کباب متشکل از آبلیموی تازه، فلفل سیاه، نمک، زعفران دمکرده، پیاز و سایر ادویه جات است. این کباب خوشمزه سسهای دیگری نیز دارد که با توجه به ذائقه خود میتوانید از آن استفاده کنید.
برای اینکه جوجه کبابتان در حد و اندازه جوجههای رستورانی باشد تکههای مرغ را از شب قبل درون سس مخصوص بخوابانید. بسیاری از افراد در حین تهیه جوجه کباب از پیاز رنده شده و یا پیاز له شده استفاده میکنند. این کار به شدت اشتباه است. وقتی پیاز له شده باشد، در حین سیخ زدن به جوجه چسبیده و به سرعت باعث سوختگی و بدبو شدن مرغ میشود. بهترین روش برای استفاده از پیاز، خلالی کردن آن است.
هرگز از ادویهجاتی مانند دارچین، کاری، سماق و پودر لیمو برای مزهدار کردن جوجه استفاده نکنید. این ادویهجات باعث ایجاد طعم ناخوشایند و تلخی در مرغ خواهند شد.
کههای مرغ را به اندازه متناسب انتخاب کنید. تکهها نباید آنقدر بزرگ بوده که موقع کباب کردن خام بمانند. همچنین نباید آنقدر کوچک باشند که به سختی بتوان آنها را به سیخ کشید.