تزیین تیرامیسو ساده و شیک و لاکچری با طرز تهیه خوشمزه
مدل مانتو میکرو بهاره زیباترین و شیک ترین مدل های مانتو میکرو زنانه مد سال
مدل مانتو میکرو بهاره مدل مانتو میکرو بهاره زیباترین و شیک ترین مدل های مانتو میکرو زنانه مد سال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار …
مدل لباس اورال + شیک ترین و جدیدترین مدل های لباس اورال
مدل لباس اورال مدل لباس اورال + شیک ترین و جدیدترین مدل های لباس اورال در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. اورال یا سرهمی …
مدل دستشویی ایرانی و فرنگی + جدیدترین و ساده ترین ایده ها برای زیباکردن دستشویی
مدل دستشویی ایرانی و فرنگی مدل دستشویی ایرانی و فرنگی + جدیدترین و ساده ترین ایده ها برای زیباکردن دستشویی در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران …
تزیین تیرامیسو
تزیین تیرامیسو ساده و شیک و لاکچری با طرز تهیه خوشمزه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
دسر تیرامیسو یک دسر ایتالیایی خوشمزه است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. مواد اولیه اندک و در دسترس آن یکی از دلایل محبوبیت این دسر است. دسر تیرامیسو را می توانید به سادگی در منزل تهیه کرده و با نمونه هایی که در کافی شاپ سرو می شود مقایسه کنید. پایه اصلی دسر تیرامیسو، بیسکویت پتی بور است. قهوه و خامه نیز در کنار پتی بور بخش عمده مواد تشکیل دهنده این دسر خوشمزه ایتالیایی هستند.
طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی، در عین سادهبودن، زمانبر است. طرز تهیه این دسر نزدیک به یک ساعت زمان میبرد و البته بهتر است تا یک روز توی یخچال بماند که آماده شود. با این حساب، رسیدن به طعم خوشمزهی این دسر به حوصلهی کافی نیاز دارد. اگر برای غذای روز بعد بهدنبال یک دسر اصیل ایتالیایی بسیار خوشمزه میگردید، بهتر است زودتر دستبهکار شوید.
تیرامیسو انواع مختلفی دارد که بسته به ذائقه و سلیقه شما می تواند انواع مختلفی داشته باشد. پایه اصلی بیشتر انواع تیرامیسو یکسان است و تنها در برخی مواد جانبی با یکدیگر تفاوت دارند. از این رو انواع مختلف این دسر را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. همچنین در برخی دستورالعمل ها از تخم مرغ استفاده می شود و برخی دیگر بدون تخم مرغ درست می شود. از این رو موادی که پایه اصلی تیرامیسو هستند را مشخص کرده و موارد دیگر را نیز به صورت اختیاری عنوان خواهیم کرد. مواد زیر را برای تهیه تیرامیسو آماده کنید:
شکر: یک دوم پیمانه (ضروری) نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری (ضروری) بیسکویت: حدود ۲۰۰ گرم (ضروری) خامه شیرین شده: یک پیمانه (ضروری) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: یک و نیم پیمانه (ضروری) آب داغ: یک دوم پیمانه (ضروری) پودر قند: یک دوم پیمانه (ضروری) تخممرغ: ۵ عدد(برای نوع تخم مرغی) فندق خرد شده: به اندازه کافی (دلخواه) موز: به اندازه کافی (برای نوع موزی) شکلات رندهشدهی تیره: حدود یک دوم پیمانه (برای نوع شکلاتی)
ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و زرده ها را از سفیده ها جدا می کنیم و هر کدام را داخل کاسه هایی مجزا می ریزیم و زرده ها را با همزن برقی خوب می زنیم تا هم دارای حجم شوند و هم به رنگ کرم در بیایند. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم که کاملا شکر در آن حل شود و بعد پنیر ماسکارپونه را اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا مواد یکدست شود.خامه را داخل کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم تا حجم دار شود.
خامه را باید طوری هم بزنیم که اگر کاسه حاوی خامه را بر گردانیم خامه سر ریز نشود و به طور ثابت در کاسه بماند. سپس خامه فرم گرفته را به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم. سپس سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی به حدی می زنیم که کاملا سفید و دارای حجم شود و پف کند و بعد به مواد می افزاییم(شبیه خامه فرم گرفته دارای حجم و سفت شود)و با لیسک همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
قهوه اسپرسو را آماده می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود(اگر قهوه داغ باشد بیسکویت ها را له می کند)و بعد در ظرفی مانند کاسه بزرگ می ریزیم و بیسکویت های لیدی فینگر را هر چند تا که داخل ظرف قهوه جا می شود(۲ الی ۳ عدد) قرار می دهیم. سپس بیسکوییت ها را بر می گردانیم تا کاملا به قهوه آغشته شوند و بعد آن ها را سریع بیرون می آوریم (فقط می خواهیم مرطوب شوند و نباید زمان زیادی داخل قهوه بمانند) و در ظرف پیرکس مستطیلی می چینیم تا کاملا کف پیرکس از بیسکویت پوشیده شود.
بعد از مایه ای که آماده کرده ایم نصف آن را کم کم روی بیسکویت ها می ریزیم تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و کمی پودر کاکائو روی آن ها الک می کنیم و مجددا لایه دوم را می چینیم و بیسکویت ها را به قهوه اسپرسو آغشته می کنیم. سپس داخل ظرف می چینیم و روی آن ها را با مایه می پوشانیم و مجددا روی مایه را با پودر کاکائو الک می کنییم و می پوشانیم تا تیرامیسو زیباتر و خوش عطر تر شود و می توایند روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهیم تا به مدت حداقل ۶ ساعت استراحت کند.
اگر زمان کافی داشته باشید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند فوق العاده تیرامیسو منسجم تری خواهید داشت هنگامی که برش می خواهید بزنید. تیرامیسو آماده شده را از داخل یخچال بیرون می آوریم و برش می زنیم و در بشقاب قرار می دهیم و نوش جان کنید.
برای تهیه تیرامیسو ترجیحا از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید. اگر پنیر خامه ای شما دارای نمک هست حتما به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد قرار بدهید تا طعم شوری اش از بین برود. برای تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل مطلب زیر را مطالعه نمایید.
بعد از پشت سر گذاشتن طرز تهیه تیرامیسو نوبت به تزیین تیرامیسو می رسد که با بسته به شکلی که این دسر را آماده کرده اید و موادی که درون آن به کار برده ایدمی توانید تزیینات متفاوتی برایش در نظر بگیرید. اگر تیرامیسوی شما درون جام و لیوان است و یا در قالب قرار دارد و یا بر روی دیس و ظروف اشکالی متفاوت قرار گرفته است می توانید دیزاین های جالب و جذابی برایش در نظر بگیرید. مثل تزیین با توت فرنگی و کاکائو، تزیین با سس شکلات، تزیین با پودر قند و دارچین، تزیین با تکه های شکلات، تزیین با …..
تزیینات و سفره آرایی کلا سلیقه ای می باشد و بسته به اقلامی که در منزل موجود باشد می توان دسرها و غذا ها را دیزاین کرد. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی قدیمی است که چند سالی است در ایران مورد اقبال قرار گرفته است و طرفداران مخصوص به خودش را دارد. این دسر را با نوعی بیسکوییت و نوعی کیک در انواع و اقسام مختلف همچون تیرامیسو شکلاتی و تیرامیسو ساده درست می کنند و به عنوان یک عصرانه لذیذ سرو می نمایند.
طرز تهیه تیرامیسو بدون همزن برای هم زدن موادتتان شما الزاما نیاز به همزن ندارید و می توانید از روش های سنتی برای درست کردن تیرامیسو استفاده کنید. در واقع تیرامیسو به راحتی و تنها با چند ماده غذایی درست می شود.
طرز تهیه تیرامیسو بدون فر شاید در نتایج جستجوی خود در اینترنت با عبارت طرز تهیه تیرامیسو بدون فر مواجه شده باشید ولی واقعیت این است که تیرامیسو نیازی به فر ندارد و شما می توانید طرز تهیه تیرامیسو را دنبال کنید و برای خوشمزه تر شدن چندین ساعت در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ ورژن اصلی تیرامیسو تخم مرغ دارد ولی تیرامیسو بدون تخم مرغ یکی از روش های درست کردن تیرامیسو برای کسانی است که تخم مرغ دوست ندارند. این نوع تیرامیسو یک دسر خوشمزه اما در عین حال ساده است که از آن میتوان برای بچه ها بعنوان یک عصرانه استفاده کرد
تیرامیسو با تخم مرغ نیز تفاوت زیادی با نوع بدون تخم مرغ ندارد. برای تهیه آن زرده و سفید تخم مرغها را جدا نمایید. برای این کار نیاز به ۵ عدد زرده تخم مرغ و ۴ عدد خواهید داشت. بدین ترتیب یکی از سفیدهها را استفاده نکنید تا حالت پفکی تیرامیسو حفظ شود.
زرده و سفید را در ظرفهای جداگانه بریزید. نصف شکر را به زرده و نصف دیگر را به سفیده اضافه کنید. روی دور تند همزن هرکدامشان را به صورت جداگانه مخلوط کنید تا بافت حجیم پیدا کنند به طوری که پس از برداشتن با قاشق، حالت خود را حفظ نماید. حالا وقت آن است که پنیر خامهای را به زرده اضافه نمایید و دوباره هم بزنید تا حالت خود را به دست آورد. سپس زرده و سفیده را در ظرف دیگری ترکیب کرده و توسط همزن دستی کاملاً مخلوط کنید. فرم مواد شما باید یکنواخت و نسبتاً سفت باشد.
اکنون مایه شما آماده است و بقیه مراحل آن نیز مانند نوع عادی است. توسط مایه به دست آمده، مایه قهوه و قطعات بیسکویت ظرف خود را پر کرده و درون یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون آورده و با موارد پیشنهادی که در بخش تزئین تیرامیسو توضیح داده ایم تزئین کنید.