تزیین آش رشته شیک و ساده مجلسی برای نذری با ترفندای خوشمزه
مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند + خاص ترین و زیباترین مدل های لباس پرنسسی را اینجا ببینید
مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند + خاص ترین و زیباترین مدل های لباس پرنسسی را اینجا ببینید در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه …
مدل آرایش زنانه ایرانی + زیباترین مدل های آرایش ایرانی که شما را شگفت زده می کند
مدل آرایش زنانه ایرانی مدل آرایش زنانه ایرانی + زیباترین مدل های آرایش ایرانی که شما را شگفت زده می کند در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل دسته گل جدید و لاکچری مخصوص مناسبت های خاص
مدل دسته گل جدید مدل دسته گل جدید و لاکچری مخصوص مناسبت های خاص در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد. باید اعتراف کرد که …
تزیین آش رشته
تزیین آش رشته شیک و ساده مجلسی برای نذری با ترفندای خوشمزه در سایت پرشین سرا . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما بزرگواران قرار گیرد.
آش رشته بیشتر در مراسم مذهبی و افطار ماه رمضان یا برای نذر طبخ میشه برای همین علاوه بر طعم و رنگ آش ، تزیین اون هم اهمیت داره. در بخش سفره آرایی مدل های جدید تزیین آش رشته مجلسی را براتون گردآوری کردیم که امیدواریم مفید باشه.
آش رشته یکی از معروفترین آشهای ایرانی است. این غذای سنتی در روزهای خاصی مانند سیزده به در استفاده میشود و یکی از خوراکهای محبوب ماه رمضان است. این آش غالباً با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ سرو میشود. بعضی افراد برای تزیین آش رشته از قیمه هم استفاده میکنند. بعضی از افراد آن را با سرکه میخورند.
آش رشته یکی از معروفترین آشهای ایرانی است. این غذای سنتی در روزهای خاصی مانند سیزده به در استفاده میشود و یکی از خوراکهای محبوب ماه رمضان است. این آش غالباً با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ سرو میشود. بعضی افراد برای تزیین آش رشته از قیمه هم استفاده میکنند. بعضی از افراد آن را با سرکه میخورند.
آش رشته در شهرهای مختلف ایران با کمی تفاوت به صورت مشابه طبخ میشود. مردم آذربایجان در این آش از نخود، برنج، عدس و مقداری ترشی استفاده میکنند. برخی مردم آذربایجان مغز گردو یا برگ زردآلو و رب هم اضافه میکنند. در بیرجند چاشنی این آش قروت یا آب انار است. استان مرکزی این آش را با کشک یا بدون کشک و با سرکه یا آبغوره میل میکنند و گاهی به آن کلم اضافه میکنند.
یکی از نکات مهمی که در سرو و تزیین آش باید به آن توجه کنید، استفاده از ظرف مناسب است. ظرف نقش بسیار مهمی در ظاهر و نتیجه غذای شما ایجاد میکند. انتخاب سایز مناسب برای سرو آش بسیار حائز اهمیت است. سایز ظرف باید به گونهای باشد که آش ظرف شما را کاملاً پر نکند. بهترین ظرف برای سرو آش، کاسه است. شما میتوانید با استفاده از کاسههای سفالی به رنگهای سبز یا آبی، حس سنتی بودن این غذا را دو چندان کنید.
تزئین آش رشته باید زمانی انجام شود که مقداری سرد شده باشد. حتما یک ربع قبل از سرو غذاها، آش را بکشید و کنار بگذارید. وقتی سطح آش کمی خنک میشود یک لایه (مانند سرشیر) روی آن ایجاد میشود که روند تزیین آش را راحتتر میکند. اگر این کار را نکنید هرچقدر هم تزیین زیبایی روی آش انجام دهید، با یک تکان کوچک تمام تزیینات شما در آش غرق میشود.
پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و حبوبات پخته شده موادی هستند که، می توان از آن ها برای تزئین آش استفاده کرد. برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند. همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید.
آش رشته یکی از محبوب ترین از انواع آش های ایرانی است. که در اکثر مجالس های مختلف پای ثابت سفره های ما است. با یادگیری هرکدام از این روش های تزئین آش رشته، می توانید برای انواع آش ها مانند : آش رشته، آش جو، آش ترخینه دوغ، آش گوجه، آش ترش، آش شله قلم کار، آش دوغ و آش ماست استفاده کرد.
حتماً قبل از تزئین کردن آش رشته، اجازه بدید آش داخل ظرف مخصوص سرو غذا کمی سرد بشه و بعد شروع به تزئین این غذا بکنید. در غیر این صورت یا تمام موادی که برای تزئین آش رشته روی اون ریختید به پایین آش غوطه ور میشن و یا با یک تکان کوچیک کل طراحی آش به هم میزیره.
همان طور که در بالا ذکر شد، ساده ترین روش تزئین آش استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ است. با خطوط فرضی شروع کنید. میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعنا داغ و سیر داغ بر روی آش بریزید.
استفاده از کشک زعفرانی عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.از آنجایی که آش رشته یکی از غذاهای سنتی است، استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزئین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
یکی دیگر از راههای تزئین آش استفاده از نخود و لوبیا است. هنگامی که بُنشن (حبوبات مثل نخود و عدس و ماش و لوبیا و باقلا و… ) کاملا پختند، مقداری از نخود و لوبیاهایی که وا نرفته را کنار بگذارید. شما میتوانید با استفاده از نخود و لوبیا روی آش طرحهای متفاوتی مانند گل، بته جقه و نقش و نگارهای متفاوت خلق کنید.
اغلب ظرفهایی که آش رشته در آن سرو میشود دایره شکل است. شما میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعنا داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید. در روش بعدی همین کار را بکنید ولی این بار خطوط را یکی در میان یکی از داخل دایره به خارج و یکی از خارج به داخل بکشید. با این کار طرح زیبایی مانند گل خواهید داشت.
این تزیین بسیار ساده و شیک است. به این صورت که با کشک خطهای موازی افقی و عمودی میکشیم تا قسمت بندیهای مربعی روی سطح ایجاد شود. سپس داخل مربعها را با نعناع داغ، پیاز داغ، کشک رنگی و بُنشن تزیین میکنیم.
ایده دیگر برای تزیین استفاده از کشک است. کشک را درون یک قیف بریزید و توسط آن طرح مورد علاقه خود را خلق کنید. اگر به قیف دسترسی ندارید، کشک را درون ظرف سس یا کیسه فریزر بریزید. با استفاده از این روش میتوانید طرحهای بسیار متنوع و خاص را به راحتی روی آش بکشید.
یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه بزنیم (شکل اول) و یا گلهای بزرگ و کوچک بزنیم(شکل دوم).
یکی از بهترین راهها برای تزئین آش استفاده از کشک است. قبل از شروع تزئین، کشک را در چند کاسه کوچک تقسیم کنید و به آن زردچوبه، نعنا یا رنگ خوراکی اضافه کنید. حال با کشکهای رنگی شروع به طراحی روش آش کنید. اگر میخواهید آش را با رنگهای خوراکی طبیعی تزئین کنید ما برای شما ایدههای خوبی داریم. استفاده از آب لبو و ترکیب آن با کشک به شما یک رنگ یاقوتی بسیار زیبا میدهد. همچنین میتوانید با استفاده از یک توری پارچهای تمیز، آب سبزی تره را بگیرید و با کشک مخلوط کنید تا کشک شما به رنگ سبز در بیاید.
در بین شمالیها تزیین آش با قیمه مرسوم است. رنگ قرمز و نارنجیای که این خورش دارد و عطر و طعم آن با آش ترکیب بسیار خوبی میسازد.